Kemis, 1 Desember 2022
Promoção Suplementos Mais Baratos
InicioSteroid anabolikTestogar: Testosteron Propionat sing cocog kanggo Nglereni Siklus!

Testogar: Testosteron Propionat sing cocog kanggo Nglereni Siklus!

- Iklan -
Wektu maca: 6 menit


tes yaiku a anabolik asale saka testosteron, kanthi sawetara kekhasan, sing nggunakake ester Propionate ditambahake kanggo nambah durasi efek ing awak manungsa.

Testosteron, ing bentuk murni, iku pisanan steroid steroid anabolik digunakake ing olahraga, utamané ing taun 50. Wiwit iku, sawetara modifikasi digawe, ngasilake akeh steroid steroid anabolik sing asalé saka hormon iki.

tes dudu anabolik sing asale saka testosteron. Iki minangka testosteron dhewe, nanging kanthi sawetara modifikasi sing bakal kita pahami ing artikel iki lan bisa ditrapake utawa ora.

Apa sampeyan pengin ngerti apa sing bisa ditindakake modifikasi iki? Pengin ngerti apa prinsip testosteron utawa testogar? Apa kombinasi paling apik steroid anabolik karo anabolik iki? Bentuk panggunaane? Nalika kudu digunakake: ora bulking, ora nglereni, utawa ing loro? dheweke bisa menehi Efek samping? Lan wanita, bisa nggunakake testogar?

Yen sampeyan pengin ngerti luwih akeh lan luwih jero sinau babagan subjek iki, artikel iki mesthi bakal mbantu sampeyan.

Testosteron propionat (Testogar)

Testosteron kanthi ester propionat minangka salah sawijining bentuk administrasi testosteron sintetis utama lan paling umum.

Kanthi nambah ester, macem-macem bentuk administrasi bisa ditindakake lan bisa nyegah sawetara masalah lan nyebabake sawetara efek spesifik bisa kedadeyan.

Salajengipun, kita kedah nganggep manawa tambahan ester kanggo molekul, ing testosteron iki, nggawe bisa nindakake kegiatan sing valid ing awak, amarga wujud murni kasebut ora duwe efektivitas sing gedhe ing tujuan utama.

Ing taun 1937, ing Jerman, testosteron pisanan disintesis karo ester ing propionat. Ing taun 1960, propionat testosteron ilang popularitas gedhe (ing lingkungan klinis), amarga butuh akeh aplikasi saben minggu (1 aplikasi saben 2 dina), lan wiwit nggunakake ester liyane, kayata cypionate.

propionat testosteron saka laboratorium usp

Nanging, ing olahraga, skenario kasebut beda, wiwit propionat testosteron bisa nggawa mupangat tambahan, kaya kurang penylametan banyu, luwih ease saka eliminasi lemak, kurang kapasitas kanggo wangi-wangi (ngubah testosteron sing berlebihan dadi estrogen), antarane liyane, kang utamané digunakake dening wong sing ora looking for a gain bobot dadakan utawa wong sing perlu testosteron ing periode nglereni (definisi otot).

Kaya testosteron ing bentuk murni, ing Propionat testosteron duwe rasio anabolik / androgenik 100 kanggo kalorone.

Iku menarik, utamané kanggo digunakake ing wektu cendhak utawa ing awal siklus, kanggo nampilake efek sing luwih cepet, amarga tumindake luwih cepet lan setengah umure cendhak (2 dina).

Efek utama Testogar

Kaping pisanan, sampeyan kudu nyebutake yen nggunakake tes, yen sampeyan duwe mundhak ing massa tanpa lemak liwat paling gedhe sintesis protein lan Tambah saka nggunakake energik awak, saliyane ing nyengkuyung mbebasake wong liya hormon anabolik.

Kapindho, testogar nyebabake keseimbangan nitrogen positif ing otot nambah Ngartekno, nggawe lingkungan luwih anabolik lan ramah lingkungan. Mung kanggo menehi ide, nambah konsentrasi nitrogen ing otot luwih saka 16%.

Testogar minangka anabolik sing bisa digunakake ing bulking (tambah massa otot) lan nglereni (definisi otot), njupuk efek anabolik.

Nanging, iki dadi anabolik sing biasane digunakake nalika nglereni amarga ora nggawa efek sing ana gandhengane karo penylametan banyu.

Iki uga ndadekake awak ngobong luwih kalori amarga bisa nambah tingkat metabolisme dhasar lan uga ngewangi ing rilis saka GH, yaiku lipolytic (pembakar lemak) ing awak.

Dheweke uga nambah jumlah sel abang, sing bisa nguntungake kanggo nambah oksigenasi getih lan distribusi nutrisi ing otot lan jaringan awak liyane.

Testogar saged nyuda tingkat sawetara hormon glukokortikoid sing katabolik, kaya kortisol, e nambah tingkat saka IGF-1, sing anabolik banget lan perlu kanggo tuwuh lan kinerja.

Ing level klinis (dosis sing luwih murah), tes bisa mbantu pemugaran libido seksual, mbantu perawatan hipogonadisme bisa uga malah subur.

Nanging, protokol kasebut bakal nuntut dosis sing luwih cilik tinimbang yen dibandhingake kanggo keperluan olahraga.

Cara nggunakake Testogar

Frekuensi panggunaan testosteron propionat (tes) relatif luwih gedhe tinimbang yen dibandhingake karo ester liyane sing luwih dawa. Dheweke kudu diterbitake saben dina liyane, kanggo ngurmati separo umur agen anabolik lan uga kanggo njaga konsentrasi getih.

Testogar biasane ditemokake ing botol 100mg / ml, paling ora ditindakake kaping telu (3x) seminggu, kanthi dosis sing bisa kalebu 100-150mg saben aplikasi, gunggunge ana ing sekitar 300-450mg saben minggu.

Wanita biasane nggunakake Testogar ing dosis 50mg saben minggu. Nanging risiko virilisasi isih gedhe banget.

Iki digabungake kanggo nglereni siklus karo steroid anabolik sing ningkatake bathi kanthi kualitas tanpa penylametan banyu. Ing antarane, kita bisa nyebut: o stanozololutawa masteronutawa primobolan lan oxandrolone.

Panggunaane biasane ora luwih saka 8 minggu, umume antara 4 lan 6 minggu.

Efek samping saka Testogar

tes bisa uga duwe efek samping sing cukup signifikan, lan ing antarane efek utama, kita nyorot:

Aromatisasi

Aromatisasi minangka proses ngonversi testosteron berlebihan dadi estrogen (hormon wanita).

Testogar bakal nambah tingkat testosteron awak, nyebabake testosteron berlebihan bakal malih dadi estrogen dening enzim aromatase (sing ngowahi testosteron dadi estrogen).

Iki nyebabake tambah akeh level hormon wanita iki, sing bisa nyebabake masalah kayata gynecomastia lan impotensi seksual.

Kanggo nglawan efek samping iki, obat kayata Anastrozole utawa Tamoxifen, bisa mbantu.

Efek Androgenik (ciri khas pria)

Testogar bisa nambah tingkat saka DHT (dihydrotestosteron) lan nyebabake efek samping kayata masalah prostat, rambut rontog, nambah minyak ing kulit, kukul, swara jero lan tuwuh rambut gedhe banget. Wanita sing mutusake nggunakake testogar bakal luwih cenderung pangembangan saka efek sisih iki.

Sanajan testosteron dudu hormon sing cocog kanggo wanita, Testogar minangka anabolik testosteron sing kurang efek samping kanggo wanita. Dadi, yen sampeyan, wanita, pengin nggunakake testosteron, ayo dadi Testogar.

Pengaruh ing Ati (Hepatotoxisitas)

Testogar ora cukup hepatotoxic kaya anabolik 17 aa, nanging sawetara sing ana ing testosteron uga metabolisme ing ati.

Mula, iku luwih becik nyegah sampeyan nggunakake hepatoprotektan, kayata silymarin lan TUDCA.

Efek ing sistem kardiovaskular

Testosteron bisa ngowahi tingkat kolesterol serum. Amarga iku turunane, bisa nambah tingkat LDL (kolesterol ala) lan nyuda HDL (kolesterol apik), nggawa efek negatif ing sistem kardiovaskular.

Rangsangan banget kanggo nambah jaringan awak sing disebabake dening testosteron uga bisa ngganti sistem kardiovaskular, amarga, elinga yen jantung uga otot lan uga. hipertropi.

Efek ing Produksi Testosteron Alami

Testogar bakal nyuda tingkat LH lan FSH, nyebabake hypogonadism, sing bisa uga ora bisa dibalekake.

Sajrone nggunakake testosteron sintetis, sampeyan ora bakal nemoni masalah serius, nanging yen sampeyan ora nggunakake maneh, awak bisa uga ora pulih kanthi cepet banjur efek samping sing nyebabake testosteron alami diwiwiti, efek kayata:

  • Depresi;
  • Subur;
  • Hipogonadisme;
  • Nyuda testis;
  • Mundhut massa tanpa lemak;
  • Tambah lemak;
  • Nyuda libido lan liya-liyane.

Kanggo nyegah efek samping kasebut, sing paling apik yaiku nggawe sing apik terapi post-cycle (PR), njaga irama latihan sawise mburi nggunakake, ngonsumsi panganan sing apik sing bisa ngrangsang produksi testosteron lan lsp.

Cara Miwiti Siklus Testosteron Propionate

Minangka kita wis katon, nggunakake testogar piyambak bisa dadi efektif, nanging nggabungke karo steroid liyane bisa malah luwih apik, ngasilaken asil liyane (lan mbok menawa liyane efek sisih banget). Nanging, nggabungke loro utawa luwih jinis steroid anabolik ora gampang kanggo nindakake, siklus testosteron propionat.

Umume dokter ing Brasil ora bisa nggawe kombinasi kasebut, amarga ora sinau babagan steroid anabolik. Lan sing sinau arang nate nindakake, amarga etika.

Pramila aku nggawe Program Formula Giant, program sing nuduhake pengalaman lan mulang cara nggunakake steroid anabolik kanthi bener lan aman.

Ing program kasebut, sampeyan bakal sinau: cara nyiyapake siklus, dosis kanggo saben agen anabolik, bentuk panggunaan, wektu panggunaan, jam panggunaan, sampeyan bakal ngerti proteksi apa sing dibutuhake kanggo saben siklus, TPC sing becik, lan isih bakal nampa a diet siap lan siji latihan siap, kanggo luwih maksimalake asil sampeyan.

KLIK ING kene lan ngerti Formula Raksasa lan wiwiti kontak luwih langsung karo aku, lan aku bakal nulungi sampeyan kanthi pribadi.

Profil Propionat testosteron (Testogar)

Jeneng molekul: 4-androstene-3-siji, 17beta-ol (Basis testosteron + Propionat Ester)
Bobot molekul (dhasar): 288.429
Bobot molekul (ester): 74.0792
Formula (basis): C19 H28 O2
Formula (ester): C3H6O2
Titik lebur (basis): 155
Titik lebur (ester): 21C
Produsen: Saperangan
Dosis sing efektif (Pria): 350-2000mg + / minggu
Dosis sing efektif (Wanita): 50-100mgs / minggu
Setengah urip: 2-3 dina
Deteksi wektu: 2-3 minggu
Rasio Anabolisme / Androgenisme: 100 / 100.

Kesimpulan

Propionat testosteron, bahan aktif saka tes, minangka salah sawijining bentuk testosteron sing umum dikenal ing olahraga lan jagad klinis sing duwe tumindak cekak lan efisien ing awak.

Nyedhiyakake bathi kanthi kualitas sing luwih dhuwur tinimbang ester testosteron liyane, ing testogar cocog kanggo digunakake ing wiwitan siklus, supaya kanggo nyedhiyani hasil luwih cepet, utawa ing mburi siklus, supaya kanggo ningkataké kualitas sing luwih apik, nalika digabungake karo steroid anabolik sing duwe karakteristik padha, sinau liyane ing tuku testosteron propionat.

Dadi kurang agresif tinimbang jinis testosteron liyane, bisa dadi pilihan sing apik kanggo pamula sing durung duwe pengalaman ekstensif karo steroid.

Nanging, iku tansah wigati dhasar kanggo ngerti efek sisih kanggo nyegah bener lan kanggo njaga asil sawise siklus. rega testosteron propionate.

Pangentukan apik!

Babagan Penulis Posting

Artikel sing gegandhengan

73 KOMENTAR

  1. Apa siklus propionat 6 minggu (pisanan lan mung) bakal duwe efek samping, utawa bakal gumantung karo reaksi awak kanggo obat lan dosis? Aku wis nindakake akeh riset lan sawetara ujar manawa sawise CPT ora duwe efek samping sing signifikan; wong liya wis nemoni masalah serius. Apa sing kudu dipikirake?

    -

    Bakal duwe collaterals, kurang luwih kuwat gumantung karo awak sampeyan. Sing paling penting yaiku nggunakake jinis produk iki kanthi saran medis.

    http://www.facebook.com/marcelosendonofficial1

  2. Aku kepengin weruh manawa testogar ngasilake massa otot kanthi cepet?

    -

    Kanggo informasi kaya ngono, golek dhokter.

    http://www.facebook.com/marcelosendonofficial

  3. Sugeng Enjing! Suwene sampeyan bisa nundha menstruasi sawise ngombe?

    -

    Beda-beda gumantung awak. Kanggo ngerteni mung kanthi ndeleng tarif hormon, liwat ujian.

  4. Putriku isih nyusoni, umure wis rong taun, payu, sithik banget .. Aku pengin ngerti, yen bisa nggunakake testogar, aku pengin mung ditrapake, sapisan

  5. Halo Sugeng dalu
    Dhuwurku 1,79
    Bobotku 60 kilo
    Apa sampeyan nindakake siklus testogar? Aku pengin ngerti pinten lan cara njupuk, tulung aku ...

    • Sampeyan bisa nemokake pitakonan iki lan liya-liyane ing PROGRAM GIGANTES DOS FORMULA!

      Ing program kasebut, sampeyan sinau siklus kanggo macem-macem jinis steroid anabolik, uga diet lan latihan anabolik, TPC (terapi post-cycle), nglindhungi supaya ora mengaruhi libido utawa fungsi ati lan ginjel, lan sampeyan uga duwe email dhukungan

      Dumadi saka 6 e-book.

      Apa dheweke:

      - Dhasar teoritis (59 kaca).
      - Siklus steroid (21 kaca)
      - Profil steroid (20 kaca)
      - Nutrisi kanggo steroid (38 kaca)
      - Latihan anabolisasi (14 kaca)
      - Formula Dewi (60 kaca)

      E-book bakal dadi duweke sampeyan ing salawas-lawase, lan apa wae update sing bakal dialami bakal dikirim menyang email sampeyan.

      Minangka dhukungan email, bakal valid nganti 1 taun wiwit tanggal tuku.

      Akses link: https://formuladosgigantes.com/pagina-de-vendas-completa-v6/?mcr=AND102448

  6. Aku tuku testogite liwat internet tanpa takon dhokter ngandika aku kudu njupuk 8 kanggo 12 irungnya saben dina aku maca komentar lan wedi kula. Aku tuku kanggo nambah testosteron sandi, kang bakul ngandika aku bakal njupuk, carane njupuk

Rata-rata
5 Adhedhasar 68

NINGGALKE JAWABAN

Mangga ketik komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene




Ketik Captcha ing kene:

Paling anyar

Komentar Anyar