Kemis, 1 Desember 2022
Promoção Suplementos Mais Baratos
InicioAtlet lan KompetisiCarane nambah kekuatan otot lan hypertrophy

Carane nambah kekuatan otot lan hypertrophy

- Iklan -
Wektu maca: 6 menit

Tambah kekuwatan otot iku salah siji saka gol utama paling wong, lan iku perlu kanggo tindakake sawetara tips sing bakal nggawe prabédan ageng ing asil.

Ora ana gunane mung nindakake latihan fisik saben dina ing gedung olahraga utawa ing omah, perlu digabungake karo faktor liya kanggo entuk kekuwatan ing otot lan awak, saliyane nambahi massa tanpa lemak.

Dadi, tujuane ing kene yaiku nuduhake tips utama diet, latihan lan suplemen kanggo wong-wong sing pengin duwe asil apik ing gain kekuatan otot lan fisik kanthi cara nyata. ndeleng carane nambah kekuatan!

Carane nambah kekuatan fisik

Kanggo nambah kekuatan fisik, iku penting kanggo ngerti latihan paling apik sing bakal nyedhiyani asil tengen kanggo hipertropi lan kinerja fisik apik, ndeleng ngisor carane kanggo nambah kekuatan.

Ana tartamtu suplemen sing mbantu akeh kanggo nambah kekuatan fisik supaya sampeyan bisa nambah latian, kang tenan bakal efektif kanggo sampeyan duwe asil sing luwih apik.

Mangkene latihan sing bisa ngoptimalake kekuwatan fisik awak lengkap:

  • bench press   
  • Jongkok   
  • baris

Tip penting kanggo carane kanggo nambah kekuatan fisik yaiku ngonsumsi luwih akeh protein ing diet, liwat panganan utawa suplemen.

Konsumsi protein sing luwih dhuwur ningkatake efek ing kekuatan lan massa otot kanggo wong liwat 40 taun.

Carane nambah kekuatan otot

Carane nambah kekuatan otot bisa uga liwat latihan latihan sing beda-beda sing diarahake kanggo tujuan iki, saliyane kanggo konsumsi panganan sing optimal.

Latihan bobot minangka salah sawijining cara sing paling apik kanggo nambah otot lan kekuatan, ngidini sampeyan luwih gedhe entuk massa mimpin lan mundhut saka lemak awak.

Isih ana sawetara tips panganan liyane sing bisa mbantu sampeyan nambah bobot. kekuatan luwih otot, minangka kasus karo chestnuts lan oilseeds ing umum, sugih ing lemak unsaturated.

Kacang polong, produk susu, endhog lan daging uga apik banget kanggo nguatake otot amarga panganan sing sugih protein.

Salah sawijining poin sing paling penting yaiku ngerti latihan sing paling apik kanggo entuk kekuatan otot ing bagean awak tartamtu, kayata punggung, tangan lan sikil.

Ing mburi

Kanggo entuk kekuatan otot sing luwih akeh ing punggung, sing penting kanggo nambah postur, ngindhari masalah punggung lan bisa nindakake latihan tanpa resiko ciloko lan kurang nyeri, tips kasebut carane kanggo nambah kekuatan bali :

  • Bar tetep
  • sijine
  • Papan weteng
  • baris siji-sisi    
  • dayung nganggo tali
  • superman

Ing sikil

O gain massa otot lan kekuatan sikil bisa dipikolehi liwat latihan fisik tartamtu, carane nambah kekuatan sikil :

  • squat gratis
  • mundhak sikil
  • Bukaan sikil sisih
  • ekstensi sikil

ing tangan

Latihan kanggo nggayuh kekuatan otot ing lengen kalebu kanggo nglatih otot biceps lan triceps, carane kanggo nambah kekuatan lengen :

  • ekstensi triceps
  • triceps Prancis
  • Lentur lengen
  • biceps nggulung

Apa sing kudu ditindakake kanggo nambah kekuatan otot

Yen sampeyan pengin nambah kekuatan otot, ana sawetara tambahan sing penting kanggo entuk gol iki kanthi luwih efisien lan cepet.

Bisa dadi rong jinis: pre-hormonal lan pre-workout. Sabanjure, sampeyan bakal sinau luwih akeh babagan saben wong, deleng apa sing kudu ditindakake kanggo nambah kekuatan otot :

Pre hormonal

Suplemen jinis pre-hormon mbantu nambah kekuatan otot, nanging kudu dipilih kanthi apik kanggo njamin asil sing dikarepake bakal bisa ditindakake kanthi bener. pro hormonal tuku.

Mangkene telung tips kanggo suplemen pre-hormon sing apik:

fematrope

fematrope tuku
fematrope tuku

alfa m1   

Alpha m1 tuku
Alpha m1 tuku

H-stane

h stane tuku
h stane tuku

Pra latihan

Suplemen jinis pra-latihan ningkatake kekuwatan sing luwih gedhe supaya ing wektu latihan sampeyan bisa nindakake kanthi optimal.

Sing paling apik saka kabeh jinis iki, tanpa mangu, creatine, sing bisa digunakake minangka sumber energi penting kanggo otot, sing cocok kanggo latihan sing luwih kuat. tuku sadurunge latihan.

Carane nambah kekuatan bench press

Salah sawijining latihan sing paling penting kanggo entuk kekuatan otot ing pundhak, dada lan triceps yaiku bench press.

Supaya sampeyan bisa entuk kekuatan liyane lan luwih akeh ing latihan lan kabeh otot kasebut, ana sawetara tips sing apik carane kanggo nambah kekuatan bench press:

  • Tambah frekuensi kaping sampeyan nindakake latihan bench press saben minggu
  • Tambah akeh beban, kanthi ati-ati supaya ora kakehan lan ciloko
  • Njupuk suplemen kaya creatine lan sing sugih ing protein whey
  • Ngapikake teknik gerakan olahraga kanggo nambah massa lan kekuatan otot
  • Sadurunge olahraga, mangan panganan utawa suplemen sing karbohidrat sing dicerna luwih alon

Carane nambah kekuatan kanggo barbell

Bar pull-up minangka salah sawijining latihan sing ngasilake asil sing paling apik kanggo nguatake otot-otot punggung lan lengen, mula penting kanggo ngerti carane nindakake. carane nambah kekuatan kanggo nindakake barbell.

Salah siji cara paling apik kanggo nambah kekuatan kanggo nindakake ngleksanani iki konsumsi saka tambahan protein-sugih, mromosiaken a bangunan otot luwih gedhe lan nyata nguatake otot.

Creatine teka ing kene maneh minangka pilihan sing apik kanggo entuk massa otot lan ningkatake latihan sing luwih efisien ing dagu, sing penting kanggo otot.

Carane nambah kekuatan ing squats

Akeh wong sing seneng squat, dene liyane sengit karo latihan iki, nanging ora ana keraguan manawa penting banget kanggo otot otot. anggota ngisor Delengen carane nambah kekuatan ing squats.

Sing penting yaiku supaya bisa nambah kekuatan ing praktik latihan iki, sing bisa ditindakake kanthi nggunakake suplemen termogenik lan creatine minangka pra-latihan.

Tambah ing kekuatan lan hypertrophy

Duwe tambah kekuatan lan hypertrophy Penting kanggo ngerti latihan sing kudu ditindakake lan panganan sing paling apik kanggo entuk asil sing apik.

Tip paling penting babagan latihan kanggo entuk hipertrofi lan entuk massa otot yaiku milih crossfit lan HIIT, rong jinis latihan sing nggawa asil sing luar biasa kanggo sapa wae.

Kajaba iku, konsumsi panganan kaya karbohidrat kompleks lan indeks glikemik sing sithik njamin luwih akeh. energi terus kanggo latihan latihan.

Sawetara tips yaiku kentang manis, oatmeal lan biji-bijian, kayata beras gandum lan pasta, sing njamin karbohidrat dibebasake sethithik.

Thermogenics uga mbantu akeh kanggo nggawa energi liyane supaya sampeyan bisa nindakake latihan hypertrophy lan gain massa otot kanthi cara sing bener, kayata kopi, jahe lan teh ijo.

Konsumsi panganan protein kayata endhog, pitik lan suplemen kayata protein whey Sampeyan uga penting kanggo entuk massa otot lan kekuatan otot.

Nambah kekuatan kanggo binaraga
Nambah kekuatan kanggo binaraga

Nambah kekuatan kanggo binaraga

kanggo sing pengin nambah kekuatan kanggo Olah rogo ngencengke otot, ana sawetara aturan sing pancene bisa ningkatake otot lan penguatan fisik, yaiku:

  • Tansah supaya otot ngaso kanggo nyegah overtraining, sing tegese ngindhari latihan otot sing berlebihan supaya ora nyebabake ciloko
  • Gabungke latihan latihan bobot karo bentuk latihan liyane kanggo nyegah stagnasi lan ningkatake kekuatan otot.
  • Mboko sithik nambah bobot
  • Olahraga karo HIIT, kanggo gain massa otot lan kekuatan, uga ilang bobot

Suplemen kanggo nambah kekuatan sajrone latihan

Salah sawijining cara sing paling apik kanggo nambah kekuatan massa otot sajrone latihan yaiku nggunakake suplemen, deleng ing ngisor iki tambahan kanggo nambah kekuatan.

Dina iki, sampeyan bisa nemokake sawetara tambahan sing kasedhiya ing pasar kanggo maksud iki, supaya iku penting kanggo ngerti sing paling apik kanggo mesthekake asil apik.

Suplemen sing sugih ing protein lan asam amino, kayata Whey Protein lan BCAA, nggawe prabédan ageng kanggo luwih apik sintesis protein lan gain massa otot.

Ing ngisor iki sawetara tips suplemen pra-latihan sing bakal nggawe prabédan gedhe kanggo asil sampeyan.

Pra latihan

Creatine minangka suplemen paling apik kanggo sapa wae sing pengin nambah kekuatan otot lan ningkataké gain otot luwih, amarga mbantu ing produksi energi luwih dening sel otot.

Jinis tambahan liyane yaiku ZMA, sing tegese Seng, Magnesium lan Vitamin B6, amarga ningkatake resistensi lan gain massa otot sing luwih gedhe.

Opsi pungkasan yaiku suplemen beta-alanine, sing efektif kanthi nambah wektu nganti kesel otot, mbantu nggedhekake efek sing migunani sing wis ana creatine, waca liyane babagan paling apik sadurunge latihan.

Kesimpulan

Kaya sing wis dingerteni, kanggo wong-wong sing pengin entuk kekuatan otot lan fisik sing luwih gampang kanggo hipertrofi, dheweke kudu ngetutake sawetara tips penting, kayata ngleksanani latihan khusus lan ngonsumsi suplemen lan panganan tartamtu.

Ing teks iki, sampeyan sinau luwih akeh babagan carane nggedhekake asil kasebut, saéngga nambah kekuatan otot liwat diet sing apik lan suplemen saben dina sing nyukupi.

Apa sampeyan seneng karo artikel dina iki babagan Cara nambah kekuatan otot lan fisik lan entuk hypertrophy?

Babagan Penulis Posting

Artikel sing gegandhengan

NINGGALKE JAWABAN

Mangga ketik komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene




Ketik Captcha ing kene:

Paling anyar

Komentar Anyar