Deposteron: Cypionate testosteron sing paling misuwur ing jagad!

testosteron deposteron cypionate
Wektu maca: 8 menit


A testosteron Iki minangka hormon utama sing ana ing awak manungsa. Kabeh steroid anabolik diprodhuksi saka molekul testosteron. Nanging, padha beda-beda miturut ester, kang cilik saka deposteron.

 

Nanging, "Deposteron" mung jeneng dagang saka kuat iki anabolik sing digunakake dening para atlit ing saindenging jagad, manawa profesional utawa amatir. Jeneng ilmiahe yaiku Testosteron Cypionate.

Penting kanggo nggawe cetha yen wanita ora kudu nggunakake anabolik iki. Yen ora, sawetara Efek samping bisa timbul. Efek kasebut cukup nggumunake, amarga kanthi radikal ngganti penampilane.

Yen sampeyan pengin ngerti kabeh babagan anabolik iki, aku saranake sampeyan terus maca babagan iki ing ngendi aku bakal nuduhake sampeyan Pandhuan lengkap kanggo Deposteron. Ngerti apa, cara nggunakake, efek samping lan Luwih Luwih!

Ayo banjur lunga?

Testosteron

A testosteron minangka hormon sing diprodhuksi utamane dening gonad manungsa kanthi stimulus 2 hormon sing diproduksi ing hipofisis anterior (adenohipofisis) yaiku LH.

Nanging, kita ngerti manawa bisa uga FSH (sing uga diprodhuksi ing adenohipofisis) ana gandhengane karo produksi iki, utawa luwih apik, kanthi stimulus iki.

Kabeh mau kedadeyan ing sumbu HPT. Wong lanang duwe luwih produksi testosteron, nanging ora ana ing wanita, uga penting, nanging diprodhuksi kanthi jumlah sing luwih sithik.

testosteron

Formula molekulé yaiku C19H25O2. Hormon pria utama iki nduweni peran penting ing tuwuhing macem-macem jaringan (utamane jaringan reproduksi lan otot).

Kajaba duwe fungsi sing ngubungake karo produksi sel reproduksi. Uga dingerteni yen testosteron duwe hubungan sing kuat aspek sing ana gandhengane karo swasana, rasane katenangan lan uga agresif.

Testosteron, saliyane diprodhuksi ing lingkungan endogen, ing sawetara kasus, kudu digunakake kanthi eksogen, yaiku liwat injeksi testosteron sintetik. Iki biasane kedadeyan kanggo individu sing duwe andropause utawa kurang testosteron.

Nanging, kita ngerti manawa saiki, amarga faktor lan karakteristik testosteron sing digawe ing awak, kalebu zat sing paling akeh digunakake ing olahraga, mula, iki bakal ngoptimalake faktor kayata:

Nanging, yen digunakake eksogen, umume ora diterbitake kanthi bentuk murni, amarga durasi (setengah umur) bakal endhek banget ing awak.

Mula, umume digandhengake karo "ester", yaiku senyawa sing nyebabake tumindak jangka panjang ing awak, saengga nyegah individu kasebut kudu nindakake testosteron sing tetep.

NGERTI >>> Estat anabolik: Apa Sing Apa, Apa Sing Dadi Apa lan Cara Kerja!

Antarane macem-macem ester testosteron, kita bisa nyebutake enanthateutawa propionateutawa phenylproionateutawa decanoate lan mesthi ing Cypionate, dingerteni kanggo sawetara wong kanthi jeneng dagang "Deposteron".

Fitur utama Deposteron

Sadurunge ngrampungake topik iki, kita kudu njlentrehake siji bab: Testosteron Cypionate ora kuwat tinimbang testosteron liyane sing ana gandhengane karo ester liyane kayata enanthate.

Mung nduweni fitur penting sing luwih apik kanggo sawetara wong lan mesthine uga ing kahanan tartamtu.

Testosteron Cypionate yaiku a versi testosteron tiron. Nduwe rasio anabolisme lan androgenitas (karakteristik pria) 100, yaiku, padha karo testosteron murni.

Iki anabolik kuat lan anabolik gedhe kanggo kekuatan nambah lan massa otot, uga amarga kenaikan tingkat nitrogen otot.

kabeh babagan posteron

Iki uga bisa nambah level hormon anabolik liyane, ing IGF-1 (Faktor tuwuhing kaya insulin 1), mula nambah tenaga anabolik.

Iki uga nambah tingkat sel satelit sing mengko bisa uga dadi sel otot, saliyane kanggo naleni reseptor androgen, saengga awak bisa, kayata, ngobong lemak liyane uga

Anabolik iki uga ngrangsang oksigenasi getih, sing penting banget kanggo distribusi nutrisi sing sampurna menyang jaringan awak sing beda (kalebu jaringan otot)

Kaya jinis testosteron liyane, Deposteron uga nggawe metabolisme energi duwe kecepatan luwih gedhe, lan mesthine uga nggunakake sing luwih apik, kanggo ngasilake tingkat ATP sing luwih dhuwur.

Dadi, sampeyan ora duwe kemungkinan luwih sithik nggunakake makronrien sing dikonsumsi, saengga bisa ngoptimalake sintesis protein, sintesis glikogen lan nyandhet hormon katabolisme.

Ilmu durung nerangake kanthi tepat, nanging ing praktik dikenal manawa ester testosteron sing luwih dawa, kayata cypionate, nggawe awak duwe kapasitas sing luwih gedhe. penylametan cairan.

Iki bisa mupangate, utamane ing offseason (periode kenaikan massa), amarga nggawe lingkungan anabolik sing luwih apik, uga nglindhungi tendon, ligamen lan sendi.

Temenan, ing fase nglereni (ilang lemak awak), iki bisa uga ora apik banget, mula luwih becik nggunakake ester cendhak kayata propionat testosteron.

Suwene umur testosteron cypionate rata-rata 6 dinaNanging, bisa dideteksi ing awak kanthi wektu sing luwih suwe, mula, kanggo wong sing tundhuk sawetara jinis tes anti-doping, perlu luwih gedhe.

Pungkasan, kudu dieling-eling manawa, amarga paningkatan metabolisme, Deposteron bisa nambah keluwen, sing apik kanggo individu sing ana ing fase gain massa otot lan kudu mangan kanthi jumlah sing luwih akeh.

Administrasi Deposteron

Deposteron mung ditemokake ing bentuk injeksi, ing bentuk minyak. Panganggone minangka anabolik kanggo nambah kinerja lan asil sing luwih apik lan luwih cepet ditindakake kanthi dosis 400mg saben minggu (wiwitane).

Nanging, kabeh bisa gumantung karo kabutuhan lan karakteristik saben wong. Ora angel golek wong sing ngonsumsi luwih saka 2g testosteron cypionate saben dina.

Elinga yen, amarga suwene setengah umur testosteron cypionate, bisa diwenehi seminggu mung.

administrasi deposteron

Nanging, yen sampeyan rumangsa luwih kepenak, sampeyan bisa nggawe 2 aplikasi (setengah dosis saben minggu) saben minggu.

Amarga testosteron lan, amarga iku banget androgenik (sing nyebabake karakteristik maskulin), wanita ora kena nggunakake anabolik iki, amarga risiko virilisasi lan malah kakehan cairan sing bakal disimpen.

Siklus karo Deposteron

Biasane, Deposteron digunakake ing siklus bulking (entuk massa) yaiku siklus maneh bisa uga menarik kanggo digunakake.

Minangka testosteron, basa meh kabeh jinis siklus, bisa digabung karo macem-macem zat kanggo kandel, a nandroloneutawa dianabolutawa masteronutawa primobolan, a trenbolone etc.

Nanging, amarga karakteristik sing ana gandhengane karo penylametan banyu, mula ora dicampur karo anabolik sing ngarahake kualitas otot sing luwih dhuwur kayata stanozolol, masteron lan ing primobolan.

Nanging, anabolik sing luwih kuat kanggo bulking kayata oxymetholone (Hemogenin)utawa Dianabol, a nandrolone lan kandel bisa uga luwih menarik.

NDELENG ORA >>> Siklus definisi otot lan bathi: Apa ana tenan?

Efek samping

Efek samping utama sing ditindakake Deposteron yaiku:

  • Karakteristik pria (utamane kanggo wanita)

Testosteron banget androgenik. Mula, ing swara jero, kukul, kulit berminyak, rambut rontog (botak), tambah agresivitas, tuwuh rambut gedhe banget antara liya, bisa uga kedadeyan. Uga, kanggo wanita, bisa uga ana deformasi wilayah kelamin lan nyuda ukuran payudara.

  • Penekanan sumbu HPT

Nalika awak ngerti manawa ana zat sing berlebihan, kecenderungan yaiku nyuda ing sawetara cara, lan ing antarane yaiku nyegah produksi alami, ing kasus iki, testosteron.

Mula, awak nyuda sumbu HPT lan mulane hormon kayata FSH lan LH ditindhes. Akibate, yen ora ana stimulasi kanggo gonad, mula ora bakal ngasilake testosteron.

  • Aromatisasi

Amarga kakehan ing awak, testosteron bisa diowahi dadi estrogen, utamane karo enzim aromatase.

Mula, ana masalah kayata penylametan cairan, nambah tekanan getih, nambah lemak, owah-owahan balung lan ginekomastia (munculé payudara ing pria) bisa uga ana.

  • Subur

Amarga penindasan poros HPT, testosteron eksogen bisa nyebabake individu ngalami subur, bisa uga amarga penekanan LH lan FSH, uga situs sing ora direspon dening stimulasi loro hormon kasebut.

  • atrofi testis

Maneh, amarga penekanan poros HPT, kita bisa uga duwe atrofi testis lan / utawa kelangan fungsi sing ora bisa dibalekake maneh.

  • Kelainan Wutah (ing bocah enom)

Pematangan seksual kedadeyan sawise udakara 21 taun lan panggunaan apa wae steroid anabolik sadurunge sing, padha bisa cilaka wutah lan malah ngowahi kualitas mateng seksual sing, nggawa karusakan sing bisa ora bisa dibalèkaké.

  • Masalah Aplikasi

Farmasi asli Deposteron didol kanthi ampul 2 ml saben 200 mg. Mula, individu kasebut biasane ora nemoni masalah ing aplikasi kasebut, kajaba dheweke ora ngurus asepis lan teknik aplikasi sing bener.

Nanging, kita ngerti manawa umume laboratorium clandestine nggunakake konsentrasi luwih saka 200mg nganti 300mg per ml.

Mula, ing sawetara wong sing luwih sensitif, iki bisa nyebabake masalah lan aplikasi pembengkakan ing situs. Dadi priksa iki!

  • kurang kolesterol

Deposteron bisa nyebabake paningkatan tingkat kolesterol, nyuda HDL (apik) lan nambah LDL (ala), saengga nyebabake akeh masalah kardiovaskular. Iku apik kanggo nyorot wigati ing apik diet kanggo ngontrol efek sisih iki!

NGerteni >>> Efek Sisih utama saka Anabolik!

Wanita lan Posteron

Deposteron yaiku testosteron, hormon androgenik pria utama. Mula, dheweke ora dianjurake kanggo wanita, sanajan ora perlu panggantos testosteron.

wanita lan anabolik

Iki amarga dosis dhewe wis dhuwur banget lan efek awet ing awak ora cukup uga. Iki bisa nyebabake sawetara masalah kayata:

  • swara jero;
  • Wutah rambut sing tambah (kalebu ing rai);
  • Deformasi wilayah kelamin;
  • Pengirangan ukuran payudara;
  • Subur;
  • Antarane wong liya.

Sawetara wanita tingkat kompetitif paling dhuwur ing kategori Olah rogo ngencengke otot pungkasane nggunakake zat iki, nanging efek samping sing kacathet katon apik ing penampilan.

Dadi, yen ora target sampeyan (kalebu ngadhepi efek samping virilisasi) iki dudu steroid kanggo wanita sampeyan.

Pemasaran Deposteron

Saiki, Deposteron bisa ditemokake ing apotek (didol kanthi resep) liwat laboratorium. Sigma Farma, liwat EMS antarane liyane.

Nanging, amarga luwih angel duwe resep rata-rata ing tangan, umume pangguna milih nggunakake deposteron sing asale saka laboratorium clandestine.

Yen asale pas, mula ora bakal ana bedane utawa masalah, mula, priksa manawa produk sing bakal digunakake (yen asli).

Sinau kanggo ngrampungake siklus Deposteron lengkap lan nindakake TPC sing bener

Yen sampeyan wis tekan saiki, sampeyan wis bosen "kesamaan" lan pengin asil nyata, bener? Lha, kepiye yen aku menehi cara, utawa luwih becik nggawe formula iki kanthi cepet lan bener?

Aku ngomong babagan Formula Raksasa, program sing dakcritakake luwih saka 20 taun pengalaman ing jagad binaraga lan steroid. Luwih saka 5.000 wong wis entuk asil sing luar biasa, saiki sampeyan giliran.

 

Ing program sampeyan bakal duwe akses menyang 20 siklus siap, saben siji karo PR. Miturut profil sampeyan (bobot, dhuwur, umur, lsp) sampeyan bakal ngerti apa siklus sing cocog kanggo sampeyan dadi raksasa lan aku malah bakal mulang sampeyan carane muter kanthi bener.

Saiki terserah sampeyan! Yen sampeyan pengin cepet, asil kualitas, KLIK ING KENE kanggo njamin panggenan sampeyan enggal (winates, mula aja nganti mbuwang wektu!).

Kesimpulan

Testosteron Cypionate, umume ditemokake kanthi jeneng dagang Deposteron, minangka salah sawijining anabolik sing paling umum digunakake, utamane ing siklus bulking.

Kanthi ciri sing dingerteni nambah massa, kekuatan lan kinerja sing ramping, iki minangka zat serbaguna sing bisa dikombinasikake karo akeh steroid anabolik liyane.

Nanging, amarga efek samping sing bisa ditrapake, luwih becik ngerti cara nyegah kanthi bener, uga, dribble efek samping sing bisa ditindakake sajrone lan sawise panggunaan.

Siklus apik!

Babagan Penulis Posting