Trenbolone Acetate: Anabolic Paling Kuat ing Dunia!

Trenbolone Acetate Apa iku kanggo lan keuntungan siklus
Wektu maca: 10 menit


A trenbolone Mungkin iku antarane steroid paling misuwur steroid anabolik dina lan uga antarane paling digunakake ing donya Olah rogo ngencengke otot, apa amatir utawa profesional.

Efek kasebut nggawe obat iki menehi asil unik kaya ora ana liyane anabolik bisa nindakake. Kajaba iku, amarga gedhe potency, resiko saka Efek samping uga cukup dhuwur, wiwit saka sing kurang abot (owah-owahan hormonal, infertilitas), nganti sing paling abot, kayata tekanan getih tambah, tambah kemungkinan kelainan psikologis lan sing bisa nyebabake wong mati kanthi gampang.

Nanging, yen sampeyan wis tekan artikel iki, amarga sampeyan wis nate krungu babagan Trenbolone, nanging bisa uga sampeyan isih durung ngerti kanthi rincian lan informasi sing akeh, bener? Dadi sampeyan wis tekan artikel sing bener!

Ing kene, bakal dikandhani apa sing kudu sampeyan ngerteni babagan anabolik iki, kayata cara paling apik kanggo nggunakake, kombinasi sing ideal, perlindungan lan efek samping lan asal-usule ... Dadi, yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan trenbolone, mesthine artikel iki bakal migunani banget kanggo sampeyan. Ayo?

Sejarah Trenbolone

A trenbolone iku antarane steroid anabolik paling kuat sing digawe lan dina iki dianggep minangka anabolik kinerja-nambahi paling ing atlit, utamané ing Olah rogo ngencengke otot. Iki a steroid banget serbaguna sing digunakake ing fase offseason (peningkatan massa) lan ing fase pra-kontes (definisi otot), sing luwih disenengi digunakake sajrone wektu nalika wong kasebut ngrawat kualitas otot sing luwih dhuwur.

Trenbolone aslinipun minangka steroid hewan, tegese ora digawe kanggo manungsa. Dadi androgenik banget, steroid iki digawe ing taun 1960an kanthi ester (senyawa sing dibutuhake kanggo njamin umur setengah anabolik) asetat, kanthi jeneng komersial fijet e finaject. Sawetara wektu mengko, wiwit diprodhuksi karo ester liyane, kayata hexahydrobenzylcarbonate lan enanthate.

Wiwit taun 1980, komersialisasi Trenbolone ing medium asli wis ora diterusake. Sajrone tahap iki, versi Finaplix kanthi "pelet implan" dikenalake menyang pasar kanggo tujuan hewan, senyawa iki diowahi dadi trenbolone acetate (versi suntik). Isih, bebarengan karo iki, laboratorium bawah tanah uga wiwit nyintesis trenbolone asetat sing disuntik, kanggo ngusulake panggunaan para atlit sing pengin.

Trenbolone Acetate
Trenbolone Acetate

Apa Trenbolone?

Trenbolone punika steroid dikenal minangka 19-utawa, kang loro Androgenic lan anabolik. Jeneng iki amarga owah-owahan struktural ing molekul asli testosteron ing karbon ing posisi 19.

Secara kasar, kita bisa ujar manawa trenbolone struktural katon kaya nandrolone (Deca Durabolin) kanthi modifikasi ing karbon 9 lan 11 saka ikatan rangkap, nyebabake duwe a metabolisme alon lan uga njiret liyane kuwat kanggo reseptor androgen, kang menehi sawetara efek aneh lan cukup béda saka nandrolone. Modifikasi kasebut uga nyegah dheweke nandhang sangsara wangi-wangi.

Vial Trenbolone Acetate

Kanggo njaluk idea saka rasio Androgenic lan anabolik saka trenbolone, iku 5x kuwat saka testosteron kasebut. Banjur sampeyan miwiti kanggo ngerti kok iki salah siji saka steroid anabolik kuwat lan paling kinasih ing donya binaraga.

Trenbolone minangka steroid sing kuat lan kuat sing wis kakehan, nggabungake pirang-pirang steroid liyane, ora mungkin entuk efek sing cedhak lan ekspresif kaya sing diasilake. Lan kita bakal luwih ngerti efek ing ngisor iki.

Keuntungan utama trenbolone

Trenbolone, kaya liyane steroid anabolik, ningkatake peningkatan sintesis sing signifikan protein. Iki nyebabake Recovery luwih cepet lan luwih efisien ing nambah massa otot, dandan ing struktur kayata ligamen, antara liya. Tambah ing sintesis protein uga ndadekake penylametan luwih saka nitrogen ing otot, nyumbang kanggo lingkungan dadi anabolik.

Saliyane sintesis protein dhewe, penting uga nimbang trenbolone kasebut nambah nggunakake kabeh macronutrients ing diet, nggawe awak digunakake, ora, contone, disimpen ing bentuk lemak awak.

Antarane efek pisanan sing katon karo panggunaan trenbolone uga a nambah dramatis kekuwatan saka individu, uga ing nyuda lemes. Iki paling mungkin amarga sintesis protein uga tambah.

Kaya sawetara steroid liyane, trenbolone acetate nduweni kemampuan kanggo nambah tingkat saka IGF-1 (faktor pertumbuhan kaya insulin), nyebabake bisa nambah sintesis protein lan ngrangsang jaringan otot supaya tuwuh, saliyane bisa ningkatake pemulihan tendon, tulang rawan lan sapanunggalane.

Trenbolone duwe uga bisa nambah jumlah sel abang sing biasane tanggung jawab kanggo oksigenasi getih lan oksigen jaringan, kalebu otot. Iki ora mung nggawe olahraga bisa ditambah intens, nanging pemulihan (sing kedadeyan kanthi cara aerobik) uga dioptimalake kanthi maksimal.

Efek penting liyane kanthi nggunakake trenbolone yaiku nyuda hormon glukokortikoid, kaya ing kortisol. Hormon iki banget katabolik kanggo entuk massa otot lan kanggo glikogen sing uga tanggung jawab kanggo volume otot. Kanthi nggayuh inhibisi hormon kasebut, bisa nyedhiyakake lingkungan anabolik sing luwih apik kanggo awak. Kajaba iku, tingkat dhuwur saka hormon kasebut bisa nyumbang kanggo akumulasi lemak awak lan nyuda bisa mbantu wong sing pengin nyuda. persentasi lemak jasmani

Amarga trenbolone pancen kuwat banget karo reseptor androgen, mula bisa ditindakake kasurung kobong saka lemak. Kanggo individu sing ana ing bulking (gain bobot) efek iki bisa banget mupangati, amarga trenbolone bisa mbantu ngontrol gain lemak, amarga iki bisa gampang kedadeyan ing individu kanthi tendensi sing luwih gedhe kanggo nambah bobot utawa sing ora mangan kanthi bener.

Apa bathi sing digawe nganggo trenbolone awet?

Biasane mung digunakake dening pria, amarga potensial androgenik hasil sing kuat banget lan garing. Kanggo sampeyan luwih ngerti, bayangake yen bakal menehi jumlah hasil otot saka nandrolone (Deca Durabolin), nanging garing lan padhet, kayata Stanozolol.

Trenbolone saged ninggalake sembarang individu garing, kandhel lan uga ditetepake, saliyane nemen Ngapikake vaskularisasi, aspek sing salah siji sing paling pinunjul ing antarane efek dimaksudaké.

Biasane, sanajan sawise rampung siklus saka trenbolone, individu bisa njaga bathi massa tanpa lemak, utamané nggunakake tambahan kanggo nambah massa otot lan nindakake sing apik PR. Temenan, sawise siklus, ing Ngobong Lemak dadi kurang efisien, dadi luwih becik mriksa kabeh protokol diet lan nyetel menyang kabutuhan saiki.

Apa dosis Trenbolone?

Trenbolone minangka obat sing biasane digunakake karo ester asetat utawa enanthate, kanthi asetat definisi otot versi luwih gampang kanggo nemokake ing pasar.

Aplikasi Trenbolone ing Bisep

Yen digunakake ing bentuk asetat, digunakake saben dina liyane dosis sing bisa beda-beda saka 50-150mg, lan dosis sing luwih dhuwur tinimbang sing bisa nyebabake efek samping serius.

wis ing ester enanthate, rong aplikasi mingguan wis cukup. Aplikasi kasebut paling ora kudu ditambah 400-500mg trenbolone enanthate saben minggu (kayata rong aplikasi 250mg).

Asring ing bulking, ester enanthate luwih disenengi kanggo gabungke karo anabolik liyane kanthi setengah umur uga luwih dawa, kayata nandrolone utawa nandrolone. kandel. wis ing nglereni, luwih becik ester asetat digunakake supaya bisa digabungake karo steroid anabolik kayata stanozolol, primanolan utawa masteron.

Wektu deteksi Trenbolone sing becik kanggo sing nggoleki carane kanggo gain massa otot cepet iku njupuk rata-rata 4 kanggo 5 sasi, lan bisa beda-beda saka individu kanggo individu. Dadi, wong sing bakal ngalami sawetara jinis tes anti-doping kudu ngerti babagan iki.

Kepiye cara nggabungake siklus karo Trenbolone?

Trenbolone minangka anabolik sing bisa dicampur karo sawetara wong kanggo nggawe siklus. Sampeyan paling bener yen sampeyan njaluk pitulung medis kanggo rapat kasebut. Nanging kita ngerti manawa ing Brasil, ana sawetara dokter sing ngerti babagan perkara kasebut lan sing ora ngerti.

Nanging dina iki, ing Brasil, Formula dos Gigantes minangka papan paling pas kanggo nyiyapake siklus, kanthi aman lan efektif.

Program Formula Giant digawe dening Ricardo de Oliveira, pendidik fisik lan apoteker kanthi luwih saka 20 taun ing pasar, sing mutusake nggawe papan sing bisa sinau babagan cara siklus steroid anabolik kanthi bener, ngreksa kesehatan lan menehi asil.

Dina iki ing Brazil iku panggonan paling kabuka ngedika babagan nggunakake steroid anabolik. Lan dheweke, kanthi pribadi, mbantu kabeh siswa ing njlentrehake siklus, dosis, cara panggunaan, jadwal, perlindungan sing kudu ditindakake, perakitan PR, diet lan latihan.

KLIK ING KENE lan temokake Program Anabolik sing paling lengkap lan siklus sampeyan aman lan efektif, maksimalake asil lan minimalake risiko.

Efek Samping Trenbolone

Trenbolone kaping lima luwih kuwat tinimbang testosteron. Mangkono, bakal dadi goroh yen ora ngasilake efek samping, lan efek kasebut cukup abot, preduli saka ester utawa asale (amarga kita ngomong babagan uyah asli).

Ing antarane efek samping trenbolone sing umum, kita bisa nyorot:

Efek Estrogenik

Trenbolone ora aromatize lan ora duwe kemampuan kanggo diowahi kanggo estrogen (hormon wadon). Nanging, iku tamba kang nemen mundhakaken tingkat saka progesteron lan prolaktin ing awak, lan iki bisa nimbulaké efek aromatization, utamané gynecomastia.

Biasane, sawetara wong nggunakake reduksi prolaktin kayata cabergolin. Nanging, dingerteni manawa jinis obat iki asale saka tanduran sing padha karo LSD, mula mbebayani banget kanggo sistem saraf pusat.

Mula, sing ideal yaiku nyoba terus ngontrol level asupan trenbolone, sing cukup individual.

Efek androgenik

Yen ana steroid sing bisa dianggep androgenik, yaiku trenbolone. Lan ora sengaja dheweke iku dudu anabolik sing disaranake kanggo wanita.

Tambah ing tingkat androgen ing awak bisa nyebabake efek samping kayata: tuwuh rambut sing gedhe, kenthelake swara, nambah kemungkinan rambut botak, kulit berminyak lan kukul.

Mula, sing paling penting yaiku ora nyawiji karo obat androgenik liyane, lan mesthi nyoba nyetel dosis miturut tanggapan individu ing awak.

Efek ing sistem kardiovaskular

Trenbolone duweni pengaruh sing signifikan banget kanggo nyuda tingkat HDL (kolesterol apik) ing awak lan nambah tingkat LDL (kolesterol ala). Lan iki cenderung dadi saya parah yen sampeyan duwe pola makan sing ora apik, gaya urip ala lan liya-liyane.

konsumsi saka Omega 3 lan asam lemak tak jenuh umume, konsumsi panganan sing apik kanggo tanduran, uga kalebu poin liyane, penting banget.

Uga eling yen kita kudu nimbang faktor keturunan, yaiku, wong sing duwe riwayat penyakit kardiovaskular kulawarga kudu luwih nggatekake nalika nggunakake trenbolone.

Agresif

Trenbolone dikenal amarga efek sing kuat, kalebu ing sistem saraf pusat, kayata, nambah ekspresi agresivitas individu.

Iki beda-beda gumantung saka individu menyang individu, agresi minangka jaminan liyane saka wong sing wis agresif. Nanging interaksi karo obat liya bisa nambah jaminan iki.

Yen sampeyan nggunakake, contone, obat-obatan kayata antidepresan, turu, sawetara jenis suppressant napsu, antara liya, sampeyan ora kudu nggunakake Trenbolone.

Campuran obat-obatan sing efek langsung ing sistem saraf pusat bisa mbebayani banget, bisa nyebabake kerusakan sing ora bisa dibalekake utawa malah bisa uga matine.

Efek ing produksi testosteron endogen lan metune

Kita ngerti, sakbenere kabeh steroid anabolik nyuda sumbu HTP. Malah testosteron bakal nyegah sumbu iki, nyandhet produksi LH lan FSH lan stimulasi gonad.

Nanging, nalika nggunakake testosteron, sampeyan ora bisa ndeleng efek samping. Mung sawise pungkasan panggunaan, dheweke bakal nuduhake awake dhewe ekspresif. Trenbolone beda banget amarga bakal nyegah sumbu HTP sajrone digunakake, amarga dudu testosteron lan ora bisa tumindak kaya hormon iki ing awak.

Kanggo ngindhari iki, penting banget nggunakake trenbolone kanthi sawetara jinis testosteron lan, mesthine nindakake TPC sing apik kanggo nggawe sumbu HTP sanalika bisa.

Pengaruh ing ati (hepatotoksisitas)

Efek sing gegandhengan karo ati ing panggunaan Trenbolone langka, mula ora bisa dianggep hepatotoksik.

Nanging, pikirake manawa ana kerusakan ati, amarga kita ngomong babagan anabolik sing, mesthine bakal dimetabolisme ing ati.

Ora perlu nggunakake pelindung ati, nanging tansah apik kanggo duwe kebiasaan diet sing apik, ngombe banyu sing akeh lan njaga kesehatan sing apik. kualitas urip.

Efek salabetipun

Ora kaya steroid anabolik liyane, trenbolone duweni efek samping sing khas banget, kalebu:

Mesthi wae, iki bisa beda-beda gumantung saka saben wong, nanging luwih becik sampeyan kudu nggatekake.

Contraindications nggunakake Trenbolone

Trenbolone ngirim ora digunakake dening wong ing umur 21 taun. Sampeyan uga ora kudu digunakake dening wong tuwa.

Klompok wong liya sing ora nggunakake, yaiku wanita hamil lan ibu sing isih nyusoni anake. Nyatane, dheweke wis ora nominasi wanita liya!

Kajaba iku, mesthine wong sing duwe predisposisi penyakit, kayata kardiovaskular, sirosis lan lsp.

Trenbolone lan wanita

Trenbolone banget androgenik, lan iki bisa dadi masalah serius kanggo wanita, sing nyebabake efek samping kayata: kukul, swara kenthel, rambut rontog, nyuda susu, deformasi wilayah kelamin, lenga kulit lan lsp.

Dadi, trenbolone dudu steroid sing kudune digunakake para wanita KANGGO TANPA ACARA. Mungkin bisa dadi luwih mbebayani tinimbang testosteron dhewe. Dadi yen sampeyan wanita, aja adoh saka dheweke!

Kepiye ngerti manawa palsu utawa ora?

Saiki, akeh laboratorium lemah sing ngasilake trenbolone lan amarga iki palsu asring banget ditemokake.

Sampeyan biasane bisa ngerti sing palsu kanthi warna cairan ing botol. Werna palsu putih lan transparan. Werna asline ana ing warna kuning, nanging uga transparan. Deleng gambar ing ngisor iki:

Beda Trenbolone Asli lan Salah

Oke, aku nyoba, yen sampeyan bakal luwih angel tuku trenbolone palsu lan rugi karo aplikasi lan efek samping.

Profil Trenbolone

Jeneng molekul: (17beta-Hydroxyestra-4,9,11-trien-3-siji)
Formula: C20 H24 O3
Bobot molekul: 312.4078
Bobot molekul dasar: 270.3706
Bobot ester molecular: 60.0524
Formula dasar: C18 H22 O2
Formula ester: C2 H4 O2
Titik didih basa: 183-186ºC
Titik didih Ester: 16.6ºC
Produsen: Implan Sapi, Naga Inggris, Maneka warna liyane
Dosis sing efektif kanggo pria: 50-150mg Saben dina liyane.
Dosis sing efektif kanggo wanita: Ora disaranake digunakake
Setengah Urip (Asetat): 2-3 dina
Deteksi wektu: 5 sasi
Skala anabolik / Androgenik: 500 / 500

Kesimpulan

Dikenal minangka salah sawijining steroid anabolik paling kuat ing donya, a trenbolone, kang kaping lima luwih ampuh ing androgyny lan anabolisme saka testosteron dhewe, iku antarane steroid paling digunakake, utamané dening atlit binaraga. Iki amarga keuntungan nyata sing diwenehake kanthi kualitas maksimal lan kapadhetan otot, saliyane duwe kauntungan saka ora aromatizing.

Sanajan kayane dadi impen konsumsi kanggo sapa wae sing pengin fisik sing apik lan kinerja sing luar biasa, trenbolone uga bisa efek samping serius sing ORA KUDU DISREGARDI, amarga bisa dadi paling mbebayani lan bisa uga bisa uga bisa diganti saben wong. .

Mula, kudu menehi perhatian babagan pencegahan lan perawatan sampeyan sajrone lan sawise siklus trenbolone.

Pungkasan, iki dudu steroid sing kudu digunakake dening wanita kanthi tepat amarga faktor androgenik, sing bakal nyebabake efek samping serius.

Latihan sing apik!

Babagan Penulis Posting