Kemis, 1 Desember 2022
Promoção Suplementos Mais Baratos
InicioTips binaragaLatihan, Diet lan Suplemen kanggo Nemtokake Otot

Latihan, Diet lan Suplemen kanggo Nemtokake Otot

- Iklan -
Wektu maca: 6 menit

Carane entuk definisi otot?

Faktor utama sing dibutuhake kanggo katon duwe otot sing ditemtokake yaiku kurang persentasi lemak ing awak.

Sanajan wong duwe otot sing wis dikembangake lan dilatih kanthi apik, yen dheweke duwe persentase lemak awak sing dhuwur, meh ora bisa ditetepake, utawa bakal bisa nggambarake pamisahan ing antarane saben klompok otot.

Mulane, kanggo entuk definisi otot iku perlu kanggo tansah enten kanggo pangopènan persentasi saka lemu awak, liwat pancacahan saka kalori dicerna saben dina lan uga kanthi kegiatan fisik, kanthi latihan bobot minangka salah sawijining pilihan, nemtokake otot.

Yen individu nglakoni latihan sing dituju hipertropi otot, bebarengan karo tutugan saka a diet sing wis kalori uga accounted kanggo, mesthi bakal entuk ngimpi definisi otot.

carane entuk definisi otot
carane entuk definisi otot

5 tips kanggo mbangun otot kanthi cepet

5 poin utama sing kudu ditindakake ing rutinitas saben dina supaya bisa nemtokake otot yaiku:

  • Panganan sing duwe defisit kalori tartamtu
  • Latihan intensitas dhuwur
  • Tambah ing intake banyu
  • Nindakake kira-kira 1 jam kardio intensitas moderat
  • nggunakake a suplemen thermogenic kanggo ngoptimalake Ngobong Lemak
  • Mbangun Otot Cepet

Jinis olahraga sing dituduhake kanggo nemtokake otot

Penting kanggo nandheske yen ora ana latihan khusus sing dituju kanggo nemtokake otot, amarga faktor utama sing ana gandhengane karo nyuda persentase lemak ing awak yaiku diet defisit kalori.

Kanthi atine, bisa dideleng manawa kabeh jinis kegiatan fisik bisa mengaruhi pembakaran lemak lan definisi otot .

Nanging, latihan bobot soko sing uga pengaruhe ing Hipertropi otot, lan kanggo alesan iki, latihan ing gedung olahraga bisa ono gunane kanggo nggawe ing otot sing ditetepake ora mung katon luwih ditetepake, nanging uga luwih gedhe, latihan kanggo definisi otot.

Seri definisi otot ing gedung olahraga

Ora ana jinis seri kanggo definisi otot khusus kanggo ngrangsang definisi otot, kaya sing wis dingerteni sadurunge, kunci definisi utamane yaiku nambah pangeluaran kalori lan ing diet defisit kalori.

Mulane, latihan gym conventional wis bisa kanggo nyedhiyani kobong lemak lan otot definisi.

Nanging, sing bisa kedadeyan yaiku kudu nyuda beban lan bobot latihan, amarga kesel, sing luwih gedhe nalika ana wong sing diet kanggo ngobong lemak.

Pilihan olahraga liyane kanggo definisi otot

Nanging, sawetara conto latihan sing bisa mengaruhi definisi otot yaiku latihan sing nglibatake kegiatan kardiovaskular sing apik.

Sawetara conto iki yaiku:

  • Sabuk
  • Sepeda
  • Tangga
  • jumping jacks
  • mlaku-mlaku intens
  • cahya mlaku
       

Faktor sing gegandhengan karo definisi otot

Ana sawetara faktor sing bisa pengaruh positif utawa negatif kanggo nggayuh definisi otot.

Akeh faktor kasebut ana gandhengane karo kabiasaan lan cara mengaruhi fungsi awak, metabolisme, uga asupan kalori saben dina.

Deleng sawetara conto ing ngisor iki:

Definisi alkohol lan otot

Alkohol nduwe pengaruh tartamtu ing proses definisi otot, nanging kabeh bakal gumantung utamane ing jumlah alkohol sing dikonsumsi.

Alkohol nduweni kalori kaya jinis panganan liyane, sanajan ombenan.

Kaleng bir duwe kira-kira 140 kalori, dadi yen sampeyan ngombe kabeh kaleng bir, meh padha karo mangan sawetara cookie.

Sampeyan bisa ngombe alkohol lan isih entuk definisi otot, nanging kudu ngetung kalori ekstra kasebut lan kalebu kanthi cerdas, yaiku, individu sing duwe kebiasaan ngombe wiwit dina Jumuah nganti Minggu, meh ora bisa entuk asil sing marem. ing babagan definisi.

Definisi panganan lan otot

Panganan penting kanggo definisi otot, utamane nalika kita ngomong babagan ngitung kalori sing dikonsumsi saben dina.

Sampeyan kudu njaga keseimbangan sing apik antarane panganan lan kalori, amarga ana panganan sing kalori banget lan ora nutritious, yaiku, sakcepete sawise dicerna, dheweke bakal nggawe kita luwih luwe.

Mulane, ing fase definisi otot, panganan sing digunakake kudu ngarahake utamane kanggo njaga rasa kenyang sajrone bisa, lan ing wektu sing padha bisa ngirim jumlah kalori sing dibutuhake ilang bobot tanpa ekstrapolasi.

Sing, iku perlu kanggo mangan jumlah cukup kanggo njaga karo energi kanggo olahraga efisien, lan isih tetep ing defisit caloric kanggo ngobong lemak awak.

Suplemen definisi otot
Suplemen definisi otot

Suplemen lan definisi otot

Os suplemen definisi otot Sing paling misuwur yaiku thermogenics.

Iki jenis tambahan thermogenic Nduweni zat sing bisa mengaruhi akselerasi tingkat metabolisme basal lan kanthi mangkono, nyedhiyakake pembakaran lemak sing luwih cepet.

Panggunaan produk iki digabungake karo rutin ngleksanani fisik lan diet fokus ing definisi otot, bisa kanggo ngirim asil banget malah ing wektu cendhak nggunakake.

Sinau kabeh babagan THERMOGENICS, keuntungan, apa gunane

Creatine

Creatine bisa digunakake kanthi cara sing cerdas sajrone fase definisi otot, amarga keuntungan utamane ana gandhengane karo kinerja lan kinerja ing latihan.

Kajaba iku, cenderung mengaruhi penylametan banyu ing otot kasebut, sing bisa nambah tampilan otot sing ditemtokake, amarga volume bakal nambah.

Bisa dadi cukup efektif kanggo mbantu gol iki, amarga mundhut kekuatan lan kinerja iku alam kanggo individu sing ana ing diet defisit kalori.

Diet kanggo definisi otot

A diet definisi otot ngarahke ing wong-wong sing ngupaya kanggo njupuk definisi otot sing luwih apik kudu kalori banget uga accounted kanggo, amarga iku perlu sing pangan ora digawe ing jumlah gedhe.

Ngitung kalori saben dina lan uga jumlah makronutrien sing bakal menehi asil sing paling apik yaiku sing bisa ditindakake kanthi ahli nutrisi.

Iki minangka profesional sing bisa nggawe petungan sing dibutuhake kanggo ngirim protokol panganan sing paling apik kanggo nyepetake definisi otot.

Apa sing kudu mandheg mangan saben dina supaya garing?

Elinga yen sajrone proses definisi otot perlu kanggo ngindhari panganan sing akeh kalori, sawetara panganan sing kudu dihindari ing kabeh biaya utamane yaiku sing industri, utawa sing ora duwe nutrisi sing apik. nilai.

Contone, sampeyan kudu nyingkiri:

  • panganan cepet
  • Cookie
  • Goreng umume
  • Panganan olahan
  • Panganan sing digawe saka glepung gandum
  • Panganan sing ditambahake gula
  • Omben-omben alus
  • Umume omben-omben alkohol

Apa sing kudu dipangan kanggo nyepetake metabolisme?

para nyepetake metabolisme lan positif pengaruh definisi otot, iku perlu kanggo kalebu panganan sing duwe kemampuan kanggo ngrangsang thermogenesis ing diet.

Yaiku, panganan termogenik, sing bisa gampang dicerna, kayata:

  • Kayu legi
  • lombok
  • Jahe
  • cafe

Padha bisa kalebu ing diet liwat macem-macem resep-resep, teh, seasonings, etc.

Ing endi golek nutrisi anabolik ing panganan?

Kabeh nutrisi penting kanggo anabolisme, yaiku, sampeyan kudu mangan kabeh supaya bisa mbangun massa otot lan entuk otot sing ditemtokake.

Nanging, nutrisi sing paling kudu digatekake kanggo ngrangsang anabolisme lan entuk massa otot iku protein.

Protein minangka nutrisi penting kanggo gain massa otot, lan bisa ditemokake ing sawetara panganan:

  • Pitik
  • Peixe
  • Daging abang
  • Protein soy
  • endhog
  • Lan ing jumlah sing luwih cilik ing panganan tanduran, kayata chickpeas, kacang buncis, kacang polong, lentil, lsp.

Predisposisi biologis kanggo definisi otot

Miturut alam ana prabédan amba ing kemampuan individu kanggo mbangun massa otot, lan uga akibate ing definisi otot ana individu sing bakal luwih predisposisi bobote bobote luwih gampang.

lanang

Kanthi alamiah duwe massa otot luwih akeh tinimbang wanita, wong cenderung bisa ngilangi bobote kanthi luwih gampang, amarga metabolisme luwih cepet lan biaya energi luwih dhuwur.

wong wadon

Women kathah ilang bobot karo kangelan luwih saka wong, Nanging, iku isih tanggung bisa kanggo wanita kanggo entuk definisi otot apik.

Amarga, amarga persentase lemak awak alamiah luwih dhuwur ing wanita, kanthi cara, owah-owahan sing dibutuhake kanggo nggayuh definisi otot luwih fokus kanggo nambah jumlah massa otot.

Penyebab Definisi Otot - Negara Anabolik?

Definisi otot kedadeyan utamane amarga persentase lemak sing sithik ing awak.

Yaiku, amarga lemak dumunung ing sadhuwure otot, luwih akeh jumlah lemak sing dikumpulake ing wong, luwih sithik bisa dipisahake ing antarane klompok otot.

Hubungane antarane faktor iki lan anabolisme otot yaiku yen otot luwih gedhe, luwih gedhe kemungkinan katon, amarga pangembangan otot iku soko sing ngganti aspek visual saka awak.

Ing cara, sanajan individu duwe jumlah tartamtu saka lemak awak, sanalika bisa kanggo nambah massa otot amarga proses anabolik lan latihan fisik, alamiah persentasi lemak bakal suda.

Lan akibate, sing luwih gedhe jumlah otot, sing luwih ditetepake wong kasebut.

Suwene suwene kanggo nemtokake otot?

Njupuk menyang akun sing individu iki wis jumlah owahan saka massa otot, lan sing saiki bakal mlebu proses kanggo ngobong lemak awak, wektu rata-rata kanggo sok dong mirsani definisi otot apik 2 kanggo 3 sasi.

Sajrone periode kasebut, kanthi bantuan suplemen lan diet sing tepat, bisa nambah definisi otot kanthi signifikan lan entuk otot sing wis suwe ditunggu-tunggu, gumantung banget marang latihan kanggo definisi otot.

Nanging, wektu sing ditindakake bisa beda banget antarane wong siji lan liyane, amarga ana akeh faktor sing bisa nggampangake, utawa cilaka pembakaran lemak awak, aja lali menyang toko tambahan kanggo tuku thermogenic.

Babagan Penulis Posting

Artikel sing gegandhengan

NINGGALKE JAWABAN

Mangga ketik komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene




Ketik Captcha ing kene:

Paling anyar

Komentar Anyar