Oxymetholone (hemogenin): anabolik kanggo entuk massa

Hemogenin Oxymetholone
Wektu maca: 12 menit

Salah siji sing paling sought sawise steroid anabolik dening wong-wong sing pengin menang massa otot, lan ing Hemogenin (Oxymetholone). Iki "Gusti Allah" gain otot lan salah siji sing paling sought sawise dening wong anyar gym, sing ora duwe sabar kanggo nyoba. entuk massa otot ing cara definitif lan sehat, mangkono miwiti kanggo steroid.

Nanging hemogen iku produk sing akeh kontroversi. Sawetara wong ujar yen entuk 10kg ing wektu sing cendhak, sing liyane ujar yen sawise nggunakake, kabeh bakal ilang, ana sing ujar yen anabolik sing duwe sisih paling kuat, sing ringkes, akeh ujar.

Ing artikel iki, kita bakal sinau luwih lengkap babagan iki steroid anabolik lan ngerti apa pancene bisa, kang Efek samping, conto panggunaan lan liya-liyane.

Apa kasebut Oxymetholone?

A oxymetholone, luwih dikenal minangka hemogen, minangka steroid anabolik oral kuat sing kuat saka dihydrotestosteron, khusus, "sedulur" methyldihydrotestosteron (mestanolone), mung beda karo tambahan klompok 2-hidroksiimetilen.

Iki nggawe steroid karo aktivitas banget beda saka mestanolone, supaya iku banget angel kanggo nggawe bandingaken antarane loro steroid. Kanggo pamula, ing hemogenin yaiku a hormon anabolik banget kuat. Dihydrotestosterone lan mestanolone anabolik banget banget amarga molekul-molekul kasebut ora stabil banget ing enzim hidroksisteroid 3-alpha dehydrogenase. saka jaringan otot.

A oxymetholone tetep Highly aktif, minangka kacarita ing tes nyoba kewan sing nduduhake kegiatan anabolik Ngartekno luwih saka testosteron utawa methyltestosteron. Assays iki suggest sing androgenicity saka oxymetholone banget kurang.

O hemogen dianggep akeh dadi steroid oral paling kuat sing kasedhiya ing komersial. Pendatang anyar ing bisnis steroid, "sasis jangkrik" sing populer, bisa uga bisa entuk keuntungan udakara 10kg utawa luwih karo agen iki mung 6 minggu panggunaan.

Steroid iki nyebabake akeh penylametan banyu, mula bagean sing apik yaiku bobot banyu ("lurus" gym, sing ngira kuat, nanging duwe lengen bunder tinimbang potongan mortadella sing digantung ing toko daging. ). Nanging, iki asring ora penting banget kanggo pangguna, sing bisa uga rumangsa gedhe banget nalika ngombe obat lan ora peduli karo evaluasi sing tliti.

Kothak Oxybolone

Sanajan tampilan sing asale saka penylametan banyu asring ora apik, bisa mbantu sethithik babagan ukuran lan kekuatan sing dipikolehi. Otot luwih lengkap visual, bakal nambah kontraksi otot, lan bakal nyedhiyakake level proteksi saka ciloko kanthi bentuk banyu ekstra sing ditahan ing lan sekitar konektivitas jaringan. Iki bakal ngidini elastisitas luwih gedhe, lan bakal nyuda kasempatan ciloko nalika ngangkat beban sing abot banget.

Sampeyan kudu nyatet, Nanging, sing gain cepet banget ing massa uga bisa sijine akeh stres ing sendi sampeyan. Dadi: sing ati-ati!

Sejarah Oxymetholone

Oxymetholone pisanan diterangake ing taun 1959. Agen kasebut dikenalake ing Amerika Serikat minangka obat nalika wiwitan taun 1960an, didol kanthi jeneng merek anadrol-50 (Sintaksis) lan androyd (Parke Davis & Co.). Syntex nggawe agen kasebut lan duwe hak paten nganti kadaluwarsa pirang-pirang taun mengko.

Obat kasebut asline disetujoni kanggo digunakake ing kahanan sing dibutuhake tumindak anabolik lan kalebu panggunaan sing dituduhake geriatri, debilitation, negara bobot kurang kronis, pre lan postoperatif pengawetan massa ramping, convalescence, penyakit gastrointestinal, osteoporosis dan kondisi katabolik umum. Dosis sing disaranake kanggo panggunaan kaya ngono umume 2,5 mg telu dina.

Obat kasebut asline diwenehake ing tablet 2,5 mg, 5 mg, utawa 10 mg. Sanajan nggunakake potensial terapi utawa aktivitas anabolik sing kuat ing obat iki, FDA bakal nyuda panggunaan oxymetholone sing dituduhake.

Administrasi Pangan lan Obat (FDA) minangka agensi federal saka Departemen Kesehatan lan Layanan Manusia AS, salah sawijining departemen eksekutif federal AS. FDA tanggung jawab kanggo nglindhungi lan ningkatake kesehatan masyarakat liwat kontrol lan pengawasan keamanan pangan, produk tembakau, suplemen panganan, obat-obatan farmasi, vaksin, biofarmasi, transfusi getih, piranti medis, radiasi elektromagnetik (ERED), kosmetik lan panganan kanggo kewan lan produk Veterinary.

Ing pertengahan 1970-an, obat kasebut disetujoni dening FDA mung kanggo perawatan anemia sing ditondoi dening produksi sel getih abang (RBC). Diakoni, stimulasi erythropoiesis (produksi sel getih abang) minangka karakteristik meh kabeh steroid steroid anabolik sing cenderung kanggo nambah konsentrasi RBC. THE oxymetholoneNanging, katon cukup dipercaya ing babagan iki, nuduhake nganti 5 kali lipat level eritropoietin. Iki nyebabake panggunaan panggunaan medis sing relatif anyar, uga institusi dosis sing luwih dhuwur (50 mg) kanthi produk Anadrol-50 sing diupdate, sing dibutuhake kanggo nambah jumlah sel getih abang.

Parke Davis ora nggunakake dosis paling dhuwur, nanging produksi mandheg. Ing taun-taun pungkasan, sulih digunakake kanggo perawatan anemia, utamane epogen (Erythropoietin Rekombinan) lan peptida eritropoietik sing gegandhengan. Obat-obatan kasebut langsung niru sel getih abang alami ing awak, lan kayata nyedhiyakake luwih akeh jinis terapi target kanthi efek sing luwih murah tinimbang oxymetholone.

Sanajan Anadrol wis dianggep minangka obat sing efektif kanggo tujuan iki, penjualan saiki ambruk. Kepinteran finansial pungkasane nyebabake Syntex mungkasi produksi ing AS ing taun 1993, yaiku nalika dheweke uga mutusake mandheg nggawe barang iki ing pirang-pirang negara manca: Plenastril saka Swiss lan Austria ditinggal; banjur giliran Oxitosona saka Spanyol.

Sajrone pertengahan taun 1990an, akeh atlit wedi yen oxymetholone bakal mungkasi. Ing wulan Juli 1997, Syntex adol kabeh hak Anadrol-50 ing AS, Kanada lan Meksiko menyang Unimed Farmasi. Anadrol-50 sing ora ditemtokake diwiwiti maneh menyang pasar Amerika Utara ing taun 1998 kanggo pasien HIV / AIDS. Pasien HIV umume anemik, asring disebabake dening penyakit kasebut, infeksi oportunistik utawa obat antiretroviral sing digunakake kanggo ngobati penyakit kasebut. Anemia ing pasien HIV biasane dikategorikake dening nyuda produksi sel getih abang ing sumsum tulang, indikasi sing disetujoni dening FDA kanggo nggunakake oxymetholone.

Kajaba iku, oxymetholone wis nuduhake janji gedhe ing pasinaon HIV. Unimed miwiti uji coba Fase II/III kanggo sindrom HIV, lan nerusake riset kanggo nambani penyakit kronis kayata penyakit paru obstruktif lan lipodystrophy (gangguan sing ditondoi kanthi mundhut selektif lemu awak, resistensi insulin, diabetes, tingkat trigliserida dhuwur lan ati lemak).

Ing wulan April 2006, ing Farmasi Solvay (Perusahaan induk Unimed) adol hak kanggo Anadrol-50 menyang Alaven Farmasi, LLC. Alaven tetep pasar ing obat kasebut ing Amerika Serikat, sanajan durung dingerteni manawa perusahaan kasebut kepengin golek oxymetholone. Saiki, siji-sijine indikasi sing disetujoni dening FDA tetep kanggo ngobati anemia.

Apa oxymetholone digunakake kanggo?

Oxymetholone kanggo apa

Kepiye carane diwenehake

Oxymetholone (hemogenin) kasedhiya ing pasar obat tartamtu lan komposisi lan dosis bisa beda-beda miturut negara lan pabrikan. Paling merek ngemot 50 mg saka steroid saben pil.

Fitur struktural

Iki, kaya sing wis kasebut sadurunge, wangun dihydrotestosteron sing dimodifikasi, sing beda karo (1) tambahan gugus metil ing karbon 17alpha, sing mbantu nglindhungi hormon sajrone administrasi lisan, lan (2) introduksi 2 klompok hydroxymethylene sing nyandhet sawijining metabolisme dening enzim 3-hsd lan nemen mundhak anabolik lan aktivitas biologi dibandhingake methyldihydrotestosterone.

Formula Oxymetholone

Efek samping

Sawetara efek samping sing hemogen bisa nggawa yaiku:

  • karusakan dhuwur kanggo ati;
  • Ginekomastia;
  • Kukul;
  • Rambut rontog;
  • Gampang nesu;
  • Penylametan banyu (pembengkakan);
  • Tekanan getih;
  • Karakteristik pria (kanggo wanita);
  • Tambah ing kolesterol;

Kita bakal ngomong kanthi luwih rinci babagan topik-topik ing ngisor iki, nglaporake saben-saben lan carane nyoba nyegah dhewe sajrone siklus.

Estrogen

Iki minangka steroid estrogenik. THE gynecomastia asring kuatir nalika digunakake lan bisa katon luwih awal ing siklus (utamane nalika nggunakake dosis sing luwih dhuwur). Sanalika, ing penylametan banyu bisa dadi masalah, nyebabake mundhut ngelingke saka definisi otot minangka akibat saka penylametan banyu subkutan lan tambah tingkat lemak. Kanggo ngindhari efek samping estrogenik sing kuat, bisa uga kudu nggunakake anti-estrogen kayata Nolvadex ou Clomid.

Penting, dicathet yen steroid iki minangka turunan dihydrotestosteron lan ora bisa dirasakake. Senyawa anti-aromatase kayata Cithadren e Arimidex, Kajaba iku, ora bakal mengaruhi estrogenis relatif saka steroid iki. Sawetara ngandhakake manawa tingkat aktivitas estrogenik sing dhuwur ing oxymetholone sejatine amarga obat sing digunakake minangka progestin, padha karo nandrolone. Efek samping estrogen lan progestin bisa uga padha, sing bisa nggawe panjelasan kasebut bisa ditrapake, nanging ora ana kegiyatan kaya ing obat kasebut.

Androgenik

Sanajan oxymetholone (hemogenin) diklasifikasikake minangka steroid anabolik, efek samping androgenik isih bisa diasilake karo zat iki.

Iki bisa uga kalebu kulit berminyak, kukul lan rambut tuwuh ing awak lan rai. Dosis sing luwih dhuwur biasane nyebabake efek samping kasebut. Steroid androgenik anabolik uga bisa nambah rambut rontog. Kanggo wanita, kalebu kalebu a deepening swara, ora duwe aturan baku menstruasi, pangowahan ing tekstur kulit, tuwuh rambut rambute lan nggedhekake klitoris.

Narik kawigaten manawa obat kasebut nuduhake sawetara cenderung dikondrotestosteron ing awak, sanajan ora kedadeyan liwat enzim 5-alpha reductase, nanging oxymetholone wis dadi steroid adhedhasar dihydrotestosteron, mula ora ana pangowahan kaya ngono. .

Saliyane alokasi alpha c-17 sing ditambahake, oxymetholone beda karo DHT mung kanthi tambahan gugus 2-hydroxymethylene. Panglompokan iki bisa dibusak sacara metabolik kanthi ngurangi oxymetholone dadi androgen kuat 17alpha-methyl Dihydrotestosterone (methanolone). Ana bukti sethitik sing biotransformasi iki nyumbang paling kanggo sawetara jurusan kanggo sifat Androgenic steroid iki. Kacathet yen, wiwit 5-alpha-reductase ora melu, androgenicity saka oxymetholone ora kena pengaruh dening nggunakake simultaneous saka finasteride utawa dutasteride.

Hepatotooksisitas

A oxymetholone iki minangka senyawa alkilasi c17-alpha lan perubahan iki nglindhungi obat supaya ora diaktifake dening ati, saengga persentase obat sing akeh banget bisa mlebu aliran getih sawise administrasi oral, mula bisa dadi hepatotoksik.

Paparan sing dawa utawa dhuwur bisa nyebabake kerusakan ati. Ing kasus langka, ngancam nyawa yen disfungsi tuwuh. Disaranake ngunjungi dokter kanthi rutin sajrone saben siklus kanggo ngawasi fungsi ati lan kesehatan umum.

Asupan steroid alkylated c17-alpha biasane diwatesi nganti 6-8 minggu, kanggo nyoba nyegah galur ati. Obat iki duwe ring A jenuh, sing rada nyuda hepatotoksisitas relatif, nanging agen iki, utamane ing dosis sing umum digunakake, bisa uga duwe hepatotoksisitas substansial kanggo pangguna.

Studi sing ngatur 50 mg utawa 100 mg saben dina kanggo 31 wong tuwa sajrone 12 minggu wis nambah enzim ati (Transaminase AST lan ALT) mung kanggo pasien 100 mg. Panaliten kaping pindho ngatur 50 mg saben dina ing 30 pasien nganti setaun (ing sawetara pasien) nuduhake peningkatan enzim gtresna glutamil transferase (GGT) ing 17% pasien, nambah bilirubin nganti 10% lan tambah albumin serum kanthi 20%.

Siji pasien ngalami tumor ati sing bisa dadi hepatitis peliosis, sawijining kondisi sing ngancam nyawa sing ditondoi dening kista sing diisi getih ing ati. A nomer cilik saka kasus peliosis liyane wis disambung kanggo oxymetholone, suggesting sing potensial kanggo hepatotoksisitas kudu isih kasebut kanthi teliti, sadurunge nggunakake tamba. Panganggone a suplemen detoksifikasi ati, kayata Stabil, Liv-52 utawa Essentiale Forte disaranake nalika njupuk anabolik / steroid androgenik hepatotoksik.

Kardiovaskular

Steroid anabolik lan androgenik bisa nyebabake efek kolesterol. Iki kalebu cenderung ngedhunake kolesterol HDL (apik) lan nambah kolesterol LDL (ala), sing mindhah keseimbangan ing arah sing luwih milih risiko arteriosklerosis sing luwih dhuwur. Pengaruh relatif saka anabolik / steroid androgenik ing lipid serum gumantung marang dosis, rute administrasi (oral versus suntikan), jinis steroid (roso utawa ora aromatizable) lan tingkat resistensi metabolisme hati.

Steroid anabolik lan androgenik uga bisa mengaruhi tekanan getih lan trigliserida, sabab hipertropi ventrikel kiwa, sing bisa nambah risiko penyakit kardiovaskular lan infark miokard.

Oxymetholone nduwe pengaruh sing kuat marang kontrol kolesterol hepatic amarga resistensi struktural tumrap degradasi ati lan rute administrasi. Studi sing ngatur 50 mg utawa 100 mg saben dina kanggo klompok wong tuwa sajrone 12 minggu nuduhake peningkatan kolesterol LDL sing ora pati penting, disertai penekanan kolesterol HDL sing signifikan. Panggunaan oxymetholone kudu ditindakake kanthi ati-ati banget kanggo wong sing kolesterol tinggi utawa riwayat penyakit jantung kulawarga..

Kanggo mbantu nyuda ketegangan kardiovaskular, disaranake njaga program olahraga kardiovaskular sing aktif lan nyuda asupan lemak jenuh, kolesterol lan karbohidrat prasaja ing kabeh kaping sak administrasi tamba, nglengkapi ing diet com minyak iwak (4 gram saben dina udakara) lan formula kolesterol / antioksidan alami kayata Stabil Lipid utawa produk kanthi bahan sing sebanding uga disaranake.

Penindasan testosteron

Kabeh steroid anabolik lan androgenik, yen dijupuk ing dosis sing cukup kanggo ningkatake gain otot, nyegah produksi testosteron endogen (alami)..

Tanpa campur tangan zat boosters testosteroning tingkat testosteron kudu bali menyang normal ing 1-4 sasi mandeg nggunakake. Wigati, Nanging, sing 4 sasi dipatèni testosteron bisa berkembang hypogonadotrophic hypogonadism, mbutuhake pitulung utawa intervensi medis. Kanthi mungkasi ing oxymetholone, "telek" bisa dadi kuat kaya asil siklus.

Kanggo wiwitan, tingkat penylametan banyu mudhun kanthi cepet lan bobot awak pangguna mudhun kanthi dramatis. Nanging sing samesthine, lan iku ora banget kuwatir. Sing umume luwih penting yaiku pemugaran endogen produksi testosteron, sing kudu ditindakake PR prayoga.

Cara Nggunakake Hemogenin?

Panliten nuduhake manawa njupuk steroid anabolik oral kanthi panganan bisa nyuda bioavailabilitas. Iki disebabake dening sifat hormon steroid sing larut ing lemak, sing bisa ngidini sawetara obat larut karo lemak diet sing ora dicerna, nyuda panyerepan ing saluran gastrointestinal. Kanggo panggunaan maksimal, steroid iki kudu dijupuk ing weteng kosong.

Salah sawijining cara nggunakake agen anabolik iki lan ora gumantung karo pitulung saka forum lan wong sing durung siyap, yaiku njaluk pitulung saka ahli babagan masalah kasebut. O Ricardo de Oliveira, ahli ing babagan nggunakake steroid anabolik lan wis ngewangi para siswa luwih saka 20 taun ngatur panggunaan steroid. Oxymetholone (hemogenin) lan sawetara anabolik liyane, minimalake risiko lan efek samping lan nambah asil otot.

Dheweke nggawe program sing diarani Formula Raksasa lan ing program iki, dheweke nggunakake kabeh metodologi kanggo nggunakake steroid anabolik, mulang wong awam, kaya sampeyan, nggunakake steroid anabolik sing paling beda kanthi aman lan efektif.

Endi kanggo nemokake Hemogenin?

Obat iki tetep kasedhiya ing pasar gelap. Nalika ana akeh palsu ing sirkulasi, ana uga cukup perusahaan sing sah ngasilake obat kasebut.

O Androlic terus didol ing Thailand, diproduksi dening perusahaan Dispensary Inggris. Kasedhiya botol plastik peteng nganggo tutup perak lan label ijo pucet. Pil kasebut kudu ijo, kanthi heksagon, lan lambang ula perusahaan ditandhani ing permukaane.

O anadrol 50 (USA) arang ditemokake ing pasar gelap, amarga larang regane ing apotek lan ngontrol distribusi sing gedhe banget. Aja tuku produk iki ing pasar gelap kajaba sampeyan bisa nglacak dhewe. Elinga yen pemalsuan wis beredar kanthi intensitas lan sampeyan bisa uga dadi wong bodho. Kabeh tablet saka anadrol-50 putih, terukir ing lumahing 0055 e ALAVEEN. Iran wis dadi negara aktif kanggo steroid iki lan produk Alhavi sing umum minangka salah sawijining ekspor sing paling populer. Produk iki ngemot 100 tablet 50 mg ing botol kaca kuning kuning. Botol kasebut disegel nganggo pita tape hologram, sing ngemot gambar jeneng perusahaan (Hormone Iran) uga nggawe sing umum, sing isine plastik blister packs saka 10 tablet.

Oxymetholone isih kasedhiya ing Turki kanthi jeneng merek Anapolon. Iki dikemas ing plastik blister 20 tablet, 1 saben kothak. Ing mburi blister, diwaca Tablet Anapolon, Oksimetolon 50 mg ing mangsi ireng. Ana pirang-pirang palsu merek iki, dadi tuku kanthi tliti. Elinga yen pil nyata yaiku jinis warna putih lan kuning. Sawijining palsu saiki lagi ngambang kanthi pil putih murni. Gampang ditemokake nalika ngerti apa sing sampeyan goleki. Uga, sawetara pemalsu duwe logo perusahaan sing salah. Priksa manawa huruf AT tutul logo kanggo mbentuk grafis. Seringe, para pemalsu mung nggunakake rong huruf kapisah kanggo mbentuk logo, kesed utawa kebodohan.

A Anemoksik da Farmasi Jinan, ing China, minangka produk ekspor sing populer. Kasedhiya nganggo karton lan strip plastik saben 20 tablet. Saben kothak duwe gambar holografik lan stiker keamanan ing sisih mburi kanggo nyegah pemalsuan.

Oxybolone Yunani uga ana ing sirkulasi. Sampeyan kudu nggawa label farmasi sing bakal nuduhake gambar sing didhelikake ing sangisore lampu ireng.

O Oxitoland saka Landerlan, ing Paraguay, minangka barang liyane sing misuwur ing tanah Brasil lan ing pasar gelap, utamane ing Amerika Selatan.

Kothak oxitoland

Lan kabeh wong bisa nggunakake?

Sejatine ora. Obat iki / medhis dikembangake kanggo perawatan patogen spesifik, kayata anemia sing jero lan mula kudu digunakake kanthi persetujuan dokter. Nanging steroid anabolik wis nyebar ing saindenging jagad lan saiki ana sing nggunakake, mula paling ora tindakake rekomendasi kontraindikasi pabrikan dhewe:

  • Wanita hamil ora nggunakake, kanthi risiko keguguran;
  • Wong sing ana ing tahap nefrotik nefritis;
  • Wong sing kurang ati;
  • Wong ing umur 21 taun;
  • Wong sing duwe masalah jantung;
  • Wong sing ngalami tekanan darah tinggi.

Kajaba iku, luwih becik dadi pinter babagan interaksi narkoba. Yen sampeyan nggunakake steroid anabolik iki, luwih dhisik ngerti yen sampeyan duwe alergi obat lan priksa manawa sampeyan nggunakake obat liyane. Sawetara pangobatan bisa nyebabake interaksi karo hemogen lan sabab kejang, getihen internal lan nyebabake pati. Dadi, terus nggatekke!

profil tamba

Jeneng molekul: [17 beta-hydroxy-2-hydroxymethylene-17 alpha-methyl-5 alpha-androstan-3one]
Bobot molekul: 332.482
Formula Molekuler: C 21 H 32 O 3
Titik gabungan: 178-180ºC
Produsen asli: Sintaksis
Tanggal ringkesan: 1960
Dosis sing efektif kanggo pria: 100mg / dina
Dosis sing efektif kanggo wanita: ora disaranake
Setengah urip: 8h
Deteksi wektu: Luwih saka wolung minggu.
Anabolisme / Androgenisme: 320: 45

Iki valid, sadurunge, sajrone lan sawise siklus sing ngemot oxymetholone, evaluasi medis lan jumlah getih, kanggo nindakake panggunaan ing pengawasan medis SELALU.

Kesimpulan

Saiki sampeyan ngerti persis babagan oxymetholone (hemogenin) lan ora perlu maneh gumantung karo kanca utawa guru gym sing wis ketinggalan jaman babagan obat iki!

Sampeyan uga kudu nyathet manawa kabeh informasi sing diwenehake ing kene ora kanggo nyengkuyung panggunaan jinis bahan apa wae, lan iki mung kudu disetujoni, pengawasan lan pandhuan medis kanggo kasus tartamtu. Kabeh sing diusulake ing kene empiris lan mung INFORMATIF. Kita ora tanggung jawab, uga ora melu-melu / mratelakake babagan panggunaan bahan utawa bahan liya.

Penting: Situs web tips binaraga ora nyaranake nggunakake sembarang zat! Tansah takon profesional sing kompeten. Artikel iki mung kanggo kawruh.

Babagan Penulis Posting