Jumat, 30 September 2022
Promoção Suplementos Mais Baratos
InicioTips SuplemenPra-latihan paling apik: Luwih akeh energi, disposisi lan kinerja 

Pra-latihan paling apik: Luwih akeh energi, disposisi lan kinerja 

Wektu maca: 6 menit

Apik pra olahraga minangka prabédan gedhe kanggo wong-wong sing pengin duwe energi lan energi luwih akeh kanggo latihan fisik, saengga entuk asil sing apik, apa entuk massa otot ou nyuda bobot awak.

Kanggo mesthekake asil sing bakal muncul, tip paling apik yaiku ngerti luwih lengkap babagan cara nggunakake suplemen lan panganan sadurunge latihan.

Mulane, tujuan artikel iki yaiku kanggo nuduhake kabeh sing paling penting babagan subyek, deleng ing ngisor iki apa pre workout !

Apa iku pra latihan?

Um pra olahraga Iki minangka produk utawa panganan sing, nalika dikonsumsi sadurunge latihan, nggawa dhukungan energi sing luwih gedhe lan disposisi luwih akeh, supaya bisa nggawa kinerja sing luwih apik kanggo latihan olahraga.

Konsumsi dhukungan iki sadurunge latihan bisa uga saka pangan utawa tambahan, anggere nduweni fungsi nambah fungsi metabolis lan mromosiaken energi kanggo sampeyan metu saka gaya urip sedentary kanggo apik.

Panganan

Panganan minangka barang sing bisa mbantu menehi energi liyane kanggo ninggalake gaya urip sedentary aside lan entuk gol saka latihan sapisan lan kanggo kabeh, kayata menang massa tanpa lemak ou ilang bobot.

Ana akeh sing mbantu ing fungsi iki lan sampeyan bakal ngerti endi sing paling penting ing ngisor iki. apa sing kudu dipangan sadurunge latihan kanggo ngilangi bobot.

Apa sing kudu dipangan sadurunge latihan kanggo ngilangi bobot?

kanggo sing pengin bobote bobote, ana sawetara panganan sing nggawa asil sing luar biasa, kayata kopi, tèh ijo, jahe lan bubuk guarana.

Sawetara panganan liyane sing nggawa energi luwih akeh lan, ing wektu sing padha, nyuda rasa kenyang lan keluwen yaiku oats lan kentang manis, deleng ing ngisor iki. apa sing kudu dipangan sadurunge latihan kanggo hipertrofi.

Apa sing kudu dipangan sadurunge latihan kanggo hipertrofi?

O pra olahraga Penting banget kanggo wong sing pengin entuk sing luwih gedhe entuk massa mimpin, hypertrophying irit karo laku latihan fisik.

Sawetara sing paling apik sing pulses, meats lan endhog, kang sugih ing protein, mangkono nambahi ing gain massa otot nalika dikonsumsi sadurunge latihan.

Suplemen

Suplemen minangka pilihan sing apik kanggo sampeyan mangan sadurunge latihan lan luwih apik, amarga menehi energi lan disposisi sing luwih akeh.

Suplemen kasebut, umume, diprodhuksi kanggo dijupuk sadurunge latihan apa wae, nambah energi mental lan fisik, lan tip kanggo milih sing ngemot komposisi sing beda-beda babagan zat.

Nalika tuku a suplemen kanggo njupuk sadurunge latihan, mbudidaya panelusuran kanggo produk kualitas dhuwur ing rega sing padha, supaya ora duwe masalah ing mangsa.

Ing ngisor iki sawetara pilihan sing kudu ditindakake sadurunge latihan yen tujuane kanggo nambah bobot utawa ngilangi bobot, apa sing kudu ditindakake sadurunge latihan kanggo ngilangi bobot :

Apa sing kudu ditindakake sadurunge latihan kanggo ngilangi bobot?

Kanggo sing pengin ilang bobot, sawetara saka tambahan paling apik kanggo njupuk sadurunge latihan sing thermogenics, kayata Mamba Ireng lan Lipo 6 Ireng, kang digawe saka kafein lan ephedra, ndeleng ngisor apa sing kudu dilakoni sadurunge latihan kanggo entuk massa otot :

Apa sing kudu ditindakake sadurunge latihan kanggo entuk massa otot?

Yen goal sampeyan kanggo gain massa otot, ana tambahan pra olahraga sing uga nggawe prabédan ageng ing asil sing pengin diwenehi, kayata ing Protein whey lan BCAA, sing ningkatake wutah otot sing luwih gedhe.

Creatine uga penting banget amarga mbantu nambah energi kanggo sel otot, sing ningkatake luwih gedhe hipertropi kanthi cara dijamin.

Cara njupuk pre workout

Caranipun carane njupuk pre workout bakal gumantung banget marang jinis apa sing bakal sampeyan gunakake, amarga kaya sing katon, sampeyan bisa entuk energi saka panganan utawa suplemen.

Yen sampeyan mutusake mangan panganan, tip kudu ditindakake paling ora 1 nganti 2 jam sadurunge latihan, supaya sampeyan ora duwe masalah karo bobote weteng nalika olahraga.

Ing sisih liya, ing kasus suplemen sampeyan kudu ngonsumsi rata-rata nganti 30 menit sadurunge ngleksanani, nanging tansah ngelingi rekomendasi pabrikan utawa profesional kesehatan sing sampeyan takoni.

Carane nggawe pra-olahraga krasan

Akeh wong sing ora pengin ngonsumsi latihan pra sing diprodhuksi, yaiku, farmakologis kasebut, luwih milih panganan tinimbang alami.

Tip sing paling apik, yaiku ngetutake sawetara resep sing apik tenan sing bakal menehi asil sing padha sing dibutuhake kanggo latihan sing apik. carane nggawe pra olahraga ing ngarep.

Sawetara pilihan sing paling apik yaiku smoothie energi pisang, jus apel bit, pancake pisang mentega kacang, lan pancake oatmeal tapioka vegan.

Apa pra olahraga apik kanggo gain massa?

Sim pra olahraga apik kanggo gain massa, yen goal utama sampeyan hypertrophy, banjur apik pra olahraga bisa nggawa asil gedhe kanggo gain massa otot.

Sing penting kudu keseimbangan sing apik supaya energi cukup kanggo nindakake olah raga tanpa cepet kesel lan tanpa awak nggunakake otot minangka sumber energi.

Dadi, tansah milih sing ngemot protein, apa panganan utawa suplemen, kayata Whey Protein, nanging goleki sumber energi, kayata hypercaloric karo karbohidrat utawa creatine, deleng ing ngisor iki. apa pre workout kanggo.

Apa gunane latihan sadurunge?

Pra-latihan mbantu nambah swasana ati lan energi sajrone latihan, saéngga nyedhiyakake nutrisi sing dibutuhake supaya sampeyan bisa nindakake kabeh aktivitas fisik kanthi luwih efektif.

Kanthi cara iki, sampeyan bakal duwe kinerja fisik sing luwih apik, supaya sampeyan bisa ngidinke upaya sing luwih gedhe lan kanthi latihan intensitas dhuwur kanggo wektu sing luwih suwe.

Konsumsi suplemen utawa panganan sadurunge latihan bisa ningkatake fokus wong-wong sing lagi latihan fisik, njamin konsentrasi sing luwih gedhe ing eksekusi lan pengulangan kegiatan kasebut.

Miturut jadwal latihan lan jinis olah raga sing bakal ditindakake, nyatane yen konsumsi panganan utawa suplemen kasebut bisa ningkatake kinerja kanthi energi lan disposisi sing luwih akeh. keuntungan nggunakake sadurunge latihan.

Keuntungan nggunakake sadurunge latihan

Panggunaan sing apik pra olahraga Iku bisa nggawa akeh keuntungan kanggo wong sing pengin nindakake aktivitas fisik.

Iki minangka kasus nambah energi lan disposisi sajrone latihan, nyuda kelelahan otot, nggawa energi luwih akeh sajrone latihan lan malah ningkatake neurostimulasi, nambah fokus.

Kajaba iku, padha nyuda% saka lemak, accelerating ing metabolisme lan Ngobong Lemak, nambah resistensi otot lan ningkatake massa tanpa lemak.

sing sadurunge latihan kanggo tuku
sing sadurunge latihan kanggo tuku

Apa sing kudu dituku sadurunge latihan

Sampeyan kudu tansah katon kanggo tuku tambahan gedhe sing akeh banget ing baris karo apa wae gol sing, apa iku entuk massa otot utawa rusak bobot. sing sadurunge latihan kanggo tuku.

Iku amarga akeh wong sing pengin tuku suplemen mung amarga iku sing paling apik ing pasar, nanging ora cocok kanggo apa sing arep kanggo entuk.

Apa pra-latihan sing luwih kuat?

Ana akeh pra-latihan sing cukup kuwat, sawetara sing sugih ing zat sing ngidini sampeyan ngedongkrak energi lan disposisi, gabung kanggo nggawa kinerja sing luwih apik, sing sadurunge latihan luwih kuat ?

Sembarang tambahan sing kasusun saka kafein lan taurine arang banget bisa nggawa asil gedhe kanggo nggawa luwih fokus lan energi.

Tip liyane yaiku beta-alanine, yaiku produk sing kuat banget kanggo nyuda rasa kesel lan kanthi mangkono nambah latihan olahraga kanthi luwih efektif.

Pra-olahraga karo beta alanin

Évora

Evora dianggep minangka salah sawijining suplemen kanthi rumus sing paling gampang lan sawetara bahan, ngemot dosis taurine sing dhuwur banget, sing nambah energi, lan kafein, sing ngobong lemak sing luwih akeh.

D wiyar

OD Vaster, ing tangan liyane, punika a pra olahraga karo beta alanin  lan mbantu nyedhiyakake luwih akeh energi sadurunge latihan, saliyane mbantu entuk massa otot sing cepet lan nyata, sampeyan bisa tuku.

psychotic

O psychotic minangka tambahan banget kanggo njupuk sadurunge latihan, dianggep salah siji sing paling misuwur ing donya, dumadi saka macem-macem bahan sing duwe daya thermogenic dhuwur. tuku psikotik.

paling apik sadurunge latihan

hacker massa manungsa

Hacker Massa Manungsa minangka produk sing ngidini gain otot sing luwih gedhe, amarga nambah tingkat testosteron kanthi cara alami, saliyane ngasilake gedhe kekuatan nambah fisika ndeleng liyane ing tuku hacker massa manungsa.

dilatex

Dilatex liyane pra olahraga kang ndadekke asil dandan ing kinerja umum saka wong-wong sing laku kegiatan fisik, minangka dipun promosiaken Tambah ing aliran getih, ing irigasi getih kanggo otot lan vena. tuku dilatex.

venom

O venom iku pilihan pungkasan pra olahraga kualitas dhuwur siji saka paling apik sadurunge latihan, cocok kanggo wong sing pengin nambah asil sing digayuh kanthi binaraga lan dadi vasodilator sing apik.

Kesimpulan

Nalika sampeyan ndeleng, ing pra latihan iku produk sing apik banget kanggo wong-wong sing pengin duwe energi lan energi luwih akeh kanggo nindakake latihan fisik apa wae.

Ing teks iki, sampeyan sinau babagan panganan lan suplemen sing mbantu ningkatake awak nalika aktivitas fisik lan nambah kinerja fisik kanggo informasi luwih lengkap. tuku sadurunge latihan.

Apa sampeyan seneng karo artikel dina iki babagan paling apik sadurunge latihan : Ngerti carane njaluk luwih energi lan disposisi kanggo nyisihaken saka gaya urip sedentary?

Babagan Penulis Posting

Artikel sing gegandhengan

NINGGALKE JAWABAN

Mangga ketik komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene




Ketik Captcha ing kene:

Paling anyar

Komentar Anyar