Kemis, 1 Desember 2022
Promoção Suplementos Mais Baratos
InicioTips kanggo entuk massaTuladha latihan kanggo nambah massa otot

Tuladha latihan kanggo nambah massa otot

- Iklan -
Wektu maca: 3 menit

conto-latihan-kanggo-entuk-massa

Periode offseason bisa ditegesi minangka proses sing binarakake binaraga kanggo nambah ukuran otot ing awake kanthi hipertropi lan hiperplasia, saliyane glikogen lan supercompensasi banyu supaya bisa menehi kualifikasi luwih akeh kanggo awak lan duwe prekara sing kudu ditemtokake, sawise kabeh, individu kasebut kudu duwe otot gabungan supaya bisa fokus kanggo nyuda lemak awak lan nggawe katon kanthi kapadhetan lan utamane desain.

Saiki, sing paling angel ditemokake ing gym dudu piranti generasi paling anyar, nanging guru generasi paling anyar. Umume guru saiki wis ora peduli lan cenderung nglatih kabeh siswa, mula kita entuk asil sing luwih sithik saka siswa sing ora kepengin ngerti olahraga kasebut.

Nanging manawa kanggo maca artikel nganti pungkasan, amarga ing ngisor iki kita ninggalake conto lengkap latihan bobot kanggo gain saka massa otot lan sampeyan bakal bisa ngerti kabeh sing ngandika ing video, karo conto ing ngisor iki.

Tuladha latihan kanggo nambah massa otot

Periode iki entuk massa otot mbutuhake sawetara nilai dhasar kayata diet, ngaso lan a latihan sing tepat sing bisa direncanakake kanthi trep kanggo ngasilake apa sing dikarepake. Dadi ing siji iki, kita bakal ngerti conto divisi latihan mingguan kanggo gain massa otot.

  • A) Dada, bisep lan lengen - Senin

OlahragaSeri
Barbell nolak pers bench10-8-6-4
Tekan bangku barbel sing miring10-8-6-6
Salib Kenceng karo Dumbbells12-10
nyabrang12-10
Utas Scott ing mesin kasebut12-10-8
Utas ganti12-10-8
Utas konsentrat8
benang mbalikke15-12-10
  • B) Sikil lan pedhet - Selasa

OlahragaSeri
kursi fleksor15-12-10
meja fleksor10-8-8-6
Ngadeg fleksibel sepihak10-8
Kaku karo bar15-12-10
Pencet Kaki 45th12-10-8-6
hack squat10-8-6
Aku klelep karo langkah dumbbell12-10
Jongkok barbel ngarep15-12-10-8
kembaran lungguh4 X 12-15
kembaran ngadeg15-12
  • C) Deltoid lan trapeze - Kamis

OlahragaSeri
munggah sisih lenggah15-12-10-8-6
Pangembangan militèr ing Smith Machine12-10-8-6-4
Angkat ngarep nganggo garis EZ15-12-10
Salib kuwalik ing Mesin15-12-10-10
Nyusut nganggo garis ngarep5 X 12-15
Nyusut nganggo dumbbells sing ngadeg15-12-10
  • D) Dorsal lan trisep - Jumuah

OlahragaSeri
Bar tetepGagal 3X
Baris sudhut mlengkung nganggo bar lan genggeman mbalikke15-12-10-8
Baris jaran kanthi gagang segitiga12-10-8-6
stroke kurang karo mbukak bar12-10-8
hyperextension lumbarX 2 15
Ekstensi katrol trisep kanthi gagang lurus12-10-8-6
Ekstensi Dahi Triceps nganggo EZ Bar12-10-8
perancis siji-sisi lenggah15-12-12

ngaso ing antarane sasmita: 1 menit

Ngaso ing antarane latihan: 2 menit

Weteng: 2X ing minggu 3 olahraga, siji kanggo infra, siji kanggo supra lan siji kanggo miring.

dina istirahat total: Rebo, Setu lan Minggu.

Nanging,

Latihan sing dituju kanggo entuk massa otot ora mbutuhake rahasia sing luar biasa kajaba dhasar lan, umume, latihan multi-sendi sing bisa nyedhiyakake latihan sing apik. stres lan stimulasi kanggo otot, mromosiaken, liwat Recovery sawijining, asil sing luwih apik.

Elinga yen iki minangka EXAMPLE pelatihan lan bisa digunakake minangka dhasar kanggo njabarake komentar sampeyan. Bekam kanthi lengkap ora njamin asil sing apik kanggo sapa wae, sawise kita ngerti manawa individualitas iku umume.

Dadi, apa sing sampeyan ngenteni kanggo miwiti nambah massa otot saiki?

 

Babagan Penulis Posting

Artikel sing gegandhengan

14 KOMENTAR

  1. Nanging ing latihan, tabel fleksor lan fleksor unilateral sing wis ana. Kepiye cara ngganti kursi fleksor?

    -

    Flexora karo pengawal shin ing bangku lurus.

    http://www.facebook.com/marcelosendonofficial1

  2. Aku nindakake latian iki: https://dicasdemusculacao.org//sugestao-de-treino-para-ectomorfo/, Aku karo iku apik, nanging aku wis nindakake meh 5 sasi lan aku pengin ngganti, iki pilihan sing apik?

    Kepiye babagan sit-up? Uga ora ...

    Lan aku mikir arep menehi sethithik aerobik, suwene sampeyan nyaranake?

    -

    Aja nggawe pangowahan ing latihan, turuti conto. Ya, luwih becik sampeyan ngganti olahraga lan ndeleng reaksi awak.

  3. Aku wis nindakake latihan iki sawetara wektu, lan supaya ora stagnasi, aku pengin ngerti latihan apa sing kudu daklakoni sabanjure kanggo terus ngasilake massa otot?

    -

    Banjur sampeyan bisa ngetutake wong liya sing ana ing situs kasebut utawa nggawe dhewe.

  4. Apa sampeyan bisa entuk massa otot ing dada tanpa bench press?

    -

    Mesthi ya.

    Msendon

    www.facebook.com/marcelosendonofficial1

NINGGALKE JAWABAN

Mangga ketik komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene




Ketik Captcha ing kene:

Paling anyar

Komentar Anyar