Kesalahan sing paling asring ditindakake sajrone siklus steroid anabolik

Siklus steroid anabolik
Wektu maca: 9 menit

Os steroid anabolik dheweke wis suwe ing jagad olahraga lan ora dadi rahasia maneh saka para firaun.

Sanajan, sacara teoritis, ing steroid steroid anabolik padha ora digawe karo tujuan porsi atlit, iku ngeweruhi kauntungan sing bakal ana karo nggunakake lan ing ndhuwur sing, sawetara methodologies, obatan lan kombinasi saka nggunakake padha elaborated.

Mesthi wae kenaikan kinerja luwih gedhe nalika nggunakake sawetara ergogenik hormon eksogen.

Nanging, nalika nerangake steroid anabolik, kita ora asring gagal nimbang metabolisme lan, mesthine efek estetis:

Metabolisme luwih cepet kanthi nambah massa otot lan kanthi nambah sintesis protein, ngonsumsi luwih akeh energi lan, Akibate, mbusak liyane lemak, nambah Kapadhetan otot, mudun penylametan banyu (utawa nambah, gumantung ing kasus tartamtu) antarane akeh liyane.

Iki tegese steroid anabolik ora digunakake maneh mung ing praktik klinis, uga ing kinerja militer, ora mung kanggo kinerja olahraga, nanging uga kanggo aspek sing ana gandhengane karo AESTHETICS.

Lan persis kaya sing diamati saiki: Yen mandheg kanggo nganalisa, umume wong sing nggunakake steroid anabolik, ora cocog karo titik liyane tinimbang nggoleki estetika sing luwih apik.

Sing paling menarik babagan kabeh iki yaiku akeh sing nggunakake jinis zat iki, yaiku YA OBAT tanpa tuntunan sethithik, tanpa kawruh utawa malah tanpa perawatan minimal sing dibutuhake, aku ora ujar banget. hasil, nanging kurang Efek samping.

Mula, ora umum yen ndeleng warta ing media (mesthi asring sensasionalis) nuduhake tragedi kadang-kadang nggunakake zat eksogen.

kesalahan-digunakake-steroid

Mesthi wae! Temenan ana sensasionalisme, nanging kita kudu nganggep manawa ana, amarga ana isyarat sing ngidini. Lan sing dadi pelaku tenan!

Iki amarga informasi sing bener asring ana ing lingkungan ilmiah, lan isih abstrak, amarga data sithik sing diduweni.

Kita isih kudu nggatekake manawa ora kabeh wong bisa gampang ngakses informasi sethithik iki. Asilé jelas: "Susu karo matèni pelem!" - Lan kita tetep terus adhedhasar "populer".

Aku ora pengin nggunakake bathi panggunaan utawa panggunaan bahan iki dening dudu atlit. Posisi aku yaiku, tanpa pengawasan medis, apa wae, aku pancen nglawan.

Aku ora mikir yen nggunakake obat-obatan, ora bisa dianggep ekstrem sing ora bakal ditindakake sajrone urip sampeyan lan iki ora dadi pilihan utama kanggo urip sampeyan.

Nanging, kita kudu nyoba nuntun pangguna kanthi cara sing paling apik, supaya ora ana kemungkinan kesalahan lan akibat saka tragedi.

Sadurunge diwiwiti, perlu dielingake yen ora ana referensi utawa sindiran kanggo nggunakake zat kasebut tanpa persetujuan medis. Dadi, njupuk informasi wae.

1- Gunakake jarum suntik lan jarum

Apa sampeyan nate ngelingi kepiye, sawetara jinis infeksi rumah sakit luwih akeh? Iki bisa uga amarga perawatan sing ora nyukupi, asring amarga kurang ilmu nalika iku, kurang peralatan utawa faktor liyane.

error-in-sharing-syringes

Ing Abad Pertengahan, jumlah wong sing mati amarga sebab kasebut saya akeh banget. Ora dingerteni manawa lingkungan utawa sekresi lan cairan (mani, sekresi bawok, getih lsp) bisa dadi kendaraan kanggo kontaminasi penyakit tanpa wates.

Suwe-suwe, cara sing dikembangake kanggo nyilikake risiko kasebut, yaiku isih ana, nanging kanthi proporsi sing luwih cilik lan uga frekuensi sing kurang.

Siji ora kudu nggunakake maneh jarum suntik lan jarum utawa jinis bahan sing bisa digunakake (nyatane, jeneng kasebut dhewe nuduhake "digunakake, dibuwang!"), Ora uga sing sampeyan gunakake karo obat liya.

Akeh wong sing tiwas amarga infeksi amarga iki, lan akeh liyane sing ilang anggota awak utawa duwe masalah serius karo nekrosis, infeksi (lan akibate inflamasi), kontaminasi saka penyakit, lsp. Lan yen sampeyan wis ngginakaken akèh dhuwit ing siklus, ora ana biaya kanggo nindakake kanthi aman lan higienis.

2- Aja nindakake TPC

Beda karo profesional sing meh ora resik, yaiku, tanpa nggunakake sawetara jinis bahan sintetis, pangguna nggunakake panggunaan, nggunakake sawetara wektu lan mandheg kanggo wong liya.

terapi post-cycle

Pranyata, sajrone, pemulihan bisa uga ora kedadeyan kanthi alami utawa cepet. Asil kasebut yaiku efek samping sing asring ora bisa dibalekake maneh ing jangka pendek lan malah uga ora bisa dibalekake maneh.

PR, PCT, utawa terapi pasca-siklus yaiku nggunakake sawetara obat nalika siklus rampung, biasane kanggo mbantu nyetabilake sumbu banjur bali menyang produksi hormon endogen kanthi cara sing dikontrol lan alami.

Kajaba iku, TPC mbantu nyuda (yen ana) wangi-wangi lan efek samping liyane sing ora dikarepake. Tanpa terapi pasca-siklus, kemungkinan komplikasi kayata ginekomastia, mundhut libido, impotensi seksual, atrofi testicular lan liya-liyane luwih dhuwur.

Nanging, kepiye sampeyan ngerti TPC sing paling apik? Priksa, miturut saran medis. Sampeyan kudu ngerti jinis zat sing bakal digunakake, wektu panggunaan, dosis lan kondisi fisiologis lan tanggapan individu saka wong kasebut.

Iki mung bisa ditindakake kanthi rencana sing apik lan, mesthine kanthi mriksa kesehatan berkala, kalebu tes sing target enzim ati menyang hormon kasebut.

Elinga yen ing sawetara kasus, TPC dhewe regane larang utawa luwih larang tinimbang nggunakake steroid anabolik. Nanging, ora bisa dingerteni, amarga kesehatan ora larang regane !!

3- Ora diawasi karo wong sing ngerti apa sing ditindakake

Iki minangka salah sawijining kesalahan paling gedhe sing nggunakake steroid anabolik. Wong mikir yen ngerti kabeh lan ora butuh pitulung sapa wae, nanging nalika nerangake obat sing bisa ngrusak kesehatan sampeyan yen ora digunakake kanthi bener, pitulung saka wong sing ngerti penting banget!

Lan aku ora ngomong babagan dhokter, amarga kita ngerti manawa umume dokter ing Brasil ora nuduhake panggunaan steroid anabolik, amarga ora percaya utawa amarga dheweke nampa saka industri suplemen supaya ora ngerti babagan steroid lan nambah adol suplemen.

Nanging sampeyan ora butuh dokter, mung butuh wong sing pengalaman ing lapangan., kanthi ilmu teknis, teoretis lan praktis. Kanthi pirang-pirang taun sinau lan mbantu ewonan wong nggunakake steroid anabolik kanthi bener lan aman.

 

Lan salah sawijining pria yaiku Ricardo de Oliveira, yaiku aku. Aku duwe luwih saka 20 taun latihan ing binaraga lan Aku spesialis nggunakake steroid anabolik kanggo saben wong lan atlit. Aku nggawe program sing diarani Formula dos Gigantes, ing endi mulang ing rinci babagan nggunakake steroid anabolik kanggo mundhak massa otot.

Ing program kasebut, sampeyan bakal nampa luwih saka 30 siklus sing wis dirakit, saben siji karo TPC, kanthi proteksi, durasi panggunaan, dosis lan liya-liyane. Sampeyan bakal nampa pandhuan diet kanggo steroid anabolik lan latihan kanggo steroid anabolik, minangka diet lan latihan sing nggunakake steroid anabolik kudu beda.

Sampeyan bakal sinau cara nambah nganti 10kg massa mung ing 8 minggu! KLIK ING KENE lan ngerti Programku lan carane aku bisa nulungi sampeyan.

4- Ora nindakake asepis sing bener

Ora nindakake asepis sing bener sajrone prosedur aplikasi zat bisa mbebayani tinimbang nggunakake bahan maneh.

Lingkungan kasebut kena kontaminasi. Awak sampeyan wis kontaminasi. Hawane wis kontaminasi. Oalah, kabeh wis kontaminasi !!!

Yen ora ngurus kebersihan kanthi bener ing wayahe sadurunge / sajrone / pasca aplikasi, risiko masalah uga bakal akeh.

Sing paling apik yaiku sanajan ana prosedur sing gampang, biasane akeh sing nglalekake keamanan iki.

Faktor pertama sing kudu dideleng yaiku bahan sing digunakake (lingkungan). Aku ndeleng video saka individu sing nglamar barang ing tengah grumbul, ing lingkungan sing kotor kaya jedhing umum lan uga ing MIDDLE OF THE STREET!

Saliyane ora masuk akal, iki minangka upaya nglawan kesehatan. Tansah nggunakake papan sing resik lan padhang, tanpa bekas utawa angin sing bisa nggawa rereged.

Uga coba meneng kanggo musatake lan ngamati kemungkinan kegagalan sing bisa kedadeyan sajrone prosedur kasebut.

Langkah dhasar sing nomer loro yaiku ngresiki tangan kanthi apik nganggo sabun antiseptik, banyu lan alkohol 70%. Yen dudu aplikasi mandhiri, disaranake supaya individu sing nyuntikake obat kasebut nganggo sarung tangan bedah sing bisa digunakake.

Pungkasan, situs aplikasi, sing sadurunge wis resik, wis diresiki (bayangake bedane sikil sing kotor lan sikil sing resik lan sampeyan bakal ngerti apa sing dakkandhakake) kanthi katun direndhem ing alkohol 70%.

Sampeyan uga menarik, kanthi katun liyane sing direndhem ing alkohol, ampul utawa spout plug uga dibersihake, amarga umume uga sumber kontaminasi sing kuat.

Kaya sing dingerteni, iki minangka cara sing gampang, nanging kudu dijaga. Dadi, ati-ati !!!

5- Gunakake zat sing ora dingerteni kanthi asal usul

Wis dudu rahasia maneh kanggo akeh apa a Stanozolol, apa ampoule saka testosteron ou Primobolan. Dina iki, kita bisa njaluk aspèk dhasar saka profil tamba iki saka sembarang search internet cepet (nanging ati-ati karo sumber!).

nggunakake-ora dingerteni-bahan

Nanging, sanajan ngerti profil dhasar obat kasebut, kita asring ora ngerti manawa apa sing kita gunakake kasunyatane minangka zat utawa jinis pemalsuan, sing bisa beda-beda, paling apik kanggo produk sing kurang obat lan, kalebu sing paling ala, ing sawetara senyawa sing bisa ngrusak kesehatan.

Pasar steroid informal saiki gedhe banget lan kompleks. Sumber pasokan steroid anabolik sing aman arang banget, lan menehi luwih kuwatir babagan jinis zat sing mlebu ing awak individu.

Ternyata sawetara wong duwe ide babagan kesehatan iki. Kanggo duwe pinemu sithik, sawetara laboratorium informal kasebut malah ora duwe kahanan higienis minimal, lan potongan obyek sing ora dingerteni utawa uga bekas bledug bisa ditemokake, kayata, ing sisih ngisor tanke.

Kanggo ngindhari kemunduran kasebut, tips sing paling jelas lan paling gampang yaiku: Mung gunakake produk asli lan sertifikat garansi sing digawe dening agensi pamrentah.

Dadi, apa ana risikone?

6- Aja kuwatir asupan protein

Awak iki biasane kalebu asam amino, sing nggawe macem-macem protein sing dadi struktur, mbentuk jaringan lan kabeh komposisi dhasar awak kita.

Dadi, kulit ngandhut protein, otot Gamelan lan Balung balung ngemot protein, sel ngemot protein… Iki nggawe protein penting banget ing diet sehat.

konsumsi protein

Rekomendasi nutrisi kanggo individu sing dudu atlit diwasa babagan protein, miturut RDA, udakara 0,8g / kg, lan kanggo wong sing nindakake kegiyatan fisik, nilai iki bisa ditambah nganti udakara 1,8g / kg.

Ternyata, kanthi panelitian sing luwih anyar, dielingi yen nilai iki ora cukup kanggo kasus kaping pindho, mula ngukur angka sing padha karo 2.0g / kg. Nanging apa jumlah iki cukup tenan?

Aku bakal ujar manawa, kanggo umume "olahragawan", ya, cukup regane iki. Protein sing akeh banget ora ono gunane kanggo awak.

Nanging, yen ora miwiti nganalisa metabolisme protein ing njero awak, nanging pengaruh positif sing bisa ditrapake kanggo karakteristik genetik manungsa modern, kita bakal bisa ngerteni manawa nilai iki bisa luwih gedhe, luwih-luwih yen ngomong babagan dilatih atlit lan, mesthine, saka profesional.

nalika sampeyan nindakake nggunakake steroid Ing steroid anabolik, dikarepake protein luwih akeh, amarga sintesis protein ing jaringan target luwih dhuwur.

Dadi, iki nggawe kita percaya yen kudu ngonsumsi protein sing luwih gedhe tinimbang yen ana ing kahanan alami.

Nganggep manawa protein minangka bahan baku kanggo pembentukan jaringan otot, banjur apa sing bakal kedadeyan tanpa "bata ing tembok"?

7- Mangan kaya babi

Apa mangan iku penting? Claro! Yen sampeyan pengin diwasa, sampeyan kudu mangan lan ora dadi rahasia. Nanging, sampeyan kudu mangan kanthi bener.

binaraga-mangan-digawe-babi

Aku ndeleng wong sing, sajrone siklus off-musim, mikir yen mung nggunakake bahan eksogen, mula bisa mangan apa wae sing dikepengini kapan lan ing jumlah sing dikarepake.

Asilé yaiku pungkasane entuk akeh massa otot, nanging bareng karo tingkat lemak HEBAT (kadhang malah luwih dhuwur), tingkat penylametan banyu sing HEBAT, lan pungkasane mbuwang dhuwit, kesehatan lan wektu kanggo sampah.

Kajaba sampeyan muter kanthi profesional lan narkoba ing level GH, sampeyan ora bisa mangan kaya daging babi. Sampeyan kudu njaga disiplin.

Mesthi wae, diet bersepeda luwih gampang ditrapake, nanging fokuse kudu tikel kaping pindho kanggo asupan protein, asupan energi lan, mesthine uga ora lali pentinge mikronutrien. Ngerti carane ngregani wayahe siklus!

8- Bersepeda tanpa kahanan finansial

3-4-5 siklus minggu? Iki kanggo aku mung guyon! Siklus ing level iki biasane ditindakake dening wong tanpa kahanan finansial, sing mung bisa nggunakake wektu iki kanthi nggunakake obat-obatan.

Kasunyatan sing sedhih lan kejem yaiku: Ora duwe dhuwit, ora nganggo siklus!

Siklus mbutuhake ujian, ngawasi medis, obat-obatan, bahan aplikasi, proteksi, post-cycle, ujian liyane, ujian ...

Apa sampeyan mikir bisa tuku? Yen ya, pancen bener, nanging yen ora bisa, rekomendasi utama yaiku aja nyoba.

Saliyane mbuwang wektu lan dhuwit, sampeyan uga menehi kompromi kesehatan kanthi cara sing ora perlu. Dadi pinter:

Yen sampeyan ora duwe dhuwit, sing paling apik yaiku investasi ing nutrisi sing apik, ngawasi nutrisi lan dedikasi sing apik. Cekap semanten.

Nanging,

Nyingkiri kesalahan sajrone siklus penting kanggo entuk bathi sing apik. Siklus dudu dolanan bocah, mula yen sampeyan milih, aja nganti ora kudu dirawat kanthi bener. Kesehatan sampeyan ora larang regane!

Latihan sing apik!

Babagan Penulis Posting