Kemis, 6 Oktober 2022
Promoção Suplementos Mais Baratos
Iniciolatihan siyapSaran latihan endomorph

Saran latihan endomorph

Wektu maca: 2 menit

endomorfisme punika biotipe fisik subyek sing duwe balung cukup gedhe lan kuwat, nanging karo metabolisme alon lan gampang akumulasi lemak awak. Beda karo sing dipikirake, endomorfisme ora cocog kanggo entuk bathi hipertropi, senadyan gain bobot gampang (bobot lemak, kanthi cara). Ing tembung liyane, ing endomorph dheweke ora bisa mangan akeh amarga akumulasi lemak sing gampang, lan dheweke ora duwe kecenderungan kanggo ngembangake otot.

endomorph

Kanggo individu kasebut, a diet imbang TANPA watesan makro-nutrisi. Iki ndadékaké kita mikir sing prasaja SALAH nyabut endomorphs saka karbohidrat, kaya adat. CHO mbantu nyepetake metabolisme lan, iki ndukung eliminasi lemak. Lan penting kanggo nuduhake yen EVERY macro-nutrisi ing keluwihan ngasilake lemak. Senadyan senadyan, yen sampeyan endomorph, aja nyerah. Ing ngisor iki minangka saran latihan kanggo sampeyan.

A lathian karo fokus ing volume, aerobik lan intensitas dhuwur tau. Kanthi divisi ABCD lan rong dina maneh aerobik mingguan kanthi intensitas medium, ora ngganggu pemulihan. Penting kanggo nuduhake yen latihan iki dituju HIPERTROFI ing siji Endomorph lan ora kanggo kelangan lemak.

Latihan endomorph

Dina 1 - Senen

Olahraga:Seri:
mbukak pulldown1X12-1X10-1X10-1X10-1X8
gulu pulldown1X15-1X12-1X10-1X10
pulldown terlentang1X12-1X10-1X8-1X6
stroke kurang karo segi telu4X10
Utas lurus kanthi garis lurus sing super alon5X15
benang lungguh palu3X10

Dina 2 - Selasa

Olahraga:Seri:
Tekan bangku datar nganggo dumbbells1X15-1X 12-1X10-1X8-1X6
Tekan bangku barbel sing miring1X 12-1X 10-1X 10-1X 8
Barbell nolak pers bench1X 15-1X 12-1X 10-1X 10
salib lurus1X 12-1X 10-1X 10-1X 8
Ekstensi trisep kanthi garis lurus ing katrol1X 12-1X 10-1X 8-1X 8
Prancis sisih siji1X 15-1X 12-1X 12-1X 10

 

Dina 3 - Rebo

30 menit mlaku kanthi cepet
25 menit sepedha sing cukup cepet
25 menit transportasi abot

Dina 4 - Kamis

Olahraga:Seri:
Kursi lengkap1X20-1X20-1X15-1X15
squat gratis1X20-1X20-1X15-1X15
Pencet Kaki1X30 - 1X20 - 2X15
mundur ing katrol4X15
Gemini ngadeg Supersery kanthi kembar ing penet sikil4Xfails kanggo saben.

Dina 5 - Jumuah

Olahraga:Seri:
Pangembangan karo free bar konco1X15-1X12-1X10-1X10-1X8
dhuwure sisih1X15-1X12-1X10-1X10
Nyusut nganggo garis ngarep3Xfail
Nyusut karo W bar lenggah3Xfail
Dhuwur ngarep mbalikke sisih siji4X10
Salib kuwalik ing Mesin3X15

Dina 6 - Setu

45 menit treadmill sing cukup cepet
10 menit transportasi abot
15 menit nganggo pit tanpa momotan

klik kene lan ngerti apa biotipe Endomorph, apa liyane kudu kaya, apa suplemen nggunakake lan akeh liyane!

Artikel iki ditulis dening:

Babagan Penulis Posting

Artikel sing gegandhengan

33 KOMENTAR

  1. Wis, yen endomorph nyedhiyakake watesan, sing bakal nyebabake perkembangan otot, babagan teknik sing, yen ana, sing bisa ngakoni, babagan hipertropi, kanthi integral, tanpa tundhuk marang awake dhewe, babagan risiko apa wae?

    • Aku ora ngerti pitakonane ... Waca apa artikel iki mbantu sampeyan:

      – https://dicasdemusculacao.org//endomorfo-dicas-melhorar-resultados/
      – https://dicasdemusculacao.org//endomorfo-conheca-melhor-este-biotipo/

NINGGALKE JAWABAN

Mangga ketik komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene




Ketik Captcha ing kene:

Paling anyar

Komentar Anyar