Kemis, 1 Desember 2022
Promoção Suplementos Mais Baratos
InicioSteroid anabolikPrimobolan: steroid favorit Master Arnold!

Primobolan: steroid favorit Master Arnold!

- Iklan -
Wektu maca: 10 menit


Dikenal kanggo salah sawijining zat favorit Arnold Schwarzenegger, yaiku Primobolan yaiku a anabolik steroid ditemokaké ing loro lisan lan injeksi formulir (karo short ester lan long ester) kang wis fungsi banget aneh, senadyan mromosiaken hasil relatif prasaja sing mung dumadi ing dosages dhuwur. Iku steroid banget aman kang bisa digunakake malah dening wanita.
Nyengkuyung asil sing padhet, garing lan apik, iki salah siji saka steroid disenengi dening atlit ing nglereni, utawa definisi otot, amarga ora nyebabake retensi banyu lan ora ngrusak definisi otot.
Nanging, primobolan, sanajan katon "impen anabolik", uga nduweni Efek samping, kang yen ora dijupuk care saka lan dilindhungi, bisa nggawa bebaya kanggo kesehatan, kaya steroid anabolik liyane.
Kajaba iku, kanggo nggunakake luwih aman, kita kudu ngerti bentuk administrasi (lisan lan suntikan), efek total ing awak lan aplikasi praktis ing saben kasus, yaiku kanggo pria utawa wanita.
Dadi, yen sampeyan pengin ngerti babagan liyane Primobolan lan mutusake yen iki anabolik sampeyan pengin ing siklus, utawa ora, Aku nyaranake sampeyan maca artikel iki nganti pungkasan, amarga kita bakal ngomong EVERYTHING bab anabolik favorit Master Arnold.

Sejarah Primobolan

Primobolan minangka jeneng perdagangan Methenolone, sing dirumusake ing taun 1962 dening Squibb ing bentuk injeksi (kanthi ester enanthate) lan ing bentuk lisan (kanthi ester asetat).
Ing antarane jeneng asale, dheweke nampa jeneng Nibal, nanging ana sawetara produk sing jenenge jeneng kasebut lan ing pertengahan taun 60-an jeneng Primobolan (diwenehi dheweke ing Jerman dening Schemring) wiwit saiki nganti saiki. Banjur, Amerika Serikat uga miwiti ngasilake Primobolan.
Rong cara utama sing bisa ditemokake methenolone yaiku ing bentuk injeksi kanthi ester enanthate dawa lan bentuk oral kanthi ester asetat sing cendhak.
Nanging, ing taun 80-an, Scheting uga nggawe versi Methenolone sing suntik karo ester asetat, sing ora diterusake ing taun 1993, nggawe bentuk injeksi iki mung ana nalika disintesis dening laboratorium lemah.

Apa sing diarani Primobolan?

O Primobolan minangka turunan saka Dihydrotestosterone (DHT). Iki minangka anabolik kanthi sawetara modifikasi molekul DHT: ikatan ganda ing karbon siji lan loro ditambahake menyang molekul DHT kanggo nambah sifat androgenik lan luwih anabolik. Iki ngemot gugus 1-metil sing nglindhungi saka metabolisme ati
Iki dudu steroid 17 aa, sanajan ing bentuk lisan, amarga mekanisme proteksi ati sing beda, dadi luwih ora beracun tinimbang zat liyane, kayata Dianabol utawa Stanozolol.
Primobolan sing Disuntik (Enanthate Ester)
Keuntungan Primobolan cukup andhap asor lan biasane ora diarepake ing periode offseason (kenaikan massa), yen anabolik dibutuhake supaya bisa ngasilake luwih ekspresif.


Men, ing kasunyatan, ngirim ora nyana hasil pinunjul saka massa otot karo Primobolan. Wanita, ing sisih liya, bakal entuk manfaat luwih akeh.
Primobolan minangka obat kelas 1, yaiku, ikatan banget karo reseptor androgen lan mupangate gegandhengan langsung karo ikatan iki.
Biasane, steroid kelas 1 kayata Primobolan, trenbolone, a oxandrolone lan masteron sabenere obatan digunakake sak periode nglereni. steroid anabolik iki duwe daya estetis kuwat disambung kanggo definisi otot lan hasil karo sethitik utawa ora penylametan banyu. Iki ndadekake Primobolan uga duwe aktivitas anti-estrogenik cilik, sinau liyane ing primobolan sadurunge lan sawise.

Wuku Primobolan

Keuntungan pisanan sing diamati kanthi nggunakake Primobolan yaiku, kaya kabeh steroid anabolik paningkatan sintesis protein, kang mundhak tarif saka Recovery otot, pangolahan adaptif saka otot lan nambah tingkat metabolisme basal.
Sampeyan ora kudu ngarep-arep kaya methandrostenolonee (dianabol) utawa karo nandrolone (deca), amarga bakal luwih sopan lan moderat.
O primobolan bakal nggawa asil sing signifikan kanggo wanita amarga duwe sensitivitas steroid sing luwih dhuwur tinimbang yen dibandhingake karo pria.
A Aplikasi utama Primobolan kanggo pria yaiku sajrone wektu nglereni.. Iki amarga, iku ndadekake, ngadhepi karo a diet hypocaloric (kurang kalori) ing ngendi pengurangan bobot diupayakake lan defisit massa otot bisa kedadeyan, bisa nyegah kedadeyan kasebut, amarga kenaikan tingkat sintesis protein.
Dheweke kanthi ora langsung nambah konsumsi kalori alami dening awak, mbantu luwih akeh defisit energi sing apik tanpa kudu nyuda jumlah kalori sing diombe saben dina.
Secara langsung, primobolan duwe afinitas sing kuat karo reseptor androgen lan, mula, dipun promosiaken efek saka Ngobong Lemak.
Yen ngrancang siklus sing apik karo hormon sing bisa nduwe efek anabolik kualitatif sing luwih akeh, kayadene trenbolone lan propionate saka testosteron, mesthi, kita bakal duwe asil estetis gedhe.
Sanajan turunan DHT, ing wanita, ora nyebabake efek virilisasi kaya sing parah lan cukup aman lan umume digunakake.
Nanging, wanita kudu ati-ati banget yen nyampur Primobolan karo steroid liyane, utamané yen sawetara jinis turunan DHT, kayata Stanozolol.
Isih, kanggo pria lan wanita, primobolan umume digunakake kanggo olahraga ketahanan, kayata mlayu, amarga kenaikan ekspresif sing nyebabake kekuwatan lan kekuwatan, tanpa nambah bobot awak kanggo individu kasebut. Dheweke uga bakal nulungi dheweke ing proses pemulihan..
Pungkasan, mupangat sing penting kanthi nggunakake primobolan yaiku a nambah sistem kekebalan awak, saengga asil positif ditemokake karo pasien HIV sing nggunakake Primobolan.
Iki, kanggo atlit, iku arang banget perlu, amarga latihan fisik saka intensitas dhuwur duwe kemampuan kanggo ngedhunake sistem imun lan kudu ing kondisi apik kanggo waras awak kanthi bener antarane sesi latihan.

Cara Nggunakake

Ing setelan terapeutik (kanggo perawatan penyakit), Primobolan digunakake kanthi dosis rata-rata 50-75mg saben dina, yaiku dosis sing murah kanggo wong sing pengin asil estetis karo anabolik.
Saiki, cara paling gampang kanggo nemokake primobolan kanthi asal mula yaiku lisan. Nanging, ana sawetara laboratorium lemah sing nggawe primobolan suntik, ester sing paling umum yaiku enanthate.
Kabeh kasus Primobolan sing disuntik kudu ditindakake kanthi rute intramuskular sing jero, lan bisa nggunakake otot balung apa wae.
Aplikasi primobolan biasane ora nglarani, nanging iki bisa beda-beda gumantung saka saben wong. Sajrone nggunakake primobolan oral, administrasi pelindung ati kudu ditindakake, kayata, TUDCA.
As Dosis Primobolan kanggo pria biasane 100mg saben dina ing versi lisan, diterbitake saben 4 utawa 6 jam, kanggo njaga paruh-umur zat kasebut. Versi suntik, udakara 350-600mg saben minggu, kayane efektif.
Panjenengan dosis efektif kanggo wanita umume udakara 25-75mg saben dina ing kasus oral, diwenehake saben 4 utawa 6 jam, kanggo njaga paruh-umur zat kasebut. Contone, yen sampeyan nggunakake 60mg Primobolan saben dina, sampeyan kudu nggunakake 10mg saben 4 jam.
Ing versi sing disuntik, dosis rata-rata yaiku 100-200mg saben minggu, yaiku administrasi sing digawe saben 5 dina paling suwene 5 dina, lan bisa ditindakake saben 2 dina karo ester enanthate.
Biasane, nggunakake Primobolan njupuk Panggonan antarane 4-8 minggu, ora perlu maneh saka iku, sinau liyane ing primobolan rega.
Primobolan sing bisa disuntik saka Lab Teragon

Efek samping

Kaya anabolik sintetis, Primobolan duwe efek samping. Sanajan kurang kuat tinimbang anabolik liyane, kayata oxymetholone utawa malah testosteron, duwe collaterals kayata lan sampeyan kudu ngerti lan sampeyan kudu ngerti carane nyegah dhewe kanthi cara sing paling cocog, ngregani keuntungan sing luwih apik lan ngirit kesehatan.
Antarane efek samping utama sing diamati kanthi nggunakake Primobolan yaiku:

Efek androgenik

Sanajan cukup gampang, ana efek androgenik karo panggunaan Primobolan, sawise kabeh, kita ngomong babagan turunan DHT. Efek iki luwih apik kanggo wanita amarga sensitivitas.
Efek androgenik yaiku kalebu ciri khas pria kayata tambah kukul, kulit minyak, botak, tuwuh rambut rai, nyuda susu (mung wanita), klentis kenthel (mung wanita), swara saya kenthel, antara liya.
Akeh pangguna primobolan, nalika ngrasakake efek kasebut, milih blocker 5-alpha-reductase, yaiku enzim sing tanggung jawab kanggo ngowahi testosteron dadi DHT (dihydrotestosteron).
Sanajan efektif nyegah efek kasebut, bisa uga nyebabake efek sing ora dikarepake, kayata pamblokiran gedhe banget lan wangi-wangi dening efek mbalek maneh, nyuda ing gain massa otot, antara liya.
Mulane, kita ora nyaranake yen sajrone siklus anabolik sampeyan nggunakake obat-obatan kayata finasteride, kajaba sampeyan dipandu kanthi bener dening dokter sing mumpuni, sinau luwih lengkap ing siklus primobolan.

Efek ing sistem kardiovaskular

Primobolan uga duwe efek sederhana ing sistem kardiovaskular, nanging bisa uga ana sawetara pangowahan, utamane kanggo individu sing duwe kecenderungan predisposisi lan / utawa kanggo wong sing luwih sensitif marang jaminan iki (sing pancen individual).
Sawetara masalah sing bisa ditindakake tekanan getih tambah, nyuda tingkat HDL lan nambah tingkat LDL, nambah total kadar kolesterol.
Mangkono, sampeyan kudu njaga diet tetep anyar kanthi konsumsi sing cukup Omega 3, daging tanpa lemak, ing antarane prinsip nutrisi liyane sing ora bisa diabaikan.

Ngurangi produksi lan rilis testosteron alami

Sebagéyan steroid sintetik nyebabake sawetara perubahan ing poros HTP lan produksi alami lan sekresi testosteron. Primobolan nyuda testosteron luwih sithik tinimbang akeh steroid anabolik liyane, nanging uga (ing ngisor 50%).
Tingkat kasebut ora dingerteni sajrone siklus amarga sampeyan bakal nggunakake sawetara sumber testosteron sintetik eksternal.
Nanging, sawise siklus, sampeyan bakal ngalami sumbatan ing produksi testosteron lan nyuda tingkat FSH lan LH yaiku hormon sing tanggung jawab kanggo stimulasi gonad kanggo ngasilake testosteron lan sperma.
Dadi, supaya level kasebut ditetepake kanthi efisien, iku apik terapi post-cycle.

Hepatotooksisitas

Tingkat hepatotoksisitas Primobolan murah banget dibandhingake karo steroid anabolik liyane, nanging kita kudu eling yen bisa ana lan pencegahan ora bakal kakehan!
We kudu nimbang sing binaragawan wis ageman metu kakehan ati, supaya nglindhungi bakal tansah dadi cara sing paling apik.
Panggunaan pelindung ati perlu ing kene. Sampeyan bisa nggunakake o TUDCA, Silymarin, Soy Lecithin lan lsp. Kajaba iku, panganan sing apik lan konsumsi banyu sing cukup saben dina uga penting banget.

Kepiye cara nggabungake Siklus Primobolan?

Kanggo nyiyapake siklus Primobolan, pilihan sing paling apik yaiku njaluk pitulung saka dhokter khusus. Nanging, kita ngerti manawa ing Brasil, angel banget golek dokter khusus lan luwih angel golek wong sing bisa mbantu nyiyapake siklus sampeyan.
Mula, aku menehi saran supaya sampeyan njaluk tulung karo Program Formula Raksasa.
Iki minangka program sing dikembangake, Ricardo Oliveira, ing ngendi aku bakal nulungi sampeyan nyiyapake siklus, kanthi dosis, wektu panggunaan, bentuk panggunaan, kaping lan liya-liyane.
Kajaba iku, aku bakal nuduhake sampeyan proteksi sing paling apik kanggo saben siklus, sing paling apik PR, diet sing paling apik lan latihan sing paling apik, supaya sampeyan bisa entuk asil sing padhet lan langgeng.
Aja pracaya marang media yen steroid iku ala kanggo sampeyan! Sinau babagan cara nggunakake kanthi bener, ing ngisor iki proteksi, terapi post-cycle, diet lan latihan lan sampeyan bakal bisa ndeleng manawa asil bakal diganti, tanpa ngrusak kesehatan sampeyan.
KLIK kene lan ngerti Program Formula dos Gigantes saiki, sing wis mbantu ngowahi urip luwih saka 3459 siswa, sinau luwih lengkap ing Primobolan kanggo apa!

Apa Primobolan Patut Digunakake?

yen sampeyan wanita, ya, iki steroid sing regane, sanajan regane regane lumayan ($$). Nanging, keamanan lan sisih ngisor sing ana gandhengane karo asil kasebut menarik.
Nanging, yen sampeyan wong, kahanane rada kompleks. Yen sampeyan pengin entuk bathi gedhe ing massa ramping (kualitas sing luwih dhuwur utawa keuntungan sing luwih ekspresif) iku dudu pilihan sing apik, amarga kekuwatan anabolik asor banget lan overdosis ora bakal narik kawigaten utawa mupangate.
Nanging, yen sampeyan pengin nambah pembakaran lemak awak, pengin nambah metabolisme basal, kekuatan lan kuat, iki bisa dadi pilihan sing apik.
Sampeyan bisa narik minat wong sing pengin nyuda tingkat estrogen nanging ora kudu nggunakake obat anti-estrogen.
Kajaba iku, sampeyan kudu ngerti manawa apa wae primobolan, BUKAN OLEH Obat Obat, lan yen sampeyan ora bisa nandur modal utawa pengin investasi ing opsi sing luwih murah tanpa bukti, luwih becik ora nglakoni.
Mula, saldo kabeh item sing kasebut ing kene lan ngerti cara nggambar protokol sing cukup kanggo individualitas lan target sampeyan.
Tansah golek tindak lanjut sing profesional, sanajan kanggo ujian berkala uga kudu digatekake supaya sampeyan bisa entuk asil sing apik lan njaga kesehatan, sing uga penting, sinau luwih lengkap ing asil primobolan.

Apa Primobolan ngilangi bobot?

A wangsulan kanggo pitakon iki yaiku YES! Iki anabolik sing bakal bantuan kathah ing Panjenengan nglencerake.
Kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, bisa nambah metabolisme basal lan nggawe awak luwih akeh kalori lan ngobong luwih akeh lemak. Mung bakal cukup kanggo dheweke supaya mbantu ngilangi ...
Nanging uga dening mromosiaken Tambah ing sintesis protein, iku ndadekake Panjenengan mundhak massa otot optimized, nyebabake massa otot kanggo akselerasi mundhut lemak, minangka massa otot perlu kanggo "teka ing panggonan lemak".
Yen digabungake karo steroid anabolik liyane, bisa luwih ngoptimalake iki kelangan lemak!

Tuku Primobolan ing endi?

Kaya sing dakkandhakake ing utas sadurunge, iki anabolik sing larang banget kanggo digunakake lan siklus, mula uga anabolik sing angel ditemokake (asli).
Sanajan isih diproduksi ing sawetara negara ing saindenging jagad, ekspor cukup rumit (uga kabeh steroid anabolik) lan amarga bahan baku sing cukup larang lan sawetara wong sing gelem mbayar, produksi uga kurang.
Sampeyan bakal nemokake luwih akeh ing laboratorium bawah tanah, sing risikone akeh dikonsumsi, amarga ora duwe sertifikat bukti utawa kualitas lan inspeksi.
Dadi, yen sampeyan milih iki anabolik sing pengin digunakake, ati-ati banget ing endi sing sampeyan tuku. Riset sadurunge, goleki informasi babagan laboratorium, coba hubungi lan priksa manawa bener primobolan sing bakal sampeyan tuku.

Karakteristik utama Primobolan

Versi lisan: yaiku ester asetat;
Versi sing nyenengake: yaiku + Enterat / esion propionat;
Jeneng molekul: [17beta-Hydroxy-1-methyl-5alpha-androst-1-en-3-one];
Bobot molekul dasar: 302.4558;
Bobot molekul asetat: 60.0524;
Bobot enanthate molekul: 130.1864;
Formula: C20H30O2;
Titik gabungan: Ora ditemtokake;
Produsen: Schering;
Dosis sing efektif (oral): (Pria) 100-200mgs / dina; (Wanita) 10-25mgs / dina;
Dosis sing efektif (suntik): (Pria) 350-600mgs / minggu; (Wanita) 100 mg / minggu;
Setengah urip: 10-14 dina (suntikan); 4-6 jam (lisan);
Deteksi wektu: 4-5 minggu;
Perbandingan anabolik lan androgenik: 88: 44-57.

Kesimpulan

Minangka tamba kanthi kekuwatan anabolik sing sithik, ing primobolan Iku dudu pilihan utama kanggo wong-wong sing pengin nambah massa otot kanthi signifikan, nanging bisa dadi pilihan sing apik kanggo nglereni wektu lan uga kanggo wong sing pengin ngontrol tingkat estrogen ing awak, sinau luwih lengkap ing primobolan tuku.
Uga, primobolan bisa dadi pilihan sing bener banget kanggo wanita amarga efek samping sing kurang lan ningkatake asil sing apik, amarga sensitivitas pamirsa wanita luwih gedhe.
Pungkasan, sampeyan kudu ngelingi manawa investasi Primobolan ora murah lan mulane, sampeyan kudu nggatekake sumber sing nawakake pilihan sing luwih murah sing ora mesthi duwe asal sing paling apik.
Ing kasus pria, terapi post-cycle sing apik biasane cukup kanggo ngobati masalah sawise mandhegake zat kasebut, mula aja dibuwang.
Latihan sing apik!

Babagan Penulis Posting

Artikel sing gegandhengan

32 KOMENTAR

  1. Aku umure 23 taun 1, 60 dhuwur lan 73 kg. Aku pengin ngerti babagan spesialisasi babagan kedokteran sing kudu ditliti kanggo nuntun panggunaan steroid anabolik. Ing apotek, sanajan resep, malah ora diapusi? Lan yen apotek ora adol lan sing dituku liwat internet ora aman kepiye carane?
    Aku ngalami proses penurunan bobot alon-alon lan aku pengin nyepetake luwih cepet. Aku wedi marang efek samping utamane ati lan ginjel. Piye iki?
    -
    Dokter endokrinologis. Nanging, dheweke mung bakal menehi saran yen ana defisit hormon (patogenesis).
    http://www.facebook.com/marcelosendonofficial1

  2. Aku ora ngerti nomer 3/13 ing Stano, apa tegese tanggal 3 nganti minggu kaping 13?
    -
    Ya, iku mung conto, aja nganti ngetutake.
    http://www.facebook.com/marcelosendonofficial1

  3. Apa sampeyan pengin ngerti kombinasi sing paling apik kanggo entuk massa karo Primobolan?
    -
    Kita ora ngliwati jinis informasi iki ing situs web, amarga prelu duwe pitulung medis khusus.

  4. Aku kabotan, aku kudu ngilangi lemak lan ngukur. Aku wis ing gym lan diet, apa primobolan mbantu babagan iki, supaya bisa nggayuh tujuan luwih cepet?
    -
    Ora. Kanggo diet, latihan lan olahraga.
    http://www.facebook.com/marcelosendonofficial1

  5. Sugeng siang sedulur, aku bakal terus terang. Aku pengin nggawe siklus kanggo definisi, mula aku mikir nggawe siklus primobolan + turinabol suntik, sanajan kalorone ora aromatize, aku rada kuwatir amarga anabolik loro lan mikir nambah proviron. Aku latihan latihan bobot udakara sepuluh taun ing antarane istirahat 1 nganti 1 taun setengah, lan iki dudu siklus pertama. Aku mbukak saran, matur nuwun sadurunge!
    -
    Kita ora ngirim informasi kasebut ing situs web. Kanggo nindakake iki, golek dhokter.
    http://www.facebook.com/marcelosendonofficial1

NINGGALKE JAWABAN

Mangga ketik komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene




Ketik Captcha ing kene:

Paling anyar

Komentar Anyar