Minggu, 25 September 2022
Promoção Suplementos Mais Baratos
IniciobinaragawanArnold Schwarzenegger: sithik sejarahe

Arnold Schwarzenegger: sithik sejarahe

Wektu maca: 4 menit

Arnold Schwarzenegger minangka warga Austria, lair tanggal 30 Juli 1947 ing pungkasan Perang Dunia II, ing Thal. Jeneng lengkap yaiku Arnold Alois Schwarzenegger, lan legenda ujar manawa Arnold dudu putra kesayangane bapake, lan uga dheweke dudu putra bapake. Bebener utawa ngapusi, kasunyatane yaiku Arnold mesthi bocah lanang sing seneng olahraga lan kegiatan fisik.

Arnold-Schwarzenegger

Wiwitane, dheweke main bal-balan, olahraga sing banjur diganti binaraga, umur 14 taun amarga katon rapuh lan langsing. Pengaruh saka mitos sadurunge liyane kayata Steve Reeves e Taman Reg, sawetara sing percaya karo potensi sing bakal ditampilake bocah cilik kasebut kanthi cepet, utamane ngelingi wong-wong hebat sing melu latihan ing taun-taun wiwitan, kayata Kurt Marnul, Pak Austria.
Ing taun 1965 dheweke dadi tentara Austria lan isih dadi Pak Austria. Perlu dingerteni manawa ana komentar sing ujar manawa Arnold nglatih mung nganggo sepasang dumbbells lan sepasang mesin cuci, sing didhelikake ing tank barak (tank iki, kanggo umbah-umbah), amarga latihan ing kana dilarang, saengga sawise iku, dheweke nemplek ing barak dheweke suwene seminggu.
Ing taun 1966 dadi runner-up ing Pak Universe ing London, Inggris, mung nomer loro kanggo yorton, kang wis luar biasa definisi otot kanggo wektu.
Mengko ing Inggris, kanthi undhangan saka Charles Bennett, Arnold duwe fisik sing luar biasa mula, karo pelatih liyane, dheweke luwih milih awake dhewe kanggo kualifikasi bentuk karo aspek kayata definisi otot tinimbang maju dhewe. Iki nggawe awak katon apik ora mung kanggo ukurane, nanging uga kanggo kualitas lan simetri, sanajan kekurangan ing sisih ngisor awak. Mesthi, iki minangka langkah awal ora mung kanggo macem-macem prestasi ing Pak Universe, nanging uga perjalanan menyang Amerika Serikat, sing bakal ngganti kabeh proses urip, lan nganti saiki, dheweke pengaruhe.
Ing taun 1968, Arnold tekan Amerika Serikat, lan dheweke wis dilatih Joe Weider, ing Gold's Gym. Rong taun mengko, dheweke banjur dadi Pak Olimpia saiki, judhul banjur menang sawetara liyane (7 kaping). Perlu dielingi, sadurunge kasunyatan iki, Arnold kalah karo Sergio Oliva, ing taun 1969, ing acara sing padha. Sajrone wektu kasebut, salah sawijining mitra pelatihan utama Arnold Schwarzenegger yaiku Franco Columbu, nanging, Arnold seneng latihan karo macem-macem individu sabisa amarga dheweke mikir manawa bisa menehi stimulus lan cara anyar kanggo entuk awak sing luwih apik.
Suwe-suwe, dheweke dadi kolumnis uga Majalah Otot lan Fitness lan Flex.
Arnold Schwarzenegger kanggo sawetara wektu, dheweke ngimpi akting, yaiku dadi aktor, mimpi sing kayektenan ing taun 1970, nalika diajak dadi "Hercules" ing film. Film-film liyane, utamane film aksi, sajrone pirang-pirang taun sabanjure uga bakal menehi tandha karir lan nggawe dheweke misuwur ing jagad iki saliyane karir binaraga.
Minangka serbaguna minangka Arnold Schwarzenegger, pancen angel ditemokake: Sawise main bal-balan, dadi tentara Austria, nggawe karir ing binaraga, dikenal kanthi global, nggawe film lan uga sukses, dadi kolumnis majalah binaraga, ing antarane pirang-pirang prestasi liyane, mantan - langsing enom mutusake kanggo nggayuh karir dadi politisi, nyatakake awake dhewe republik lan melu kampanye Bush. Ing asil kasebut, dheweke entuk nominasi umum Presiden Dewan Kesehatan Fisik lan Olahraga Presiden, posisi sing dicekel telung taun, wiwit taun 1980 nganti 1983.
Ora cukup, dheweke ngumumake awake dhewe minangka calon gubernur California ing taun 2003, ing ngendi dheweke menang ing pemilihan lan dadi gubernur asing pertama ing California, ing saiki dheweke nindakake peran.

Judhul Top Arnold minangka binaragawan:

  • 1965- Pak Europa Junior (Jerman)
  • 1966 - Atlet sing paling akeh diluncurake ing Eropa (Jerman)
  • 1966 - Juara Angkat Internasional (Jerman)
  • 1966 - Pak Eropa (Jerman)
  • 1967 - Pak Universe (Inggris)
  • 1968 - Kejuaraan Angkat Daya (Jerman)
  • 1968 - Pak Internasional IFBB (Meksiko)
  • 1968 - Pak Universe saka NABBA (Inggris)
  • 1968 - Pak Universe IFBB (USA)
  • 1969 - Pak Universe IFBB (USA)
  • 1969 - Pak Universe saka NABBA (Inggris)
  • 1969 - Pak Eropa saka IFBB (Jerman)
  • 1970 - Pak Universe saka NABBA (Inggris)
  • 1970 - Pak Professional World (USA)
  • 1970 - Pak Olympia saka IFBB (USA)
  • 1971 - Pak Olympia saka IFBB (Prancis)
  • 1972 - Pak Olympia saka IFBB (Jerman)
  • 1973 - Pak Olympia saka IFBB (USA)
  • 1974 - Pak Olympia saka IFBB (USA)
  • 1975 - Pak Olympia saka IFBB (Afrika Selatan)
  • 1980 - Pak Olympia saka IFBB (Australia)

kompetisi arnold

Langkah-langkah utama Arnold Schwarzenegger:

Lengen: 56 cm
Breastplate: 145 cm
Paha: 72,4 cm
pedhet: 50,8 cm
Pinggang: 83,8 cm
Bobot ing Kompetisi: 106,5 Kg
Dhuwur: 1,88 m

Apa sing nggawe Arnold dadi mitos gedhe?

Ditulis manawa sisih paling apik ing awake Arnold dudu bisep utawa pectoral sing amba, nanging otak. Lan iki bener banget ...
Arnold duwe kualifikasi ora mung gegandhengan karo awak lan genetika, nanging uga dheweke kekuwatan mental lan sampeyan pintere. Sawise ngandel, mesthi wae, kuwalitas fisik, Arnold bisa nggunakake paling akeh kanthi latihan lan nutrisi, ora ngucapake bener, nanging bisa sukses banget. Tanpa kasedhiya ilmu gedhe nalika semana. Arnold bisa nggabungake praktik lan empirisme karo asile, nuruti naluri dhewe. Kajaba iku, dedikasine lan kekuatan mental nggawe dheweke dadi juara sejati. Fokus lan kejutan sing disebabake para peserta liyane kabeh acara sing dadi juara, minangka faktor dhasar kanggo pilihane, sing asring nyebabake kualifikasi dadi sing pertama ing acara kasebut.
Kabeh kepinteran iki nyebabake panggunaan maksimal para atlit kanggo nggayuh prestasi liyane, kayata dadi aktor lan, mesthine dadi politisi ing Amerika Serikat.
Mesthine, nalika ngobrol babagan binaraga saiki, ora bisa ngelingi Arnold lan mokal yen ora ngakoni dheweke amarga prestasine, nuduhake kepiye sing penting yaiku duwe pikiran sing kuwat, ndhuwur kabeh ing olahraga iki.

Babagan Penulis Posting

Artikel sing gegandhengan

6 KOMENTAR

  1. Link iki uga nyritakake babagan sejarahe, menarik banget!
    http://papodehomem.com.br/arnold-o-carvalho-austriaco-schwarzenegger-homens-que-voce-deveria-conhecer-33/

  2. Aku penggemar Arnold lan aku seneng banget karo critane. Iki prajurit sejati, dheweke iku wong lan bakal mesthi dadi idola lan Arnold dewa binaraga binaraga lan dikenal minangka raksasa gedhe ing saben gym ing jagad iki. Aku bakal terus dadi penggemar Arnold lan aku inspirasi kanggo sampeyan olahraga. A rangkulan Arnold tetep karo Gusti Allah ing salawas-lawase.

  3. Crita iki cukup narik kawigaten, amarga kita isih enom, kita seneng banget nonton film terkenal sing jenenge jenius komando.

NINGGALKE JAWABAN

Mangga ketik komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene




Ketik Captcha ing kene:

Paling anyar

Komentar Anyar