Kemis, 1 Desember 2022
Promoção Suplementos Mais Baratos
InicioSteroid anabolikDeca Durabolin (Nandrolone): Anabolic Paling Digunakake Ing Jagad!

Deca Durabolin (Nandrolone): Anabolic Paling Digunakake Ing Jagad!

- Iklan -
Wektu maca: 12 menit


Salah sawijining siklus sing paling misuwur saiki ing Brasil, sing dikenal minangka "nasi lan kacang buncis" saka steroid anabolik, yaiku campuran testosteron karo nandrolone, biasane dadi Sustanon lan Deca Durabolin (Nandrolone). Iki minangka salah sawijining siklus sing paling umum ing Brasil, nanging uga siklus sing paling asring digunakake ing saindenging jagad dening atlit lan amatir nganti pirang-pirang taun.

Njupuk menyang akun sing testosteron yaiku a steroid anabolik saiki ing meh kabeh siklus kanggo wong, iku tetep kanggo kita ngerti sethitik liyane banjur, bab Nandrolone, kang siji saka steroid paling populer ing saindenging jagad, utamane ing industri binaraga.

Nanging sawise kabeh, Apa Nandrolone? Apa dheweke bakal padha karo Deca Durabolin sing kondhang? Apa efeke? Dheweke wis Efek samping? Ing jinis kahanan apa sing dituduhake? Lan wanita, sampeyan bisa nggunakake steroid iki?

Yen sampeyan duwe keraguan babagan nandrolone, pengin ngerti babagan liyane lan, utamane, kanggo ngerti mekanisme tumindak lan efek samping, artikel iki mesthi dikhaskan kanggo sampeyan.

deca durabolin nadrolone
deca durabolin nadrolone

Apa Nandrolone?

A nandrolone iku salah siji saka steroid anabolik paling populer ing saindenging jagad lan wiwitane digawe kanggo ngobati kekurangan gizi lan sawetara kebutuhan khusus awak. Nanging, sadhar yen bisa dadi efisiensin banget kanggo nambah kinerja olahraga uga, ora suwe, wiwit digunakake ing jagad olahraga.

Sintesis pertama nandrolone ditindakake ing taun 60-an dening perusahaan Organon, nanging mung diwiwiti ditemokake ing saindenging jagad ing taun 1962. Wiwitane, ester pertama yaiku fenilpropionat, mula ngasilake Nandrolone Phenylpropionate, utawa NPP. Mengko, kebutuhan kanggo nambah ester kanthi umur luwih dawa kanggo zat kasebut diwujudake lan, kanthi iki Deca Durabolin, kang ester iku decanoate. Senajan ana wangun liya saka nandrolone lan gaweyan liyane, tanpa mangu, kanggo dina iki, Deca Durabolin (Nandrolone Decanoate) paling dikenal, paling komersial lan paling digunakake, sinau liyane ing siklus deca, sinau liyane ing apa deca durabolin.

Botol Deca Durabolin

Nandrolone minangka 19-lorestosteron (19-nor). Iki tegese, yen dibandhingake karo molekul testosteron asli, karbon mung kurang ing posisi 19.

Iku rada luwih anabolik saka testosteron lan akeh kurang Androgenic. Kanggo menehi idea, nalika rasio androgyny saka testosteron punika 100, nandrolone wis mung 37. Iki amarga kasunyatan sing nandrolone ora diowahi dadi. DHT (Dihydrotestosterone), nanging luwih, ing DHN (Dihydronandrolone). Senadyan iki, kira-kira 20% luwih cenderung aromatize tinimbang testosteron lan bisa ningkatake tingkat gula getih. progesteron, sing bisa duwe sawetara efek samping.

Iki minangka zat sing digunakake ing siklus offseason / bulking nambah bobot, nambah kekuatan kanggo individu lan mbantu tuwuh otot. Nanging, iki digunakake kanthi adil ing periode offseason amarga nggawa efek kayata penylametan banyu. Nanging, umume digunakake ing offseason amarga nyedhiyakake tingkat pemulihan sing luwih dhuwur kanggo awak, saengga bisa menehi efek terapeutik lan mbantu proses adaptasi awak.

Keuntungan Nandrolone Decanoate (Deca Durabolin)

A deca durabolin bisa nggawa akeh efek positif kanggo binaragawan lan, mesthi wae, atlit profesional. Antarane, kita bisa nyebut:

- Peningkatan sintesis protein

Kaya steroid anabolik liyane, deca durabolin nduweni kemampuan kanggo nambah sacara signifikan sintesis protein. Iku Ngartekno mundhak penylametan nitrogen ing Otot, nggawe lingkungan luwih anabolik. Ngelingi kira-kira 16% saka jaringan otot digawe saka nitrogen, ana relevansi kanggo njaga tingkat kasebut paling ora stabil, sinau luwih lengkap ing keuntungan saka deca durabolin.

- Peningkatan tingkat kolagen lan kerapatan tulang

Sajrone nggunakake deca durabolin (nandrolone), ana paningkatan produksi kolagen dening awak lan uga nambah kerapatan mineral tulang. Iki apik banget amarga kita bisa nyegah lan malah bisa ngatasi masalah muskuloskeletal. Ngelingi manawa, utamane ing offseason, panggunaan beban sing luwih dhuwur umume, iki bisa dadi strategi pencegahan karusakan sing menarik. THE nandrolone , lan isih digunakake, digunakake sacara umum kanggo nyegah lan / utawa ngobati kerusakan sendi, tendonitis, lan liya-liyane.

- Nyuda tingkat hormon glukokortikoid

Kita ngerti yen hormon glukokortikoid kayata kortisol, penting banget kanggo urip lan tanpa dheweke, kita ora bakal bisa urip. Nanging, tingkat kortisol sing dhuwur bisa mbebayani banget ing awak, luwih-luwih amarga nyuda panyimpenan glikogen intramuskular lan uga katabolik kanggo awak sing ramping. Mula, dheweke cenderung ngunggahake awake dhewe kanthi latihan bobot awak sing kuat. Mula, kontrol hormon kasebut disaranake banget kanggo sing pengin asil sing apik kanggo nambah massa tanpa lemak.

Deca durabolin, utawa nandrolone, bisa nyuda produksi lan sekresi hormon kasebut (kanthi cara, memicu proses peradangan lan ngrusak pamulihan kanthi total, saliyane sistem kekebalan awak sing ringkih).

- Tambah ing level IGF-1

O IGF-1, utawa faktor pertumbuhan kaya insulin 1, yaiku hormon sing diproduksi lan disekresi dening ati kanggo nanggepi GH. Iki minangka hormon anabolik sing penting lan penting kanggo nambah massa tanpa lemak, wong sing tingkat kurang saka hormon iki malah bakal kelangan massa ramping.

Nalika bisa ngoptimalake produksi lan sekresi hormon iki, bisa nambah sintesis protein lan ningkatake anabolisme luwih gedhe ing jaringan otot.

- Tambah ing sel abang

Sel abang utamane tanggung jawab kanggo proses oksigen awak. Wong sing sithik sithik sel iki biasane ngalami anemia. THE Nandrolone ora mung mbantu nandhang anemia, nanging mbantu nambah kinerja ing wong sing sehat, amarga kasedhiyan sel iki luwih akeh, oksigenasi jaringan awak sing luwih apik bisa ditindakake.

- Tambah panggunaan nutrisi ing awak

Digunakake kanggo ngobati penyakit kayata HIV utawa uga anemia, deca durabolin bisa nambah panggunaan mikro lan macronutrients kanthi sel, ngoptimalake profil nutrisi wong kasebut.

- Tambah kuat

Deca durabolin, kanthi mbantu nambah massa awak ramping lan mbantu nyedhiyakake luwih akeh nutrisi lan sintesis kanggo awak, ningkatake kekuwatan ekspresif sajrone wektu sing cendhak. Apa sing bisa nggawe pelatihan sampeyan luwih intensitas.

siklus nandrolone

A deca durabolin, kaya sing kasebut sadurunge, minangka obat sing biasane digunakake ing offseason amarga karakteristike, utamane sing ana gandhengane karo retensi banyu. Biasane digunakake kanggo gain bobot ing siklus maneh, iku tansah digabungake karo paling siji testosteron. Iki amarga, iku Highly nyandhet saka HTP (hypothalamic-pituitari-testicular) sumbu, lan yen testosteron ora digunakake, sampeyan bakal mbukak risiko impotensi seksual, tepak ing produksi sperma lan malah aromatization, sinau liyane ing siklus deca durabolin.

Malah bisa dikombinasikake karo bahan sinergis liyane kayata kandel, a oxymetholone (Hemogenin) utawa malah Dianabol. Nanging, kabeh bakal beda-beda miturut saben wong lan tanggepan individu kanggo kombinasi. Ora dianjurake kanggo nyampur deca durabolin karo obat sing nyedhiyakake kualitas otot luwih apik kayata stanozolol, drostanolone propionate (masteron) utawa Primobolan.Malah ing wektu dandan ing definisi otot lan abang saka lemak awak, ing nandrolone bisa digunakake dening sawetara wong sing entuk manfaat kanthi genetis kanggo melumasi sendi lan nyegah karusakan. Nanging dosis bakal luwih cilik.

A deca durabolin, biasane digunakake ing dosis paling ora 200mg / minggu digawe rong aplikasi seminggu supaya tingkat getih tetep stabil. Ing kasus mung nggunakake minangka pencegahan kerusakan sendi, dosis 25mg-50mg wis nyedhiyakake peran iki kanthi becik. Siklus Nandrolone paling ora umure 8 minggu, amarga estere cukup dawa. Siklus sing luwih cekak tinimbang umume ora efektif kanggo paningkatan massa ramping sing apik.

Dosis sing luwih maju udakara 300-400mg saben minggu, Nanging, ora umum kanggo ndeleng para profesional sing nggunakake dosis sing padha utawa luwih saka 1000mg saben minggu. Nanging, iki ora kudu ditindakake dening wong sing ora duwe pengalaman. Salajengipun, kombinasi karo overdosis testosteron perlu kanggo njaga fungsi hormon iki.

Wanita bisa, ing sawetara kasus, nggunakake nandrolone, nanging kudu duwe pengalaman sing cukup lan nindakake sawetara siklus sadurunge. Sanajan mangkono, dheweke kudu ngerti efek samping sing virilisasi lan kudu ngerti risiko sing ditindakake, saliyane nambah bobote dadakan, sing bisa nyebabake sawetara wanita rumangsa ora sehat. Ing dosis sing paling umum ing antarane wanita biasane antara 25-50mg saben minggu., mung.

Ing kabeh kasus, nandrolone ora digunakake karo diet hypocaloric (intake kurang saka kalori), nanging diet sing tujuane nambah bobot awak. Iku bakal ora salaras kanggo nggunakake nandrolone ing dosis gedhe kanggo periode sing diwatesi karo energi. Dadi elinga yen iki a steroid sing mbutuhake substrat sing akeh supaya bisa efek.

Cara nggunakake steroid anabolik Deca Durabolin kanthi bener?

Cara nggunakake steroid anabolik sing paling bener yaiku njaluk pitulung medis, sing bakal bisa nunjukake tes, dosis, wektu lan tindak lanjut sing dibutuhake. Nanging, ing Brasil, dhokter Langka sing menehi resep jinis steroid anabolik kanggo masarakat umum (sing dudu pesaing, lsp), amarga mafia Suplemen.

Mafia suplemen pengin sampeyan percaya manawa steroid anabolik iku ala lan mulane artikel ing koran lan majalah mung ngomong babagan iki, ora nggunakake panggunaan kaya iki, amarga para dokter (sing mbayar kanggo dheweke) nggawe sampeyan yakin.

Nanging, wong teka ing Brazil gelem sijine pasuryan kanggo pasuryan lan mulang carane nggunakake steroid anabolik bener, supaya nambah massa otot lan ora ngrusak kesehatan. Iku Ricardo Oliveira lan nggawe Program Formula dos Gigantes, ing ngendi dheweke nerangake kanthi rinci babagan nggunakake steroid anabolik kanggo mundhak massa otot lan carane nglindhungi dhewe nalika lan sawise nggunakake.

Efek Samping saka Deca Durabolin

Sanajan obat sing aman lan luwih entheng tinimbang liyane, kayata steroid anabolik liyane, deca durabolin ora duwe efek samping lan sampeyan kudu ngerti kanthi becik supaya sampeyan bisa nyegah. Ing antarane sing utama, kita nyorot:

- Efek estrogenik

A deca durabolin ngowahi estrogen dadi sethithik, lan iki kasunyatane. Nanging, bisa nyebabake aromatisasi kanthi mekanisme liyane.

Nalika njupuk kenaikan tingkat estrogen, kita kudu mikir efek samping kayata: a gynecomastia (nambah kelenjar susu ing pria), nambah penylametan banyu (intramuskular lan subkutaneus), pangurangan tingkat testosteron gratis, antarane liyane. Nanging, ing kasus kasebut, efek kasebut biasane dikontrol kanthi nggunakake anastrozole utawa kadhangkala nganggo obat kasebut dhewe. tamoxifen, yen rasa sampeyan luwih spesifik.

- Tambahake tingkat prolaktin

Efek samping sing cocog banget sing ora bisa dilalekake nalika nggunakake nandrolone yaiku obat sing nambah tingkat progesteron ing awak. Kaya sing kita ngerteni, ing pria, iki bisa nyebabake masalah kayata gynecomastia, nyuda libido lan ilang fungsi ereksi.

Penting banget kanggo ngawasi jumlah progesteron ing awak lan sok dong mirsani sensitivitas lan nambah dosis saka nandrolone sing digunakake.

- Efek ing sistem kardiovaskular

A Nandrolone luwih mbebayani HDL tinimbang yen dibandhingake karo testosteron. Nanging, iki ora dianggep mbebayani banget kanggo sistem kardiovaskular. Nanging, wong sing luwih sensitif kudu ngerti kemungkinan ana pangowahan.

Titik liyane sing kudu dicathet babagan sistem kardiovaskular yaiku nandrolone bisa nambah tingkat penylametan banyu lan kanthi mangkono nggawe tekanan getih mundhak. Wong sing wis duwe masalah hipertensi utawa cenderung ora kudu nggunakake. Malah wong sing sehat kudu ngerti babagan kudu ngontrol asupan sodium lan banyu ing diet.

- Efek Androgenik

A deca durabolin iku dudu obat androgenik. Kaya sing wis disebutake, meh 1/3 saka apa testosteron, nanging iki ora ateges ing sawetara kasus efek kasebut ora ana. Lan ing babagan nandrolone, penting kanggo nerangake manawa panggunaan finasteride, utawa penghambat DHT liyane, ora bakal sukses, amarga nandrolone ngowahi DHN lan dudu DHT.

Efek sing ana hubungane karo androgenitas bisa nyebabake kukul, kulit berminyak, rambut rontog, lsp.

Ing wanita, apa sing diarani virilisasi bakal kedadeyan, yaiku tampilan karakteristik maskulin, kayata: kenthel swarane, mundhak akeh rambut, gundul lsp.. Cara paling apik kanggo ngindhari efek kasebut ing wanita yaiku ngontrol dosis miturut sensitivitas.

- Penekanan ing produksi alami tingkat testosteron endogen

Deca durabolin bakal nyuda 100% sampeyan produksi alam saka testosteron lan iki sabenere kok siklus nandrolone kudu ngemot testosteron. Kahanan iki bisa tetep sawise digunakake kanggo wektu sing ora ditemtokake. Punapa mawon, cara paling apik kanggo nindakake PR SERMs sawise nggunakake.

Tingkat testosteron sing kurang digandhengake karo estrogen sing tambah ing awak, ngilangi massa awak tanpa lemak, nambah lemak awak, ilang fungsi seksual, ilang libido, depresi lan liya-liyane.

- Hepatotooksisitas

Deca durabolin dudu zat hepatotoxic sing akeh banget. Sanajan, kaya zat liyane, uga diproses langsung utawa ora langsung ing jaringan ati, efek sing mbebayani ora pati relevan yen kita kuwatir banget.

Sampeyan ora prelu nggunakake hepatoprotektan, nanging yen pengin, luwih apik. Elinga, yen kurang ngrusak ati sampeyan, bakal luwih apik asil sampeyan.

Administrasi Nandrolone

Nandrolone bisa duwe sawetara cara kanggo nggunakake, nanging iki beda-beda gumantung karo ester sampeyan. Ngelingi manawa ana bentuk nandrolon bakal disuntik, aplikasi kudu digawe kanthi intramuskular kanthi jero lan mesthi nganggo higienis sing tepat. Iki dudu steroid sing cenderung ningkatake peradangan utawa nyeri banget.

Amonul Nandron Organon

Minangka setengah umur zat kasebut, supaya bisa dihormati, ester decanoate kudu digunakake 1X seminggu, nanging nggunakake 2X bakal njamin keseimbangan konsentrasi getih sing luwih apik.

Biasane, yen sampeyan mbagi dosis, ora perlu ngetrapake jumlah sing luwih gedhe lan sing luwih cilik. Lakukan kalorone kanthi dosis sing padha, yaiku, yen sampeyan nggunakake 300mg nandrolone decanoate seminggu, banjur tindakake rong injeksi 150 mg saben, siji dina Senen lan siji dina Kemis, kayata.

Apa Deca Durabolin (Nandrolone) Ngobong Lemak?

Wangsulan kanggo pitakon kasebut yaiku: Ora ana steroid anabolik sing kuwasa ngobong lemak awak. Dadi ora, nandrolone ora ngobong lemak awak!

Apa mengkono iku minangka ana Tambah ing massa awak mimpin, kita metabolisme basal cenderung luwih cepet, lan kanthi diet sing apik lan olahraga sing apik, awak bisa ngobong lemak nalika mbangun massa otot.

Nanging iki mung mengkono yen tingkat saka lemu awak, iku kurang. Yen soko gedhe banget, iku ora bakal bantuan lan nggunakake deca durabolin ora dituduhake.

para kelangan lemu, perlu diet, latihan lan bantuan saka a pembakar lemak, utawa thermogenic.

Apa prelu nindakake TPC?

Akeh wong sing nglirwakake pentinge barang sing apik terapi siklus siklus (PCT), sanajan iku luwih penting kanggo nyuda efek samping post-cycle..

Jaminan TPC sing apik pangopènan bagean sing apik kanggo bathi, nambah pamulihan sumbu HTP, nyuda kerusakan ati, nambah GH lan IGF-1, nyegah proses aromatisasi, antara liya.

Kanthi nandrolone PUNCI KANGGO CPT, nanging ora ana aturan TPC ideal sing diwenehake kanggo kasus iki. Kabeh kasebut amarga kasunyatan bisa beda-beda miturut siklus sing digawe, kanthi ngemot bahan-bahan sing digunakake, wektu kena obat, dosis sing digunakake lan respons individu.

Biasane, diwenehi nandrolone siklus sing gampang karo testosteron, SERM TPC bisa nindakake tugas kasebut. Nanging, siklus sing dawa banget lan uga obat-obatan sing luwih nyuda sumbu HTP bisa uga butuh protokol liyane, kalebu panggunaan HCG.

Nanging, penting kanggo mbiji gambar umum lan ujian post-cycle sampeyan kanggo ngerti protokol sing paling apik.

Nanging, wanita, ora prelu nindakake CPT sawise nggunakake nandrolone.

Tuku lan keamanan Deca Durabolin

Nandrolone dina iki relatif gampang kanggo nemokake steroid asli, utamané wiwit iku ditemokaké ing apotek (Deca Durabolin). Nanging, isih akeh produk paralel ing pasar, kalebu apa sing diarani farmasi, sinau luwih akeh ing tuku deca durabolin.

Nalika sampeyan wis ngerti, ora ana cara kanggo ngerti apa utawa ora steroid asli liyane saka nggunakake empiricism lan analisis laboratorium (kang bakal unfeasible). Mulane, cara paling aman kanggo njupuk nandrolone ing apotek, sinau liyane rega deca durabolin.

Siji-sijine kekurangan apotek deca durabolin yaiku didol ing ampul 50mg / ml, sing bisa dibutuhake 6ml seminggu, kayata. Nandrolon saka laboratorium lemah bisa ditemokake ing konsentrasi sing luwih dhuwur wiwit 150mg / ml nganti 300mg / ml.

Legalitas nggunakake nandrolone

Beda karo sawetara zat, deca durabolin ORA DILARANG, nanging didol dikendhaleni lan mung digawe ing resep medis. Ing negara-negara, sanajan ora dilarang, nandrolone ora dipasarake kanggo tujuan olah raga, yaiku, sanajan nganggo resep dhokter, angel entuk jumlah sing dibutuhake kanggo siklus.

Ing laboratorium lemah, iki bisa dadi pilihan sing apik, nanging isih ilegal. Mula, sampeyan kudu ngerti risiko sing sampeyan lakoni lan priksa manawa sampeyan gelem mbayar.

Profil Nandrolone

Jeneng molekul: [19-nor-androst-4-en-3-one-17beta-ol]
Bobot molekul (dhasar): 274.4022
Bobot molekul (ester): 172.2668
Formula (basis): C18 H26 O2
Formula (ester): C10 H20 O2
Titik lebur (basis): 122-124C
Titik lebur (ester): 31 - 32 C
Laboratorium produksi asli: Organon
Tanggal sintesis (ing AS): 1962
Dosis sing efektif (Pria): 200-600mgs / minggu (2mg / 0,454g bobot awak)
Dosis sing efektif (Wanita): 50-100mgs / minggu
Setengah vena: 15 dina
wektu deteksi: 18 minggu
Tingkat anabolik / androgenik: 125: 37

Kesimpulan

Nandrolone minangka steroid suntikan, sing dikenal minangka Deca Durabolin, lan minangka steroid 19-nor, yaiku molekul testosteron kanthi modifikasi karbon 19. Pangowahan kasebut ndadekake karakteristik unik ing obat kasebut lan ndadekake salah sawijine wong sing paling seneng nambah massa otot kanthi signifikan.

Minangka dipun promosiaken hasil ing penylametan banyu, iku ora becik kanggo nggunakake ing nglereni, nanging bisa uga duwe aplikasi ing dosis sing sithik kanggo nambah syarat terapeutik, kayata nyegah karusakan sendi.

Ora mung pria nanging wanita bisa entuk manfaat saka nggunakake nandrolone, nanging mung sing paling pengalaman kudu ngetutake protokol kasebut.

Dadi steroid sing menarik kanggo pria lan wanita, sampeyan kudu luwih becik nggunakake cara paling apik miturut kabutuhan individu lan, yen bisa, konsultasi karo pendapat profesional. Ujian sadurunge lan sawise siklus karo deca durabolin bakal penting banget kanggo menehi saran cara paling apik kanggo nggayuh post-cycle sing apik sing dibutuhake banget.

Latihan sing apik!

Babagan Penulis Posting

Artikel sing gegandhengan

75 KOMENTAR

  1. Aku transeksual lan aku wis ngobati hormon wiwit umur 14 taun. Apa sampeyan pengin ngerti yen mbantu ngilangi hormon wanita lan blocker testosteron bakal ngasilake akeh? Matur nuwun

    -

    Mung gunakake kanthi saran medis.

    Msendon

    www.facebook.com/marcelosendonofficial1

  2. Aku kepengin ngerti manawa ngombe obat iki bisa nyuda libido utawa mung desas desus, beda-beda saka genetika lan liya-liyane?

    -

    Bisa nyuda ya. Nanging ora kabeh wong duwe efek samping sing padha.

  3. Halo, aku pancene pengin njupuk deca. Aku dikon nindakake 4 siklus lan banjur 1 siklus stanozolol yen aku nglakoni. Banjur bisa mandheg njupuk deca lan stanozolol lan njupuk suplemen utawa aku kudu njupuk anabolik sajrone sisa urip

  4. Aku ora ngerti yen nggunakake deca mung karo testosteron utawa siklus liyane, amarga luwih bisa nyegah produksi testosteron endogen, bisa uga mbantu libido sajrone siklus, nanging kepiye ?? !!

    • Kanggo mangerteni carane nggunakake steroid: http://formuladosgigantes.com/pagina-de-vendas-completa-v4/?mcr=AND102448

      Ing program kasebut, sampeyan sinau siklus kanggo macem-macem jinis steroid anabolik, uga diet lan latihan anabolik, TPC (terapi post-cycle), perlindungan supaya ora mengaruhi libido utawa fungsi ati lan ginjel, lan sampeyan uga duwe email dhukungan

NINGGALKE JAWABAN

Mangga ketik komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene




Ketik Captcha ing kene:

Paling anyar

Komentar Anyar