Entuk Massa Otot: Sinau 7 Tips Cepet Kanggo Entuk Massa

Wektu maca: 3 menit


Dina iki kita bakal ngrembug babagan prekara sing paling digoleki lan dikarepake dening sawetara atlit, kita bakal menehi tips babagan carane kanggo menang massa otot. Tambah massa otot iku ora gampang ing kabeh, kanggo sing sampeyan kudu disiplin, apik pangan lan latihan apik.

Sinau 7 Tips Binaraga Cepet Kanggo Entuk Massa Otot

Sampeyan ora bisa gagal kanggo mriksa metu tips paling apik ing internet kanggo entuk massa otot. Sinau saiki limang tips cepet lan dhasar kanggo pamula entuk massa otot kanthi cara sing paling cocog ...

1 - Mangan enak

Pangan minangka sumber utama urip, saliyane oksigen lan banyu. Panganan menehi kita energi lan nutrisi kanggo mbangun lan nindakake peran biologis dhasar kanggo eksistensi urip.
Amarga ora bisa beda, tanpa panganan sing seimbang karo nutrisi mikro lan makro sing cukup, iku IMPOSSIBLE kanggo dibangun massa otot.

2 - Turu kanthi apik lan ngaso

Turu tegese ngaso meh kabeh fungsi awak. O turu Nduweni peran dhasar kanggo kesehatan mental lan kanggo kabeh awak. Kajaba iku, sajrone turu, kita bisa ngeculake hormon unik kanggo mbangun massa otot, Ngobong Lemak lan anabolisme ing umum. Dadi turu paling sethithik 8 jam sedina.

Penting, supaya turu yen turu ora mung ateges wektu (sing ora kudu ditambah), nanging uga kualitas turu.

3 - Sepur kanthi bener

Latihan sing angel tiba ing lemah. Latihan sing bener ora mesthi latihan sing abot. Olahraga sing abot ora mung ngemot beban lan ego, nanging gerakan, variasi, periodisasi lan faktor liyane sing ditindakake kanthi bener. Mula, kudu terus orientasi karo profesional sing apik lan ngerti carane ngajeni individualitas biologis. Supaya sampeyan entuk massa otot, latihan minangka salah sawijining faktor utama. Dadi tetep dideleng, aja gampang!

4 - Ngombe banyu

Udakara 70% awak arupa banyu. Otot uga umume digawe saka banyu. Kajaba iku, senyawa iki penting banget kanggo njaga proses metabolisme, uga kanggo ngilangi. Tanpa banyu, bisa uga ora ana homeostasis lan luwih ora anabolisme. Udakara 35ml banyu saben kg (dina) cukup.

5 - Mungkasi olahraga aerobik sing gedhe banget

Bener, olahraga aerobik ora cocog entuk massa otot yen ditindakake kanthi berlebihan.. Aerobik ngobong glikogen lan asam amino rantai cabang ing otot kita, ora ana cara sampeyan bisa bobote bobote lan gain massa ing wektu sing padha. Dadi milih siji utawa liyane.

Nanging, aja lali, sanajan ing mati manawa sampeyan butuh bagean jantung sing apik kanggo entuk asil sing apik.

6 - Protein Ingest!

Protein minangka nutrisi sing paling penting nalika nerangake entuk massa otot. Sawise sampeyan olahraga, yaiku, numpes serat otot, perlu nutrisi kanggo bangunan otot lan ing kono protein mlebu. Dadi ingesting protein sawise latihan iku penting banget kanggo mbangun otot. massa otot.

7 - Tetep fokus

Tetep fokus ing target bisa dadi tugas sing paling angel ora mung kanggo atlit, nanging uga kanggo rata-rata wong. Mangan kanthi rutin, istirahat lan latihan kanthi bener kanggo akeh dadi monoton lan rada ora bisa ditindakake. Nanging tanpa kabeh pangorbanan iki, bathi bakal minimal.

Iki ora ateges sampeyan kudu dadi budak ing target sampeyan. Ngerti carane nggawe dosis, iku uga penting supaya tetep.

Kesel latihan, panganan lan suplemen nanging ora nate weruh asil?

Yen sampeyan kesel "mangan kanthi bener", nambahi apa sing diomongake wong lan latihan sing diwenehake guru gym sampeyan, aja kuwatir, aku duwe solusi kanggo sampeyan! Solusi sing wis mbantu akeh wong kanggo nggayuh asil, alamiah, mung nggunakake latihan sing bener, nutrisi sing bener lan suplemen efektif. KLIK kene lan goleki apa sing dakkandhakake.

Ora ana pitik lan kentang manis saben dina… Ora ana maneh protein whey kabeh wektu… Iku wektu kanggo sampeyan sinau apa tenan efektif kanggo Hipertropi Sampurna lan ngetrapake mung sing bisa ditindakake, tanpa mbuwang wektu karo omong kosong sing diomongake wong. Apa iku nggawe pangertèn kanggo sampeyan? Apa sampeyan kasengsem? Dadi KLIK kene lan ngerti Program sing bakal ngganti hasil otot sampeyan!

Elingi yen: Yen luwih akeh pangorbanan, luwih akeh bathi.

Yen sampeyan isih duwe kangelan ing nambah massa otot, waca artikel iki lan temokake kesalahan sampeyan:

 

Babagan Penulis Posting