Temokake patang jinis siklus anabolik

siklus anabolik
Wektu maca: 3 menit


Saben atlit profesional lan, ing pirang-pirang kasus, amatir, wis nggunakake steroid steroid kanggo nemtokake otot kanthi cepet utawa, paling ora, wis mikir babagan panggunaan.

Iku munafik ngomong sing padha ora ing kabeh olahraga praktek dina, sanajan ana ngarsane ing tambahan kanggo nambah massa otot. Saka senam, nglangi, bal-balan Amerika utawa malah olahraga kekuatan lan ekspresionisme awak kayata powerlifting lan binaraga.

Ketemu sawetara model saka siklus steroid anabolik uga efek lan struktur utamane.

Ergogenik farmakologis minangka cara kanggo nambah intensitas atlit ing sawetara aspek. Tanpa wong-wong mau, kita bisa uga bakal ora mung duwe juara kanthi genetis. Lan liyane? Ana sing kudu dipikirake ...

Nanging, kita ngerti manawa, sanajan ana, ora cukup riset kanggo mbuktekake yen cilaka sejatine. Mula, yen digunakake, pencegahan lan perawatan kudu dadi titik wiwitan utama.

Kajaba iku, organisasi lan kombinasi obat-obatan kudu dadi titik dhasar kanggo entuk bathi sing apik.

Dina iki, kita bakal ngerti 4 siklus sing beda. Penting, kanggo elinga yen dosis relatif lan panggunaan steroid anabolik TIDAK DIMENANG, luwih-luwih tanpa ngawasi profesional sing tepat. Yen wis rampung, sampeyan duwe risiko lan biaya dhewe.

Subtitle:

  • DSDN - Saben dina liyane.
  • D - Esuk
  • ing - Minggu

Siklus kanggo entuk massa otot reged

1 - 12 - 1g Testosteron Cypionate / Tanpa

1 - 4 - 100mg Dianabol / D utawa 100mg Oxymetholone / D

1 - 1g Nandrolone Decanoate / Tanpa

2 - 12 - 300mg Nandrolone Decanoate / Tanpa

9 - 14 - 100mg Stanozolol / DSDN

Perlindhungan lan sekutu: HCG, Tamoxifen

PR: SERUM

Siklus kanggo entuk volume kanthi retensi kurang

1-12 - 700mg Testosteron Enanthate / Tanpa

1 - 4 - 40mg saka Dianabol / D

1 - 12 - 500mg Boldenone Cypionate / Tanpa

2 - 14 - 250mg Primobolan / Tanpa

5 - 9 - 70mg Turinabol / D

Perlindhungan lan sekutu: Tamoxifen lan Xanthinon B12

PR: SERUM

Siklus kanggo definisi otot

1-10 - 700mg Testosteron Enanthate / Tanpa

1-15 - 500mg Boldenone Unecilinate / Tanpa

2 - 10 - 150mg Stanozolol / DSDN

11-15 - 10mg Trenbolone Acetate / D

12 - 15 - 150mg Testosteron Propionat / DSDN

4 - 8 - 80mg saka Oxandrolone / D

Perlindhungan lan sekutu: Tamoxifen, Xanthinon B12

PR: SERUM

Siklus pra-kontes (iki mung conto dhasar)

Tahap 1:

1 - 1g Nandrolone Decanoate / Tanpa

1-12 - 1,5g Testosteron Cypionate / Tanpa

1-4 - 50mg saka Dianabol / D

1-10 - 350mg Nandrolone Decanoate / Tanpa

2 - 14 - 200mg Stanozolol / DSDN

Jembatan 4 minggu kanthi 60mg Turinabol / D

Tahap 2:

1-18 - 700mg Testosteron Enanthate / Tanpa

1-20 - 600mg saka kandel undecilinate / Tanpa

12-22 - 500mg Primobolan / Tanpa

1-4 - 50mg dbol / D

19-25 - 700mg Testosteron Propionat / Tanpa

20-25 - 200mg Trenbolone Acetate / D

19 - 23 - 100mg saka Drostanolone Propionate / DSDN

8-12 - 60mg Turinabol / D utawa 100mg Oxandrolone / D

4-20 - 6-10UI GH / DSDN

4-8 - 12 IU insulin / D

Perlindhungan lan sekutu: Tamoxifen, Xanthinon B12. HCG

PR: Umume, ing level iki, digawe kreteg utawa perawatan dawa.

Pengin ngerti 30 Siklus Liyane lan Sinau Cara Nggunakake Anabolik Kanthi Cara sing Tepat?

Saiki sampeyan wis maca babagan papat jinis siklus anabolik, sampeyan ora mangu-mangu babagan cara nggunakake, cara nglumpukake siklus, siklus sing kudu dilakoni lan liya-liyane, bener?

Inggih, aja nginep! KLIK kene lan temokake carane sampeyan bisa nggunakake steroid steroid anabolik èfèktif nambah massa otot e definisi otot lan mbangun otot RAKSASA!

ana wong sing teka ing Brasil sing gelem nutupi rai kasebut lan mulang babagan cara nggunakake steroid anabolik kanthi bener, kanggo nambah massa otot lan ora ngrusak kesehatan.

Iku Ricardo Oliveira lan nggawe Program Formula dos Gigantes, ing ngendi dheweke nerangake kanthi rinci babagan nggunakake steroid anabolik kanggo entuk massa otot lan carane nglindhungi dhewe nalika lan sawise nggunakake.

Yen sampeyan wis nemtokake manawa steroid anabolik bakal nggawa sampeyan menyang awak sing dikarepake, aja mbuwang-mbuwang wektu lan nggunakake kanthi bener lan efektif, sinau babagan dosis, obat-obatan, panggunaan, efek, aplikasi lan liya-liyane!

Kajaba iku, sampeyan bakal sinau latihan sing bener kanggo wong sing nggunakake steroid anabolik lan sampeyan bakal sinau diet bener, uga njlentrehake, kanthi cara sing prasaja lan praktis.

Kesimpulan

Maneh, aku negesake manawa ora nggunakake farmakologis disaranake lan mung kudu ditindakake kanthi pitulung profesional sing nduweni kualifikasi.

Aja nyoba tiru apa wae sing ditulis ing kene. Konten mung kanggo informasi. Kita ora tanggung jawab babagan panggunaan konten sing diterangake ing kene lan informasi.

Babagan Penulis Posting