Minggu, 25 September 2022
Promoção Suplementos Mais Baratos
InicioTips SuplemenCarane njupuk bcaa kanggo gain massa otot?

Carane njupuk bcaa kanggo gain massa otot?

Wektu maca: 3 menit

Apa suplemen panganan bcaa?

Akronim iku singkatan saka Asam Amino Rantai Cabang, nerjemahake, Asam Amino Rantai Cabang. Iki digawe saka 3 saka 11 asam amino penting: Leucine, Isoleucine lan Valine. Asam amino minangka blok bangunan protein lan mbantu ndandani lan entuk massa otot ( hipertropi) bcaa tuku .

Kepiye cara kerja BCAA ing awak?

Nalika digandhengake karo latihan kekuatan, mundhak ing sintesis protein lan bantuan ing entuk massa Asam amino kunci ing proses iki yaiku Leucine, sing uga tumindak ing release GH (hormon pertumbuhan). Leucine direkrut nalika otot lemes, dimetabolisme kanggo produksi energi, rega apik

Carane njupuk bcaa kanggo gain massa?

Sing becik yaiku nggunakake antarane 0,06g nganti 0,1g kanggo saben kg bobot awak lan jadwal gumantung saka durasi latihan. Kanggo latihan luwih saka 60 menit, dianjurake sadurunge lan sawise latihan. Kanggo latihan sing kurang saka 60 menit, mung sawise latihan. 

BCAA pre-workout utawa post-workout?

Gumantung ing durasi latihan. Kanggo latihan luwih saka 60 menit, dianjurake sadurunge lan sawise latihan. Kanggo latihan sing kurang saka 60 menit, mung sawise latihan. 

Carane akeh bcaa aku kudu njupuk?

Sing becik yaiku nggunakake antarane 0,06g nganti 0,1g kanggo saben kg bobot awak. 

Kenapa bcaa penting?

Asam amino minangka blok bangunan protein, nutrisi penting kanggo pangopènan lan pambentukan massa otot. Dheweke kudu dikonsumsi kanthi jumlah sing cocog kanggo entuk manfaat. 

Kapsul BCAA vs bubuk BCAA

Ora ana bedane ing kualitas, mung ing porsi. 

Ing kapsul sampeyan duwe kauntungan yen jumlah wis dipisahake, nanging ing bubuk sampeyan bisa milih jumlah sing cocog kanggo tujuan sampeyan. Iku bakal gumantung ing saben kang becik bubuk bca .

Suplemen apa sing digabung karo bcaa kanggo gain massa otot?

Bisa digunakake karo wong liya suplemen sing mbantu ing gain massa otot, kayata creatine, glutamin, pra-latihan lan protein whey

Creatine - nambah gain kekuatan

Glutamine - Ngundhakake keuntungan kakebalan

Pra-latihan - Ningkatake gain kekuatan 

Whey Protein - Ningkatake Hypertrophy

Apa BCAA kanggo?

  • Mbantu kanggo entuk massa otot
  • mundhak kinerja olahraga
  • Mbenakake kakebalan 
  • Nyegah mundhut massa tanpa lemak ing diet kanggo nglencerake
  • bhaa kanggo apa?

Kenapa bcaa ora bisa?

BCAA mung ora bisa digunakake yen digunakake salah. Latihan kekuatan kudu digandhengake lan dikonsumsi kanthi jumlah lan kaping miturut rutinitas lan bobot awak saben individu.

Kanggo latihan luwih saka 60 menit, dianjurake sadurunge lan sawise latihan. Kanggo latihan sing kurang saka 60 menit, mung sawise latihan.

BCAA + bir lan omben-omben liyane

Omben-omben alkohol ora seneng hipertrofi lan kudu dihindari kanggo asil sing luwih apik. Nalika nggunakake suplemen lan alkohol, kakehan ati bisa kedadeyan.

Kepiye carane milih bcaa sing paling apik?

Rumus beda-beda antarane jumlah Leucine, sing ditulis minangka nomer pisanan, contone 2:1:1. Sing konsentrasi paling mirip karo otot keuntungan becik

Efek samping?

padha ora kacarita Efek samping ing dosis BCAA aman.

bcaa apik?

Ya, sing digandhengake karo latihan kekuatan, ningkatake asil sing apik.

bcaa iku thermogenic?

BCAA ora dianggep thermogenic lan ora digandhengake karo nyuda bobot awak, nanging gain massa otot.

bcaa nahan cairan?

Panggunaan BCAA saben dina ora ana hubungane karo penylametan banyu.

BCAA njupuk sadurunge utawa sawise latihan?

Gumantung ing durasi latihan. Kanggo latihan luwih saka 60 menit, dianjurake sadurunge lan sawise latihan. Kanggo latihan kurang saka 60 menit, mung sawise latihan yah carane njupuk

bcaa lan thermogenic bisa dijupuk bebarengan?

Ya, panggunaan kasebut bakal nyegah katabolisme sing ana gandhengane karo panggunaan termogenik.

Babagan Penulis Posting

Artikel sing gegandhengan

NINGGALKE JAWABAN

Mangga ketik komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene




Ketik Captcha ing kene:

Paling anyar

Komentar Anyar