Temokake 3 steroid anabolik paling efektif kanggo nglereni

steroid anabolik paling apik kanggo nglereni
Wektu maca: 3 menit

Kanggo sing ora dadi bagéan saka donya binaraga, iku umum banget kanggo mikir steroid kasebut steroid anabolik serves mung kanggo nggawe individu "buta", sing, kang serves mung kanggo nambah massa otot. Nanging, dudu cara kerjane jagad iki. steroid anabolik.

Ana uga wektu nalika atlit nindakake siklus kanggo nambah volume otot, sing diarani bulking. Nanging, ana uga wektu sing tepat kanggo ngilangi bobot. lemu awak, sing kita sebut nglereni.

Tulung kita nambah kanthi menehi rating artikel kita

Motong minangka salah sawijining wektu sing paling angel kanggo atlit binaraga utawa hobi. Saliyane nyandhang fisik sing dhuwur, faktor emosional lan psikologis bisa ngrusak kabeh proses lan ngasilake asil. Mula, kudu disiapake kanthi fisik lan psikologis sadurunge nyiapake pemotongan.

Kanggo mbantu karo asil, kita wis nyiapake kanggo sampeyan dhaptar 3 steroid anabolik paling apik kanggo periode nglereni. Mangkono, sampeyan bakal luwih gampang milih sing sampeyan duwe, amarga sampeyan mung kudu milih antarane 3.

Mengko?

1 - Stanozolol

O Stanozolol utawa Winstrol, minangka dikenal, iku salah siji saka steroid anabolik paling efisien nalika nerangake nglereni. Iki minangka zat kanthi daya panyerepan sing dhuwur dening awak, nyebabake efek kasebut luwih cepet.

Mulane, Stanozolol ngidini pangguna kanggo nggawe siklus akeh luwih cendhek lan karo suplemen kanggo nambah massa otot saliyane kanggo macem-macem wangun administrasi.

Antarane keuntungan utama, kita bisa nyorot:

  • Volume luwih saka massa mimpin;
  • Luwih gedhe definisi otot;
  • nyedhiyakake pemecahan molekul lemak;
  • Luwih apik kinerja ing latihan;
  • Nambah kesehatan balung;
  • Antarane wong liya.
  • entuk massa otot

O nggunakake Stanozolol bisa nimbulaké Efek samping kayata mabuk ati, disregulasi hormonal lan malah tambah tingkat kolesterol ala. Supaya efek kasebut bisa dikurangi, gunakake cara sing tepat PR.

PR

Nindakake peer iki 2 dina sawise rampung siklus.

  • nggunakake tamba Tamoxifen (30mg) kanggo 30 dina (1 sasi).

2 - Masteron

Masteron yaiku a anabolik sing efek diwujudake ing jangka panjang. Ora nggumunake yen atlit binaraga utama nggunakake 4 nganti 6 minggu sadurunge juara.

Iki minangka zat sing nyedhiyakake pangguna kanthi nambah massa tanpa lemak, nggawe metabolisme njaluk luwih cepet. Mangkono, awak bakal ngobong lemak luwih akeh, sing dadi tujuane saben wong. suplemen paling apik kanggo gain massa otot ora ngethok.

Keuntungan utama Masteron yaiku:

  • Nambah kekuwatan;
  • Ora aromatize;
  • Ora nahan cairan;
  • Tambah massa tanpa lemak;
  • Definisi otot sing luwih gedhe;
  • Luwih gedhe Ngobong Lemak;
  • Antarane wong liya.

Zat iki ora bisa digunakake dening wanita, amarga anabolik kanthi efek androgenik, sing ningkatake karakteristik lanang ing pangguna.

Kanthi cara iki, wong wadon sing nggunakake bisa nandhang efek sisih kayata deepening swara, wutah rambute gedhe banget, abang susu, ora seimbang hormonal, masalah kesuburan, lan liya-liyane.

Kajaba iku, ana efek samping sing bisa disebabake dening wong lanang lan wadon, kayata muncule sawetara jinis kanker, kukul (jerawat), kulit berminyak, rambut rontog, lan liya-liyane.

PR

Miwiti peer iki 10 dina sawise siklus, suplemen gain otot.

  • nggunakake tamba Tamoxifen (40mg) suwene 60 dina (2 wulan).
  • Dina 1 nganti 56 = HCG 1000IU 3-4x seminggu.

3 - Trenbolone

A Trenbolone Iki minangka salah sawijining zat sing paling akeh digunakake dening atlit (profesional utawa amatir) sajrone periode pemotongan. Iku salah siji saka steroid anabolik paling efektif carane kanggo gain massa otot cepet ing donya olahraga.

Senadyan kang banget migunani ing periode mundhut lemak awak, Trenbolone punika anabolik Highly anabolik. (iku luwih anabolik tinimbang testosteron).

Sajrone periode nglereni, Trenbolone digunakake akeh amarga ngasilake keuntungan ing ngisor iki kanggo awak:

  • Definisi awak;
  • Akselerasi metabolisme;
  • Luwih ngobong lemak;
  • Bisa mbuwang energi;
  • Peningkatan kinerja ing latihan;
  • efek anabolik;
  • Antarane wong liya.

Kaya akèh-akèhé saka steroid anabolik, Trenbolone menehi efek Androgenic gedhe, sing, ciri lanang. Mulane, panggunaane ora kudu ditindakake dening wanita kanggo ngindhari efek kayata swara jero, rambut sing berlebihan; nyuda payudara, kangelan ngandhut, lan liya-liyane.

Wong lanang uga bisa nandhang sawetara efek samping kanthi nggunakake kayata tambah tekanan darah, rambut rontog, kukul (pimples) lan liya-liyane. Kanggo nyuda efek kasebut, gunakake TPC.

PR

Miwiti peer iki 10 dina sawise siklus rampung.

  • nggunakake tamba Tamoxifen (40mg) suwene 60 dina (2 wulan).
  • Minggu 1 nganti 8 = HCG 1000IU 2x seminggu.

Kesimpulan

Ing artikel iki sampeyan tak ngerti 3 saka steroid anabolik paling apik digunakake ing suwé saka mundhut lemak awak (nglereni). Nanging, penting kanggo nerangake yen nggunakake zat kasebut mung ora cukup kanggo ngasilake asil.

Perlu ana kombinasi latihan sing tepat, nutrisi sing apik lan, mesthi, siklus sing sampeyan pilih, apa ana ing dhaptar iki utawa ora.

Liyane bab: aja mandheg nindakake TPC (Terapi Siklus Pos), sawise saben siklus anabolik apa kanggo nglereni utawa bulking. Kanthi efek samping sing disebabake dening zat sing dilebokake utawa disuntikake bakal kurang.

Siklus apik!

Babagan Penulis Posting