quarta-feira, outubro 5, 2022
Promoção Suplementos Mais Baratos
InicioSteroid anabolikBoldenone Undecylenate: Keuntungan Cilik, Nanging Keuntungan tetep

Boldenone Undecylenate: Keuntungan Cilik, Nanging Keuntungan tetep

Wektu maca: 8 menit


A kandel bisa uga ora dikenal kanthi jeneng sing paling anyar ing donya steroid steroid anabolik, Nanging, iku salah siji saka bahan kimia paling umum lan digunakake ing olahraga.

umume diarani "Equipoise", kang jeneng komersial, boldenone stands metu kanggo kang a steroid asale saka testosteron, nanging kanthi efek sing beda banget, bisa digunakake ing nglereni utawa ing bulking, dening wong lanang uga dening wanita.

Senadyan sawijining popularitas relatif, ing kandel iku ora kalebu steroid sing paling dipilih kanggo siklus dening wong Brasil. Saliyane, ing Amerika Serikat lan ing pirang-pirang Eropa, iku kalebu zat sing "disenengi" dening atlet umume.

Nanging, apa sing ndadekake supaya bisa digunakake? Apa keuntungan saka Boldenone? Lan apa kegunaan utama? dheweke nggawa Efek samping abot? Apa wanita bisa entuk manfaat saka boldenone?

Yen sampeyan pengin ngerti wangsulan saka pitakon kasebut lan ngerti sebabe boldenone umum ing kalangan atlit, artikel iki mesthi bakal ditrapake kanggo sampeyan!

siklus boldenone undecylate
boldenone undecylate siklus

Sejarah Boldenone

Kang dikembangaké kanggo nggunakake Veterinary, ing kandel Uga wiwit digunakake dening manungsa amarga efek ing lingkungan klinis lan olahraga. Iku sabenere iki sing digawe iku uga dadi steroid dipasaraké kanggo manungsa.

Boldenone misuwur kanthi jeneng dagang Equipoise ing taun 70-an dening perusahaan Squibb. Nanging, iki wis digunakake ing taun 50an kanthi jeneng Parenabol dening Ciba. Panganggone iki dihentikan ing pungkasan taun 60an, sanajan sukses karo produk kasebut.

Saiki Fort Dodge duwe jeneng Equipoise.

Wiwitane dikembangake kanggo perawatan distrofi otot lan masalah mangan ing jaran. Mula jeneng "Equi", sing asale saka "Equino".

Apa Boldenone?

A boldenone minangka turunan testosteron anabolik Iki minangka molekul testosteron kanthi ikatan dobel ing karbon 1 lan 2, nyuda efek androgenik (karakteristik pria) lan uga efek estrogenik (karakteristik wanita). Ester undecilinate, sing umume ditambahake, nggawe molekul kasebut cukup awet ing awak, yaiku nggawe umur paruh sing apik lan awet terus dadi boldenone.

boldenone undecylenate 50mg

Supaya sampeyan ngerti kepiye cara metabolisme boldenone alon-alon, pucuke mung ana ing awak sawise 3 utawa 4 dina aplikasi, lan efek kasebut bisa bertahan nganti 21 dina.

Kaping pisanan ing setelan klinis, iki digunakake ing perawatan saka osteoporosis utawa kanggo cilik saka mundhut saka massa otot, sinau liyane ing apa boldenone.

Aromatiz Boldenone (ngganti testosteron berlebihan dadi estrogen) udakara 50% jumlah sing dipikolehi dening testosteron. Senadyan fitur iki, ing boldenone uga kurang anabolik tinimbang testosteron lan, dhewe, meh ora bakal ngasilake asile.

Keuntungan utama Boldenone

Boldenone ora kalebu steroid sing paling kuat. Nyatane, bisa uga adoh saka steroid anabolik kaya trenbolone utawa dianabol. Iki nduweni aktivitas anabolik sing cukup sithik yen dibandhingake karo anabolik liyane, utawa uga testosteron.

Nduwe efek sing cedhak karo testosteron ing sawetara aspek, boldenone mundhak ing sintesis protein kanthi nyata nambah retensi nitrogen ing otot (nggawe lingkungan luwih anabolik), nyegah hormon glukokortikoid, sing ngrusak massa otot (kayata kortisol) lan nambah level IGF-1 sacara signifikan ing awak.

Kajaba iku, boldenone duwe kekhususan yaiku nambah jumlah sel abang ing awak. Tambah gedhe banget ing sel getih abang ora ono gunane, Nanging iki mung katon karo nggunakake dosis gedhe saka boldenone lan banget ingkang dipun danguaken nggunakake. Kanggo umume pangguna, paningkatan cilik ing sel kasebut dadi migunani kanggo ningkatake kinerja, amarga sel abang tanggung jawab kanggo nambah tingkat oksigenasi ing jaringan awak, sinau luwih lengkap babagan boldenone tuku.

Dheweke duwe kemampuan gedhe kanggo nambah napsu, ngidini sampeyan mangan luwih apik. Senadyan efek sing luar biasa iki, ana sawetara wong sing ORA NGUBURIKAKE sembarang pangowahan keluwen, saengga kita bisa mikir manawa iki bisa uga efek dhewe-dhewe.

Boldenone digunakake ing bulking (nambah massa otot) lan kudu digunakake ing kombinasi karo steroid anabolik liyane kayata deca-durabolin.

dheweke nggawa bathi sing luwih padhet lan penylametan banyu luwih sithik (apamaneh amarga uga rasa kurang). Keuntungan sing dipikolehi kanthi boldenone ora katon sewengi, luwih-luwih amarga kita ngomong babagan steroid ester sing dawa, yaiku sing kudu digunakake maneh kanggo menehi asil sing nyenengake.

Keuntungan utama kandel liyane yaiku a kekuatan nambah, sing bisa migunani nalika bulking (tambah massa otot) lan nalika nglereni (definisi otot), amarga sampeyan bakal ana ing tingkat kekuatan sing luwih murah amarga watesan kalori sampeyan. Sabenere dening mromosiaken apik kekuatan nambah iku bisa digunakake dening atlit saka macem-macem modalities, sinau liyane ing rega boldenone.

Nalika nglereni, digunakake mung minangka cara kanggo ngrewangi Nyegah mbuwang otot, wiwit a diet com kurang kalori bisa nggawe iki kelakon.

Nanging, napsu tambah ing sawetara individu bisa nggawe steroid "ora adil" kanggo periode iki, sinau liyane babagan siklus boldenone.

Iki uga digunakake ing wektu iki kanggo nggawa penylametan banyu sing sithik. Biasane digabungake ing tahap iki karo steroid liyane kayata primobolan lan masteron, uga sawetara jinis testosteron, mesthine.

Boldenone lan wanita

Amarga duwe efek anabolik sing cocog banget kanggo wanita lan duwe efek androgenik sing kurang (karakteristik pria), ing boldenone uga digunakake wanita.

Utamane, aku ora ndeleng minangka pilihan sing paling apik kanggo umume, amarga anabolik kaya oxandrolone nduwe pengaruh sing luwih apik kanggo pamirsa iki.

Nanging, yen target MAXIMUM maksimal nggedhekake tuwuhing otot, bisa uga boldenin bisa dadi pilihan sing cocog, yen digunakake ing dosis sing cukup moderat, utamane para wanita sing isih pamula.

Dosis kanggo nggunakake boldenone

Boldenone biasane dadi obat karo ester undecylinate sing nggawe umur setengah umur. Mula, ora becik digunakake kanggo wektu sing luwih cekak saka 8 utawa 10 minggu, amarga ing siklus cendhak sampeyan ora bisa ndeleng asile.

para wong lanang, dosis rata-rata boldenone diwiwiti udakara 300mg saben minggu, sing cukup sithik. Ing dosis sing paling umum yaiku ing antarane 500-600mg.

wis mandheg mulheres, nang endi wae sak 50-100mg saka boldenone saben minggu luwih saka cukup, utamané yen padha wis digabungake karo sawetara jinis liyane anabolik, ngerti liyane babagan boldenone setengah urip.

Boldenone minangka steroid sing mung bisa digunakake seminggu sepisan, ora kaya anabolik liyane sing mbutuhake frekuensi luwih akeh.

Kanthi umur setengah udakara 21 dina, wektu deteksi cukup suwe, bisa dideteksi nganti 6 wulan sawise pungkasan panggunaan.

Bisa ditrapake ing otot balung lan aplikasi biasane ora nglarani.

Siklus Boldenone

Kaya sing bisa dideleng ing ndhuwur, boldenone dudu anabolik sing kudu digunakake dhewe. Pramila nggabungake siklus sing ngemot steroid anabolik liyane penting kanggo nyilikake efek samping lan nggedhekake asil karo Equipoise.

Sampeyan angel golek dhokter sing gelem nyiyapake lan ngawasi siklus anabolik, iya? Pramila aku nggabungake Program Formula Raksasa, program sing bakal mulang apa sing kudu sampeyan ngerteni babagan panggunaan steroid.

Nang Formula dos Gigantes sampeyan bakal sinau carane nyiyapake siklus, gabungke steroid anabolik lan kabeh liya. Kajaba iku, sampeyan bakal duwe kabeh kanthi cara chewed, kanthi siklus siap, dosis panggunaan, wangun panggunaan, jam panggunaan, perlindungan kanggo saben siklus lan PR! Saliyane nampa diet lan latihan ngarahke ing anabolics (siap, mung kanggo sijine menyang laku).

KLIK ING kene lan ngerteni kabeh Program lan entuk saluran eksklusif kanggo njawab pitakon karo aku dhewe!

Boldenone Sisih efek

Boldenone minangka steroid kanggo efek samping kanggo pria lan wanita, nanging ora ateges ora ana, mula luwih becik ngerti babagan ngerti carane bisa nyegah dhewe.

Efek Estrogenik

Boldenone sacoro prakteke ora diowahi dadi estrogen. Iki nyebabake masalah kayata penylametan banyu sing berlebihan lan gynecomastia, meh ora kedadeyan, mung ing wong sing luwih sensitif.

Kanggo sing paling sensitif, kanthi obat penghambat aromatase bisa entuk asil sing apik kanggo nyuda estrogen. Ing antarane obat kasebut, kita bisa nyebut: Arimidex lan Tamoxifen.

Efek androgenik

Wis kurang saka 50% kemungkinan efek androgenik tinimbang testosteron, nanging bisa kedadeyan, nyebabake efek samping kayata o pangembangan kukul, kulit berminyak, botak lan lsp.

Ing kasus wanita, swara sing jero, tuwuh rambut (kalebu rai), ing antarane karakteristik maskulin liyane uga bisa uga katon.

Kanggo ngontrol efek androgenik, cukup nganggo dosis moderat, utamane kanggo pamirsa wanita.

Efek ing sistem kardiovaskular

Efek kardiovaskular negatif sing digawa dening Boldenone, kayata nyuda tingkat HDL (kolesterol apik) lan nambah tingkat LDL (kolesterol ala), dumadi ing skala sing luwih cilik tinimbang steroid anabolik liyane, kayata stanozolol.

Biasane, kanthi panganan sing seimbang lan konsumsi protèktif jantung sing apik kayata resveratrol, asam lemak tak jenuh (utamane Omega 3) lan konsumsi umum panganan sing cukup cukup supaya efek kasebut ora kuwatir.

Ngurangi produksi testosteron alami

Sanajan ora dadi salah sawijining steroid penekan sumbu-HTP sing paling sithik, boldenone nyebabake sawetara penekanan lan iki nyebabake tingkat testosteron alami awak mudhun, utamane sawise periode siklus.

Tingkat testosteron sing kurang (kalebu wanita) nyebabake ngilangi massa tanpa lemak, nambah lemak awak lan angel ngilangi, masalah sing ana gandhengane karo swasana ati, depresi, swasana sedheng, kelemahane, masalah tulang, antara liya.

Dadi, utamane kanggo pria, sing apik terapi siklus siklus (PCT) lan panggunaan testosteron sajrone siklus dianjurake banget.

Masalah Ati (Hepatotoxisitas)

Boldenone sacoro prakteke nil kanggo jaringan ati, mula ora bisa dianggep mbebayani banget ing ati. Mesthi wae, kaya zat, uga metabolisme sebagian ing ati, nanging kedadeyan kasebut kanthi skala cilik.

Kanthi panganan sing apik, asupan banyu sing apik lan prinsip sehat liyane, sampeyan ora bisa ngalami penyakit ati sing ala.

Boldenone lan macem-macem kombinasi

Amarga ora duweni potensi ekspresif, ing boldenone kudu digunakake karo anabolik liyane. Versatility tegese iku bisa digunakake loro ing siklus saka gain massa otot (bulking) nalika definisi jasmani (nglereni).

Yen tujuane nambah massa otot, kombinasi karo steroid androgenik luwih akeh, kayata Nandrolone bisa uga bener, utawa macem-macem kombinasi kayata Oxymetholone, testosteron lan dianabol bisa bener ngarahake ing gain maksimum massa otot.

Kanggo sing bakal nggunakake boldenone sajrone definisi otot (nglereni), kombinasi kayata: Trenboloneutawa Stanozolol utawa malah ing Halotestin, dadi menarik, mula nggawa bathi kanthi penylametan banyu sing sithik lan mesthi konsisten.

Profil Boldenone

Formula kimia: (1,4-androstadiene-3-siji, 1b-ol)
Bobot molekul (dhasar / uyah): 286.4132
Bobot molekul (ester): 186.2936
Formula (basa / uyah): C19H26O2
Produsen: Saperangan
Dosis sing efektif (Pria): 200-600mgs / minggu
Dosis sing efektif (Wanita): 50-100mgs / minggu
Setengah urip: 21 dina
Deteksi wektu: Bisa nganti luwih saka 6 wulan
Karakteristik anabolik / Androgenik: 100: 50

Kesimpulan

A Boldenone, uga dikenal minangka Equipoise, minangka steroid moderat ing efek samping lan efek anabolik. Dadi fleksibel kanggo digunakake kanggo nglereni utawa akeh, bisa dadi pilihan sing sah kanggo pria lan wanita.

Efek samping sing cilik biasane bisa ditangani kanthi ngontrol dosis miturut tanggepan saben wong. Mula, evaluasi cara sing paling gampang kanggo kebutuhan sampeyan lan mesthi golek pandhuan sing bener supaya bisa ngrasakake siklus.

Pangentukan sing Apik!

Babagan Penulis Posting

Artikel sing gegandhengan

44 KOMENTAR

NINGGALKE JAWABAN

Mangga ketik komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene




Ketik Captcha ing kene:

Paling anyar

Komentar Anyar