Kemis, 6 Oktober 2022
Promoção Suplementos Mais Baratos
InicioSteroid anabolikSinau Cara Ngurangi Penylametan Banyu sing Disebabake Gunakake testosteron

Sinau Cara Ngurangi Penylametan Banyu sing Disebabake Gunakake testosteron

Wektu maca: 6 menit


Nggoleki kanggo gain massa otot cepet, ora mesthi nguntungake… Utamane kanggo wong-wong sing ora ngerti apa sing ditindakake, nyatane, kaya sing ditindakake dening akeh wong. binaragawan sing nggoleki nggunakake steroid anabolik Testosteron, lan pungkasane saya tambah abuh (kanthi penylametan banyu) tinimbang sing dibayangake.

Penylametan cairan sing berlebihan mbebayani ora mung kanggo definisi otot, nanging uga bisa nambah tingkat tekanan getih, nambah bobot awak, bisa nyebabake ngelu, dadi gedhe, lsp..

Mula, kita kudu ngontrol retensi banyu (sanajan angel), supaya kita bisa nggawe sing paling apik siklus lan ora ngrusak kesehatan kita.

Pungkasane, apa sampeyan bisa tetep nglumpukake banyu? Apa ana bentuk testosteron sing nyebabake penylametan cairan tingkat luwih murah? Apa ana cara kanggo ngoptimalake bathi tanpa lemak tanpa nambah kakehan banyu sing disimpen ing awak?

Tinggal karo aku ing artikel iki lan sinaoni kabeh babagan topik sing penting banget!

Napa testosteron nyebabake penylametan banyu?

A penylametan cairan bisa disebabake dening sawetara faktor., ora mung nggunakake steroid anabolik. Panganggone sawetara hormon bisa ngganggu ADH (hormon anti-diureik), nyebabake awak ngilangi kurang banyu, nyebabake penylametan banyu iki, sing diarani penylametan banyu.

Lan kedadeyan iki ora mung amarga ana pangowahan ing ADH, nanging uga amarga konversi keluwihan saka testosteron ing estrogen, yaiku hormon sing gampang nyebabake penylametan cairan kanthi estu.

luwih ngerti babagan penylametan cairan

Udakara 300-600 mg testosteron sing digunakake wis cukup kanggo nyebabake tingkat natrium lan sodium. kalium ing awak, ngasilake lingkungan sing akeh banyu, lan ing wektu sing padha, ora bisa ngilangi.

Umume pangguna anabolik dheweke duwe efek sing luar biasa kasebut nalika isih pamula, lan iki cenderung nyuda sithik-sithik, nanging beda-beda gumantung saka saben wong.

Faktor sing paling nyebabake penylametan banyu ing pangguna steroid yaiku:

  • Modifikasi ing sekresi ADH;
  • Kudu luwih akeh hidrasi otot (amarga tambah sintesis);
  • Akumulasi glikogen;
  • Tambahake retensi kreatin;
  • Konversi Testosteron menyang Estrogen.

Iki minangka sawetara sebab penylametan cairan sing diwedeni bisa kedadeyan. Nanging, ngerti alasane ora nulungi. Mula, ing topik sabanjure sampeyan bakal sinau sawetara cara kanggo nyuda tingkat retensi cairan sampeyan.

Tetep bareng aku!

Apa sing bisa ditindakake kanggo nyuda tingkat retensi cairan?

Biasane ora akeh sing kudu ditindakake ing level retensi amarga iki mung sedela lan individu. Nanging, sawetara poin sing bakal kita waca ing ngisor iki ora bisa dilalekake amarga penting banget.

- Kontrol konsumsi sodium

Saiki, umume masarakat duwe panganan natrium sing akeh (kakehan sodium) lan iku ora apik. Keluwih saka natrium asale saka panganan industri, wadi, olahan, lan liya-liyane, nyebabake level saya tambah.

tip kanggo nyuda penylametan cairan: nyuda konsumsi sodium

Amarga, panganan kasebut wis ngemot dosis natrium sing apik ing komposisine, lan gabung karo natrium sing wis ana ing salad lan bumbu umume saben dina, tingkat luwih dhuwur.

Dadi, paling ora nalika nggunakake steroid anabolik testosteron lan pengin ngontrol penylametan banyu, coba nggunakake luwih sithik panganan kasebut.

NGERTI >>> Bumbu tanpa natrium: Apa iki penting kanggo binaragawan?

- Kurangi asupan karbohidrat sederhana

A insulin minangka salah sawijining hormon sing paling gegandhengan karo penylametan cairan sing tambah. lan, bisa uga iki amarga kemampuan nyedhiyakake glikogen sing nggawa banyu.

Antarane karbohidrat sing paling umum digunakake kanggo munggah-tumurun ing insulin iki yaiku karbohidrat sederhana. Nanging, mung "mbebayani" yen dikonsumsi kanthi berlebihan lan insulin disekresi kanthi akeh.

Saliyane ing karbohidrat prasaja dhewe, ing karbohidrat kakehan (kita ora menehi pitutur marang sampeyan kanggo njupuk karbohidrat saka diet) uga nyebabake tingkat insulin mundhak akeh.

Mula, kontrol sing apik babagan jinis lan jumlah karbohidrat penting. kanggo mesthekake asil sing apik kanggo ngontrol penylametan banyu kanggo cairan.

NGERTI >>> Macem-macem jinis karbohidrat lan nggunakake paling apik ing makroutrien iki!

- Tambahake konsumsi banyu

Umume wong ora nahan cairan amarga kakehan natrium, nanging amarga kurang asupan banyu. Ngonsumsi banyu sithik saben dina nyebabake awak sampeyan mulai ngeculake ADH lan ngindhari diuresis, sing nahan uyah lan banyu ing awak.

konsumsi banyu biasa bisa nyuda resiko nahan cairan

Yen awak ora duwe kasedhiyan banyu, sampeyan bakal pengin nyimpen jumlah sing ana, lan iki bakal nggambarake sepira jumlah banyu sing bakal disimpen.

Dadi, yen sampeyan pancen ora pengin nahan cairan, coba atur asupan banyu saben dina! Menehi banyu akeh ing awak lan ora ana alesan kanggo njaga nutrisi iki.

Dianjurake >>> Pandhuan asupan banyu dhasar kanggo binaraga

- Nyetel jumlah, wektu lan jinis testosteron ing siklus

Apa karo ester sing cendhak utawa ester sing dawa, Panggunaan testosteron sing gedhe banget (lan jangka panjang) gegayutan karo penylametan cairan.. Mula, yen saya suwe saya suwe ngalami zat kasebut, saya akeh jumlah banyu sing saya klempake ing awak.

Wong sing bakal nindakake siklus kualitas, mula bakal nggunakake sawetara testosteron, ora bakal suwe banget, kanggo nggedhekake efek estetika, panggunaan ester sing luwih cekap cukup.

Antarane wong bisa mikir babagan propionate utawa ing phenylpropionate, sing malah duwe uyah murni sing luwih dhuwur (amarga ester kurang saka karbon). Ester sing luwih dawa kaya cypionate utawa decanoate biasane nggawa tingkat penylametan cairan sing luwih dhuwur.

- Gunakake infus

Teh lan infus, saliyane sugih ing fitonutrien (antioksidan, pembakar lemak etc) uga bisa mbantu pertempuran penylametan cairan.

Sawetara opsi sing apik yaiku teh ijo, infus saka Waru, infus saka teh pecah watu lan lsp.

sawetara teh bisa nyuda penylametan cairan

- Anti roso

O estrogen minangka salah sawijining hormon sing paling gegandhengan karo penylametan cairan..

Ngelingi manawa awak cenderung nambah konversi testosteron dadi estrogen ing awak, yen ana testosteron sing akeh ing getih, panggunaan sawetara rasa anti-rasa, kayata letrozole utawa anastrozole bisa dadi efisien.

Sampeyan ora kudu (lan ora bisa) nyuda tingkat estrogen amarga duwe fungsi biologis. Nanging, ngontrol level sing cukup minangka strategi sing apik kanggo nyuda penylametan.

Apa aku bisa nggunakake diuretik?

Diuretik misuwur amarga ngilangi banyu ing awak, nanging akeh wong sing ora ngerti kepiye sejatine bisa digunakake.

Ora Ana binaraga lan, ing paling olahraga , mung digunakake (lan yen perlu) ing orane tumrap sekolah pungkasan saka preparation ngendi atlit perlu kanggo ngilangke banyu saka awak ing jumlah gedhe lan ing wektu cendhak.

panggunaan diuretik bisa nglawan penylametan cairan - ngerti

Nanging, iki ora ateges sampeyan kudu nggunakake ing wektu liyane utawa malah sing kudu digunakake. Dheweke ana gandhengane karo kerugian gedhe uyah, banyu lan nutrisi ing awak, sing ngrusak kesehatan lan kinerja.

Ing kasus iki, panggunaan ora dianjurake. Sanajan sampeyan nggunakake testosteron eksogen (testosteron suntik) utawa bahan liyane.

Lan apa cara paling efektif kanggo ngontrol penylametan sajrone siklus anabolik?

Cara paling apik kanggo nindakake kontrol iki, saliyane tips ing ndhuwur, apa sampeyan ngerti apa sing sampeyan lakoni, kanthi efektif Kanthi tembung liyane, duwe siklus sing wis kabentuk kanthi apik, kanthi dosis sing bener, wektu panggunaan sing bener, bentuk panggunaan, lan liya-liyane. Duwe panganan sing wis kabentuk kanthi apik sing bakal nggunakake panggunaan steroid anabolik lan olahraga sing paling nuntut sampeyan, supaya sampeyan bisa ngilangi cairan sajrone olahraga.

Lan cara paling apik kanggo sampeyan supaya bisa nggunakake dina iki yaiku Program Formula Raksasa! Program sing bakal dakwulangake babagan panggunaan steroid anabolik sing bener, lan aku bakal nuduhake sampeyan carane supaya siklus, diet lan latihan sampeyan selaras!

Saliyane penylametan banyu, aku bakal nuduhake sampeyan carane ngontrol Efek samping steroid sing bisa nimbulaké, lan aku bakal nuduhake sampeyan carane iku bisa tambah nganti 10kg massa otot ing 12 minggu, minimalake risiko nggunakake steroid anabolik lan nggedhekake asil.

Kesimpulan

Testosteron minangka hormon utama sing ana gandhengane karo fisik sing apik. Nanging, bisa duwe efek samping nalika dikonsumsi kanthi injeksi, kayata penylametan cairan.

Mula, ngerti faktor kasebut, alasan kasebut lan ngerti cara supaya ora penting bakal penting banget kanggo menehi asil sing apik lan kesehatan sing luwih apik.

Siklus apik!

Babagan Penulis Posting

Artikel sing gegandhengan

5 KOMENTAR

  1. Informasi banget, Aku kaya kanggo njupuk informasi luwih lengkap babagan kontrol penylametan cairan kui dening testosteron. Umurku 59 taun, bobotku wiwit umur 20, mung 5 siklus amarga masalah retensi cairan, aku ora hipertensi, nanging kahanan iki nyebabake peningkatan TA.

    • Halo, retensi cairan gampang dikontrol. Sampeyan kudu ngombe banyu sing akeh, 35 kaping bobote (asil ing ml). Gunakake panganan fungsional kaya ajo, timun, perejil, sandía. Nindakake binaraga lan aerobik

NINGGALKE JAWABAN

Mangga ketik komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene




Ketik Captcha ing kene:

Paling anyar

Komentar Anyar