Turinabol: Anabolic sing luwih Aman tinimbang Dianabol!

Anabolic turinabol apa iku kanggo lan keuntungan siklus
Wektu maca: 8 menit


Turinabol iku dudu a anabolik digunakake digunakake, amarga saiki iku steroid angel ditemokaké ing pasar. Uga, iki ora anabolik sing ndadekke akèh hasil anabolik, nanging uga ora nggawa minangka akeh Efek samping.

 

Dadi anabolik asalé saka Dianabolutawa turinabol digunakake dening wong sing ngupaya asil sing luwih spesifik, kayata ing wayahe nglereni (definisi otot) lan kanggo nambah pemulihan antarane sesi latihan.

Ing artikel iki, kita bakal sinau babagan iki, yaiku salah sawijining steroid anabolik sing paling akeh digunakake nalika Olimpiade ing era Uni Soviet, nanging sawise skandal gedhe, para atlet lan akeh perusahaan farmasi ditinggalake.

Apa Turinabol? Apa efeke? Apa bisa digunakake dening wanita? Apa efek samping sing bisa ditindakake dening obat iki? Bisa utawa kudu digabungake karo zat liyane? Lan apa sing cara paling apik kanggo nyegah efek sisih lan ngreksa hasil sawise siklus?

Yen sampeyan pengin ngerti wangsulan iki lan akeh liyane pitakon, aku nyaranake sampeyan terus maca artikel kasebut!

Sejarah Turinabol

Pabrik iki diprodhuksi ing taun 1962 dening Jenapharm, sing digunakake kanggo wanita lan bocah-bocah, kanthi terapi utawa klinis. Sanajan entuk popularitas luwih gedhe ing taun 1994, kanthi skandal anti-doping Jerman, iki minangka agen anabolik sing akeh digunakake antara taun 1974 lan 1989 dening Jerman Kulon, amarga nalika semana durung bisa ndeteksi agen anabolik iki ing anti-doping tes.

Mung ing taun 1994, kanthi skandal panggunaan lan penyalahgunaan Turinabol dening Jerman Wétan, mula diwujudake kabutuhan kanggo kalebu ing doping lan uga mungkasi produksi.

Senajan akeh perusahaan wis nerusake manufaktur steroid anabolik sawise periode sing, padha milih ora kanggo nggawe Turinabol lan wiwit ditemokaké mung ing pasar ireng, liwat non-legalized Laboratorium. Sanajan mangkono, akeh sing "diprodhuksi" ora duwe asal-usul sing apik utawa palsu.

Apa turinabol?

O turinabol , jeneng ilmiah 4-chlorodehydromethyltestosterone, punika a steroid anabolik lisan asale saka Dianabol, kanthi tambahan clostebol. Fungsi kasebut nyebabake anabolik duwe potensi anabolik sing cukup dhuwur, dene efek androgenik (karakteristik pria) bisa dikurangi banget.

alpha pharma turinabol

Sejatine, ing testosteron, ikatan rangkap karbon 1 lan 2 ditambahake sing ngowahi sifate supaya dadi luwih anabolik tinimbang androgenik.

Banjur, ditambahake molekul klorin ing karbon 4, sing nyandhet aromatisasi hormon lan uga nyuda androgenisme.

Pungkasane, klompok metil ing karbon 17 ditambah, nyebabake dadi zat 17-aa supaya bisa dimetabolisme kanthi lancar kanthi ati tanpa rusak.

Keuntungan utama Turinabol

Efek pisanan sing bisa ditemokake karo Turinabol yaiku Tambah pinunjul ing sintesis protein lan penylametan saka nitrogen ing otot. Iki nyebabake lingkungan anabolik sing luwih akeh, pemulihan sing luwih apik lan luwih apik pangembangan otot.

A sintesis protein penting kanggo njamin kualitas individu sing luwih apik ing latihan lan ing awak, lan uga, ing kesehatan, iki bakal mbantu akeh kanggo nambah metabolisme kanthi cara umum.

Turinabol uga mbantu nambah kapasitas lan / utawa jumlah sel abang ing awak, sing tanggung jawab kanggo oksigenasi jaringan sing ora kaetung, kanthi cara sing kurang ekspresif, nanging isih bisa diuntungake.

Steroid uga duwe kemampuan kanggo ngikat SHBG yaiku protein ikatan globulin seks. Iki nyebabake jumlah luwih saka testosteron free iku kasedhiya kanggo awak lan iki apik banget, amarga sabenere testosteron iki sing duwe aktivitas biologis (lan anabolik) ing awak.

Turinabol dudu anabolik sing disaranake kanggo "tikus gym" utawa kanggo wong sing "urip gaya urip binaragawan", nanging anabolik sing disaranake kanggo wong sing pancen kompetitif.

Kanthi mupangat sing moderat, bisa mbantu ningkatake stroke ing bentuk utawa nambah kekuwatan, saliyane nyuda lemes lan nambah kuwarasan, mupangat sing bakal luwih katon ing wong sing duwe latihan sing dhuwur banget lan sing butuh "tambahan" kanggo rutinitas.

Luwih apik kanggo bulking utawa nglereni?

Iki ora anabolik fenomenal kanggo nggunakake ing periode bulking. massa otot). Senadyan kang turunan dianabol, efek anabolik sing luwih cilik (lan mbok menawa efek sisih uga). Mulane, steroid anabolik liyane bakal luwih efisien kanggo periode iki, kayata nandrolone lan oxymetholone.

Nanging, amarga kemampuane nyuda SHBG, bisa digunakake kanthi jumlah moderat ing siklus bulking kanggo ngoptimalake asil testosteron gratis, yen sinergis karo zat liyane.

Minangka kanggo periode nglereni (definisi otot), bisa dadi luwih cocog lan bisa ngasilake asil sing luwih penting, utamane kanggo menehi pengaruh kemampuan kanggo nyuda lemes (sing umum ing periode iki amarga asupan energi luwih sithik lan nambah volume latihan).

Minangka anabolik sing ditondoi kanthi nyediakake tingkat penylametan banyu sing sithik, sing bisa dianggep praktis, mula ora nyebabake sampeyan ngrusak awak ing aspek iki.

Temenan, dheweke ora bakal duwe bathi pinunjul kaya sing digayuh dening masteron, stanozolol ou trenbolone, nanging iku pilihan sing bisa ditrapake, luwih-luwih yen sampeyan pengin nemoni masalah suntingan sing ana gandhengane karo efek samping.

Preduli jinis siklus sing sampeyan lakoni, kudu ana testosteron (kanthi bulking ester sing dawa, lan potongan ester cendhak) kanggo njaga pangopènan poros hormonal lan asil kasebut.

Cara nggunakake Turinabol

Turinabol biasane ditemokake ing versi lisan. Sawetara laboratorium ing pasar gelap nyoba nindakake kanthi bentuk suntik, nanging sithik banget lan asale saka pabrik kasebut durung dingerteni. Dadi ayo fokus ing versi lisan.

Turinabol digunakake ing a dosis rata-rata mingguan 15-40mg saben dina, minangka laporan sing ora umum 60-80mg saben dina.

Biasane digunakake kanggo wong sing pengin entuk keuntungan sing kuat mula bisa digabung karo anabolik kayata: a kandel, a trenboloneutawa primobolan lan sawetara testosteron, kaya tes.

Umure setengah udakara 16 jam, bisa ditindakake mung 1-2X dina. Aku nyaranake kaping pindho saben dina, paling ora, kanggo njaga konsentrasi getih sing luwih stabil, lan asupan saben 12 jam.

Kanggo wong sing bakal ngalami tes obat, luwih becik ngerti yen wektu deteksi kira-kira 6 minggu sawise pungkasan panggunaan, luwih suwe tinimbang umume liyane. steroid lisan.

Ultimate Precision Anabolics T15 Turinabol

Efek Samping Turinabol

Turinabol bisa dianggep minangka steroid sing relatif aman yen dibandhingake karo wong liya, utamane kanggo efek samping.

Nanging, sawetara wong pancen ana, lan nyegah dhewe bakal mbantu sampeyan ngindhari masalah kesehatan lan uga njaga asil pasca siklus.

Ing antarane efek samping sing paling umum, kita bisa nyebutake:

Efek Androgenik (ciri khas pria)

Turinabol kurang androgenik tinimbang anabolik liyane. Nanging, isih bisa duwe efek samping sing ana hubungane karo androgenik.

Efek kayata: kukul, kulit berminyak, botak, masalah prostat, rambut rontog, mundhake lenga kulit, njero swara lan tuwuh rambut gedhe banget bisa kedadeyan, utamane karo wanita.

Efek Estrogenik

Turinabol ora diowahi dadi estrogen lan dudu steroid sing efek samping kayata ginekomastia utawa penylametan banyu.

Nanging, iku worth considering sing sawise nggunakake sawijining HTP sumbu bakal weakened lan tingkat testosteron ing awak uga, kang asil ing tambah aromatization (transformasi saka testosteron menyang estrogen).

Kanggo ngindhari aromatisasi iki sawise siklus, coba terapi post-cycle sing apik (PR).

Efek ing sistem kardiovaskular

Turinabol cenderung ngrusak sistem kardiovaskular, utamane ana gandhengane karo tingkat kolesterol serum, nambah LDL (kolesterol jahat) lan nyuda tingkat HDL (kolesterol apik). Lan efek iki bisa uga luwih mbebayani tinimbang steroid anabolik.

Wong sing nandhang masalah dislipidemia utawa kardiovaskular ngirim ora, ing kahanan apa wae, nggunakake Turinabol, amarga mesthi bakal nggawe masalah dadi luwih serius.

Kanggo wong tanpa masalah jantung, njupuk serat panganan, asam lemak esensial kayata Omega 3, e lesitin kedhele penting kanggo ngontrol efek samping kasebut sajrone lan sawise pungkasan siklus.

Efek ing Produksi Testosteron Alami

Sanajan relatif kurang nahan saka steroid anabolik liyane, turinabol iku supresif lan bisa nyebabake produksi testosteron alami sampeyan suwene suwe dadi normal. Efek kasebut uga bisa dingerteni sajrone siklus, mula penting nggunakake testosteron kanthi turinabol.

Sawise mburi siklus, iku penting kanggo nindakake therapy kirim-siklus apik kanggo mulihake ing produksi alam saka hormon.

Yen testosteron sampeyan ora bali menyang normal, sampeyan bisa uga duwe masalah kayata: ngilangi massa tanpa lemak, depresi lan bandhulan swasana ati, impotensi seksual, tambah akeh lemak awak, metabolisme lan osteopenia.

Pengaruh ing Ati (hepatotoksisitas)

Turinabol minangka steroid 17-aa, tegese hepatotoxic banget. Amarga hepatotoxisitas sing dhuwur, mula ora bisa dikombinasikake karo anabolik 17 aa liyane kayata oxandrolone, lan yen sampeyan duwe masalah ati sing wis ana, sampeyan uga ora nggunakake Turinabol.

Coba elinga yen nggunakake Turinabol sampeyan kudu nggunakake sawetara pelindung ati, kayata silymarin utawa TUDCA. Sampeyan uga kudu duwe asupan banyu sing cukup lan uga bisa nggunakake sawetara teh lan infus kanggo mbantu kesehatan ati, kayata infus espinheira santa, saka peke kucing, antara liya sawetara.

Uga mbayar manungsa waé kanggo intake alkohol lan ngindhari konsumsi panganan sing ora apik, kayata panganan cepet lan keluwihan. lemak kebak.

Cara nglumpukake Siklus Turinabol

Kita wis weruh sing Turinabol ora anabolik kanggo digunakake piyambak, supaya kita kudu mikir bab carane kanggo struktur siklus karo anabolics liyane kanggo menehi efek luwih kanggo goal (apa entuk massa utawa definisi otot).

Kita ngerti manawa ing Brasil cukup rumit kanggo njaluk tindak lanjut medis kanggo mbantu nggawe siklus, mula aku nyaranake Program Formula Raksasa.

 

Program Formula Giant digawe kanggo wong-wong sing pengin nggunakake steroid anabolik, nanging ora pengin ngganggu utawa ngrusak kesehatane.

Ing sampeyan bakal nemokake langkah dening langkah carane nggunakake steroid anabolik, carane ngumpulake siklus, dosages bener, cara nggunakake, wektu nggunakake, jadwal, pangayoman kanggo saben siklus lan akeh liyane. Kajaba iku, sampeyan bakal nampa a diet lan latihan supaya sampeyan bisa luwih ngoptimalake asil.

KLIK ING kene lan ngerteni Program saiki lan nulungi pitulungku, kanthi pribadi, kanggo mbantu sampeyan nggayuh tujuan!

Wanita lan panggunaan Turinabol

Turinabol dudu steroid sing disaranake kanggo wanita., amarga duwe efek androgenik sing relevan (karakteristik pria), sanajan ora mbebayani tumrap pria.

Kajaba iku, diwenehi bathi sing diwenehake turinabol, luwih migunani yen wanita investasi ing anabolik liyane, kayata o primobolan, a oxandrolone utawa stanozolol.

Sanajan mangkono, yen sampeyan wanita lan pengin nandur modal ing turinabol, ana laporan wanita sing nggunakake dosis rata-rata 2-5mg saben dina.

Kesimpulan

Turinabol minangka anabolik sing saiki mung ditemokake ing lemah, nanging duwe asil lan efek sing bisa narik kawigaten, utamane kanggo ningkatake pemulihan sing luwih apik ing antarane sesi latihan lan sesi liyane.

Ora dadi obat sing disaranake kanggo wanita, Turinabol biasane digunakake dening pria sing ora duwe masalah ati lan jantung sadurunge.

Kanggo wong sing lagi tahap pungkasan nglereni, iku pilihan sing apik, ora digunakake ing tahap bulking.

Elinga yen, amarga Turinabol ora duwe orisinalitas, mula gampang dipalsu, mula penting banget kanggo duwe kontrol produk sing digunakake.

Pangentukan apik!

Babagan Penulis Posting