Stanozolol (Winstrol): Cara Nganggo, Mupangat, Efek Samping

Stanozolol apa iku kanggo lan keuntungan siklus
Wektu maca: 13 menit

Antarane ing steroid anabolik paling umum, dikenal lan digunakake ing donya olahraga punika stanozolol , luwih dikenal kanthi jeneng dagang Winstrol®. Iki steroid é populer kanggo promosi dhuwit sing padhet lan garing e definisi otot, kajaba minangka bahan sing biasane digunakake ora mung kanggo pria, nanging uga wanita.
Nggawa tingkat aromatisasi sing sithik, nanging duwe pengaruh negatif ing awak, kayata pangowahan profil lipid, iki minangka obat sing pantes digatekake, mula bisa ningkatake asil sing nyenengake, uga kudu digunakake ing jebule paling bener lan dikombinasikake karo zat liyane.
Nanging sawise kabeh, apa bakal Stanozolol🇧🇷 Saka ngendi asale? Apa efek ing awak? dheweke bisa ngasilake Efek samping? Yen ya, sing endi? Apa cara sing paling tradisional nggunakake Stanozolol? Lan babagan panggunaane wanita, apa pancen bener?
Yen sampeyan pengin ngerti jawaban kanggo iki lan pitakonan liyane, artikel iki mesthi bakal enlighten sampeyan. suplemen definisi otot.

Stanozolol - Apa iki?

Botol Stanozolol Lisan

Dadi ing antarane sing paling dikenal lan digunakake steroid anabolik kabeh ndonya, ing Tablet stanozolol dikembangake dening Laboratorium Winthrop ing taun 50-an kanthi jeneng dagang Winstrol®. Nyatane, sabenere jeneng iki sing muncul sawetara kasus skandal sing ana hubungane karo anti-dopping ing dunia olahraga profesional. Jeneng Winstrol isih misuwur saiki, sanajan wis ora dipasarake maneh.
Stanozolol minangka turunan saka Dihydrotestosterone, luwih dikenal minangka DHT, yaiku, ora mung steroid anabolik, nanging uga Androgenic. Karakteristik anabolik nuduhake wutah jaringan, nalika aspek Androgenic nuduhake ing pangembangan ciri khas lanang, kayata tambah rambute, deepening swara, lan liya-liyane.

Senadyan dadi turunan DHT, ana rong modifikasi penting ing molekul Stanozolol, pisanan kang tambahan saka klompok pyrazole ing ring A ing panggonan klompok 3-keto, mbentuk steroid heterosiklik. Hormon kasebut malah nggawa klompok metil sing ditambahake ing karbon 17 supaya stanozolol bisa nolak metabolisme hepatik. Dadi kita uga duwe steroid 17-taun.

Modifikasi kasebut nyebabake kekuwatan anabolik bisa ditambah, lan ing sisi liyane, efek androgenik bakal dikurangi. Iki nyebabake anabolisme nganti rasio androgynism 320/20.
Tuku Stanozolol nimbulaké SHBG, kang protein globulin-naleni (tanggung jawab kanggo naleni kanggo hormon steroid lan "inactivating wong") dadi Ngartekno suda, mangkono nambah tarif saka testosteron gratis, sing iku testosteron aktif ing awak manungsa. Kanggo njaluk idea saka carane akeh Stanozolol bisa nyuda tingkat SHBG, iku (ing kurang dosis) bisa ngurangi tingkat iki dening 50% utawa luwih.

siklus stanozolol
stanozolol siklus

Apa mupangate nggunakake Stanozolol?

Kajaba iku nyepetake metabolisme hasil digawa dening insert paket stanozolol iku cukup padhet, kandhel lan tanpa penylametan banyu, tegese sampeyan bakal luwih angel ngopeni sawise siklus. Kanthi nyuda level SHBG dhewe lan nambah level testosteron gratis, luwih bisa ngoptimalake anabolisme iki.
Kanthi dhewe, stanozolol bisa nambah sintesis protein, sing bakal penting kanggo waras awak luwih cepet lan luwih apik nggunakake protein supaya padha pinesthi kanggo ing bangunan otot. Iki ndadekake keseimbangan nitrogen uga luwih dhuwur.
Stanozolol ora hormon biasane digunakake ing offseason, nanging ing wektu panelusuran kualitas otot sing luwih apik e Ngobong Lemak jasmani Ora, iki ora ateges Stanozolol nduweni kemampuan kanggo ngobong lemak awak, tegese kanthi nambah massa tanpa lemak tanpa retensi, bisa nambah tingkat metabolisme basal lan ngoptimalake siklus bali menyang nglereni.
Ing wanita, stanozolol pancen bisa digunakake ing periode offseason amarga karakteristik zat kasebut. Nanging, elinga yen stanozolol minangka turunan DHT lan mulane bisa uga kena virilisasi tumrap wanita, entuk sawetara ciri maskulin. Mung wanita sing cukup berpengalaman kudu nimbang nggunakake.
Ana mundhak pinunjul ing kekuatan, kacepetan lan daya. Kajaba iku, stanozolol bisa ningkataké sawetara dandan ing tendon lan malah bantuan ing kesehatan balung, sanajan ora bisa dianggep efisien ing perawatan lan / utawa malah ing Nyegah saka osteoporosis.
Kabeh efek sing ditindakake Stanozolol relatif cepet bisa diawasi, amarga iki obat sing umur paruh cendhak lan umume uga ora digunakake suwe amarga hepatotoxisitas (17-aa).

Cara nggunakake Stanozolol kanthi bener?

Cara nggunakake steroid anabolik sing paling bener yaiku njaluk pitulung medis, sing bakal bisa nunjukake tes, dosis, wektu lan tindak lanjut sing dibutuhake. Nanging, ing Brasil, dhokter Langka sing menehi resep jinis steroid anabolik kanggo masarakat umum (sing dudu pesaing, lsp), amarga mafia Suplemen.
Mafia suplemen pengin sampeyan percaya manawa steroid anabolik iku ala lan mulane artikel ing koran lan majalah mung ngomong babagan iki, ora nggunakake panggunaan kaya iki, amarga para dokter (sing mbayar kanggo dheweke) nggawe sampeyan yakin.
 
Nanging, wong teka ing Brazil gelem sijine pasuryan kanggo pasuryan lan mulang carane nggunakake steroid anabolik bener, supaya nambah massa otot lan ora ngrusak kesehatan. Iku Ricardo Oliveira lan nggawe Program Formula dos Gigantes, ing ngendi dheweke nerangake kanthi rinci babagan nggunakake steroid anabolik kanggo nambah. massa otot lan carane nglindhungi dhewe nalika lan sawise nggunakake.
KLIK kene lan sinau babagan Program Formula dos Gigantes, sing nduweni Siklus Stanozolol lan akeh steroid anabolik liyane. Mungkasi mbuwang dhuwit kanggo perkara sing ora bakal migunani kanggo sampeyan. entuk massa otot lan dipercaya wong sing ngerti apa sing diomongake.

Administrasi Stanozolol

Injeksi Stanozolol

Stanozolol minangka steroid sing ditemokake ing versi lisan lan injeksi, kanthi dhasar banyu utawa berminyak, sanajan berminyak angel banget ditemokake lan duwe umur setengah luwih suwe (nanging ora pati relevan).
Ing versi lisan, umure wis setengah, rata-rata 6 nganti 8 jam, sing bisa beda-beda gumantung saka saben wong. Mula, pamrentahane kudu asring ditindakake kanthi dosis saben dina sing dibagi. Ing versi injeksi adhedhasar banyu, umur setengah dina udakara udakara sedina, mbutuhake pamrentahan saben dinane utawa saben dina liyane (yaiku wujud sing paling umum). Ing versi berminyak, paruh umur iki bisa tekan 2 utawa 3 dina, lan banjur administrasine digawe, rata-rata saben 2 dina. Kaloro versi suntik kasebut kudu diterbitake kanthi injeksi intramuskular.

Ana cara katelu saka administering stanozolol kang karo versi suntik banyu kang dijupuk cublak. Amarga iku uga 17-aa (sanajan iku suntik), stanozolol bakal nolak metabolisme hepatic lan bakal duwe fungsi sing padha nalika digunakake dening pil, ngelingi yen saben sampeyan mikir bab nggunakake steroid lisan, mundhut lan bioavailability saka bagéan saka inti bakal luwih murah tinimbang yen dibandhingake karo versi suntik. Lan mulane, biasane, dosis oral luwih dhuwur tinimbang dosis injeksi.
Stanozolol biasane ditemokake ing kapsul utawa tablet 5mg lan 10mg. Ing versi injeksi (banyu lan berminyak) dosis sing paling umum bisa ditemokake yaiku 50mg utawa 100mg per ml. Saiki, stanozolol biasane dipasarke karo laboratorium lemah lan wis ora ana maneh ing pasar asli lan tradisional, kayata ing apotek. Merek paling misuwur yaiku Landerlan.

Kombinasi lan siklus Stanozolol

Stanozolol Injeksi Berair

Ngomong babagan dosis tartamtu ora relevan, amarga iki uga beda-beda gumantung saka saben wong lan kita kudu nganggep manawa sawetara wong duwe asil gedhe kanthi dosis stanozolol sing luwih cilik, wong liya butuh dosis sing luwih gedhe.
Stanozolol biasane digunakake ing dosis 50mg-100mg saben dina liyane, ing versi suntik lan udakara 30-100mg saben dina ing versi lisan. Iki kanggo pria. Kanggo wanita, dosis sekitar 10mg nganti 50mg saben dina ing versi lisan utawa udakara 40-50mg saben dina liyane ing versi suntik. Dosis kasebut minangka sing paling umum ing antarane pangguna amatir, nanging mesthine ing level profesional bisa telu utawa kaping papat luwih dhuwur tinimbang iki.
Amarga tekanan ing sumbu HTP (hipotalamus-hipofisis-testis) biasane dikombinasikake karo sawetara jinis testosteron ing kasus wong. Antarane pilihan sing paling sregep yaiku testosteron propionat lan testosteron enanthate. Ester kayata cypionate utawa undecanoate ora biasane digunakake, amarga padha njalari tingkat sing luwih dhuwur saka penylametan banyu, ngurangi efek estetika apik digawa babagan stanozolol. siklus stanozolol.

Siklus stanozolol biasane ora luwih saka 8-12 minggu. Utamane yen ngomong babagan versi lisan sampeyan, udakara 4-6 minggu cukup kanggo umume wong.
Ana panggunaan stanozolol sing khas yaiku kanggo koreksi asimetri sing kedadeyan ing wilayah otot cilik tartamtu nalika dina juara. Contone, asimetri ing trapezius utawa malah ing sawetara kepala trisep bisa didandani kanthi injeksi stanozolol lokal cilik kanggo efek sedhela. Sanajan, iki dudu praktik sing umum, nanging luwih aneh, kaya kasebut. Risiko sing gedhe yaiku yen asimetri luwih akeh bakal disebabake amarga injeksi salah utawa uga infeksi.
 

Efek Samping Stanozolol

Efek samping stanozolol luwih entheng tinimbang zat liyane kayata trenbolone utawa malah kandel. Nanging, pancen ana lan, sanajan bisa dikendhaleni, kita kudu ngerti supaya bisa ngerti cara nyegah kanthi bener.
Cara paling apik kanggo ngontrol efek samping yaiku ngerti carane nggunakake wektu lan dosis sing bener, uga nggunakake cara liya kanggo nyegah kerusakan sajrone digunakake lan sawise digunakake.

- Efek Androgenik

Efek androgenik stanozolol, sanajan cilik, kurang. Nanging, pancen ana lan, utamane kanggo wanita, bisa uga signifikan.
Tambah ing DHT uga nyebabake nambah kabeh ciri khas pria khas, sing nyoroti tambah grease ing kulit lan katon kukul, njero swara, rambut rontog, tuwuh rambut gedhe banget lan, ing pirang-pirang kasus wanita, subur.. Elinga yen amarga efek androgenik kasebut, sajrone digunakake (lan bisa uga sawetara wektu sawise digunakake) wanita bakal mandheg menstruasi, lan nggunakake kontrasepsi ora perlu.

- Efek kardiovaskular

Salah siji saka TCTerms paling cocog kanggo nimbang bab efek sisih stanozolol iku sabenere impact negatif ing sistem jantung. steroid iki anabolik dikenal kanthi dramatis nyuda tingkat HDL lan nambah tingkat LDL. Iki nyebabake kemungkinan aterosklerosis luwih gedhe antara liya kerusakan ing pembuluh getih.
Biasane, versi stanozolol sing disuntik duwe efek sing luwih signifikan kanggo nyuda HDL lan nambah LDL. Pangguna steroid kronis lan wong sing wis nemoni masalah kesehatan kudu nambah perhatian marang efek samping sing relevan.
Senadyan mangkono, efek negatif bakal kedadeyan utamane ing wong sing duwe predisposisi lan / utawa sing ora ngurus sing tepat diet. Mangkono, konsumsi iwak segara jero lan tambahan kayata Omega 3 dianjurake banget kanggo mbantu nyegah iki. Kajaba iku, panganan sing enak bakal penting supaya sistem kardiovaskular dianyari, saliyane aerobik, sing uga bisa nambah profil sirkulasi awak.

- Penekanan sumbu testosteron

Stanozolol banget nyuda sumbu produksi testosteron., dikenal minangka sumbu HTP. Stanozolol bakal kamungkinan nyuda produksi LH, FSH lan ora bakal menehi stimulasi gonad kanggo produksi testosteron.
Malah kanggo wanita, penekanan sumbu hormon bisa uga ditindakake lan kudu digatekake.
Khusus kanggo pria, stanozolol bisa nyebabake testosteron nganti nyebabake atrofi testis lan uga nambah tingkat estrogen. Deleng: Stanozolol ora bakal aromatize, nanging yen ana supresi produksi testosteron bisa uga estrogen mundhak. Iki pancen sebabe Stanozolol ora disaranake digunakake tanpa jinis testosteron bebarengan.
Sawise siklus stanozolol, kebutuhan kanggo kebutuhan sing apik terapi post-cycle, kanggo ngrangsang maneh sumbu HTP lan ngrangsang maneh produksi alam saka testosteron ing saindhenging awak. PCTs (Post Cycle Therapy) bisa beda-beda saka saben wong lan bakal ngetutake pola sing beda-beda saka siklus menyang siklus. Mangkono, ora ana PR kanggo stanozolol khusus, nanging PCT sing mathuk siklus sing wis dileksanakake lan sing ing baris karo kabutuhan individu.

- Hepatotooksisitas

Mungkin efek samping sing paling misuwur (utamane ing obat oral), efek sing ngrusak ati iku jelas, utamane karo obat 17 aa. Bayangake manawa ing obat sing dudu 17 aa wis ana kerusakan ati amarga metabolisme ati ora langsung ... Saiki, bayangake nalika ngomong babagan obat sing utamane metabolisme ing ati. Ya, bakal ana kerugian sing signifikan yen perawatan ora ditindakake.
Ana cara sing bisa nyegah karusakan ati kasebut ing skala gedhe, kayata nggunakake silymarin (200-300mg / dina), Milk Thristle (200mg / dina), CoQ10 (100mg / dina), Alpha Lipoic Acid (100mg). / dina) ing antarane senyawa liyane. Sanajan penting, sing paling apik yaiku PENCEGAHAN karusakan. Mulane, siklus dawa saka stanozolol ora dituduhake, uga diet apik, ngemot tambahan lan panganan hepatoprotective (kayata soy lectin 2-4g / dina), teh ijo - 200mg / dina, artichoke - 400mg / dina, etc. dianjurake banget. Konsumsi banyu sing nyukupi, nyingkiri konsumsi lemak trans lan panganan kanthi akeh pengawet, pewarna uga dianjurake.
Pungkasan, amarga Stanozolol minangka 17 aa, mula ora dicampur karo zat liyane sing asale padha Dianabol, a oxandrolone utawa Hemogenin.

- Napsu tambah

Kasunyatane, nggunakake ergogenik hormonal nambah hawa napsu, amarga awake bakal nggunakake luwih akeh substrat kanggo sintesis sing dibutuhake. Salajengipun, amarga kasunyatan manawa aktivitas fisik dadi luwih kuat, bisa uga ana tambah napsu.
Sacara kasar, iki ora bakal dadi masalah gedhe yen sampeyan wis duwe kabiasaan mangan sing apik. Nanging, kanggo wong sing kurang pengalaman lan sing duwe sawetara watesan kalori, iki bisa dadi "rasa ora nyaman".

- Inflamasi ing aplikasi

Stanozolol biasane digunakake, nalika disuntik, nganggo kendaraan banyu. Kajaba iku, uyah iku "kristal" bisa uga luwih kenthel tinimbang uyah liyane, kayata testosteron. Ora sengaja produk kasebut mbuwang uyah ing sisih ngisor botol. Sadurunge digunakake, kudu goncang botol kanthi apik supaya kabeh isi dicampur.
Sanajan mangkono, peradangan asring kedadeyan ing situs aplikasi (utamane kanggo wong sing duwe persentase ngisor lemak awak) lan bisa uga ana sawetara "pengerasan" ing wilayah kasebut, amarga uyah sing ana ing kana.
Kasus kasebut kudu dieling-eling: Sing pertama ORA NATE nyampur basa berminyak karo stanozolol banyu, amarga iki mesthi bakal nyebabake peradangan sing serius. Pancegahan kaping pindho yaiku aplikasi sing kudu mesthi duwe bahan sing bisa dibuwang lan kudu dilakoni kanthi asepis (ngresiki situs) sing tepat.
Nalika ana inflamasi lokal, sing paling apik yaiku kompres banyu anget / panas suwene 15 utawa 20 menit paling ora 3 utawa 4 kali dina. Kajaba iku, nggunakake sawetara jinis salep anti-inflamasi kayata Diclofenac bisa mbantu. Nanging, salep iki ora bisa digunakake kanggo lara.
Yen sampeyan ora aran dandan sembarang, becik tansah golek bantuan medical langsung, sinau liyane ing stanozolol tuku.

Palsu

Pil Stanozolol Lisan

O Stanozolol minangka salah sawijining steroid anabolik paling palsu ing donya. Versi Winstrol pisanan sing digawe dening Laboratorium Winthrop ora ana maneh. Nanging, sawetara isih negesake manawa ana ing jagad steroid. Malah versi "Winstrol Depot" sing ditampilake saiki ora gampang ditemokake, lan meh 99% apa sing ana ing pasar saiki, palsu utawa duwe tanggal kadaluwarsa sing wis kadaluwarsa.
Mula, biasane cara sing “luwih aman” kanggo njupuk Stanozolol kanthi jeneng dhewe. Ana macem-macem laboratorium lemah sing nggunakake uyah stanozolol. Sawetara, asal usul lan produksi apik. Wong liya, uyah sing cukup apik, nanging produksi ora apik, lan liya-liyane uga uyah ala lan produksi ora apik. Saben taun anyar perusahaan anyar katon lan sing liyane tiba ing lemah lan iki mesthi wae dianyari.

Kanggo entuk ide, nganti sawetara wektu kepungkur bisa nemokake stanozolol saka sawetara perusahaan sing sadurunge ora nate ngambah jejak subjek sing disimpen ing sisih ngisor botol obat kasebut. Sampeyan bisa nemokake saka partikel cilik saka bledug nganti jelaga cilik, sing bisa uga kena infeksi serius.
Laboratorium sing wis misuwur lan cedhak karo wilayah kita yaiku Landerlan, sing dununge ing Paraguay. Steroid anabolik saka perusahaan iki dipercaya lan asal usul, yen asline. Masalahe yaiku ing Paraguay, kabeh ana sing palsu, lan saiki produk Landerlan digawe palsu. Dadi tetep dirungokake.
Tansah goleki sumber sing bisa dipercaya. Goleki referensi lan aja wedi mbayar luwih, yen ana. Asring luwih apik kanggo nandur modal luwih akeh, nanging kanggo mesthekake apa sing sampeyan gunakake lan ora kompromi kesehatan luwih akeh, sinau luwih lengkap ing rega stanozolol.

Panganggone stanozolol dening wanita

Wanita uga trampil nggunakake stanozolol. Nanging, dheweke kudu ngerti virilisasi sing sugih karo zat kasebut luwih gedhe tinimbang karo obat-obatan kaya oxandrolone, Tuladhane. Dampak ing sistem kardiovaskular lan dipateni sumbu hormonal saka awak uga luwih kuat karo stanozolol.
Senajan menehi hasil luwih saka tinimbang oxandrolone, iku ora dianjurake kanggo wanita inexperienced utawa malah sing ora pengin hasil ekspresif kuwi nggunakake stanozolol.
Ing dosages paling umum saka stanozolol digunakake dening wanita watara 20-50mg saben dina. Asring digabungake karo sawetara zat liyane, kang bisa, contone, ing kandel, a nandrolone (ing kasus perlu kanggo volume luwih) utawa malah malah oxandrolone, sanajan ora dianjurake kanggo nggunakake loro 17-aa ing siklus padha.
Uga, ana kombinasi karo GH sing wis dadi obatan sing akeh dikonsumsi ing jagad profesional, kaya ing jagad amatir lan / utawa mung estetis. Kabeh kombinasi lan dosis kasebut bakal beda-beda kanggo saben wong.
Biasane, perawatan paling gedhe sing kudu ditindakake sajrone siklus stanozolol karo wanita yaiku faktor ati, lan rekomendasi sing digawe sadurunge uga cocog kanggo diet (diet, panggunaan hepatoprotektor, asupan banyu sing apik, lsp).

Doping

Stanozolol dikenal minangka salah sawijining zat sing nyebabake kontroversi ing olahraga profesional. Iki amarga minangka salah sawijining obat pertama sing diidentifikasi ing Olimpiade lan salah sawijining obat pertama sing digunakake dening atlet lan / utawa pelatih.
Contone, ing taun 1988, Ben Johnson kejiret ing Olimpiade Musim Panas. Carl Lewis uga jeneng liyane sing diarani doping stanzolol. Sing paling penasaran babagan iki yaiku Ben Johnson Kanada ngakoni panggunaan kasebut, ujar manawa rekorane rusak amarga panggunaan zat kasebut lan praktis kabeh atlit liyane sing saingan ing level profesional uga nggunakake stanzolol.
Pamrentah ing saindenging jagad iki berjuang banget kanggo nglawan kasus panggunaan Stanozolol sing ora cocog. Saiki, sawetara atlit isih kejiret doping, nanging akeh sing ngaku nggunakake bahan kimia liya sing kena kontaminasi stanozolol, utawa nggunakake zat sing disaranake para pelatih nanging ora ngerti sumber kasebut. Sanajan angel banget dipercaya, saiki iki bebener sing paling umum.
Administrasi Pangan lan Obat (FDA) lan organisasi liyane ing saindenging jagad saiki nganggep stanozolol minangka zat sing dilarang, atlit sing kejiret ing doping bisa uga dilereni soko tugas utawa malah dilarang kanggo kompetisi. Senadyan mangkono, binaraga minangka salah sawijining disiplin ilmu sing wis "kosong" ing doping, amarga ana sebab sing jelas.
Sanajan duwe umur paruh sing cukup cendhak, kita kudu ngerti manawa panggunaan zat kasebut liwat periode identifikasi, yaiku, sanajan wong kasebut ora nggunakake stanozolol lan dheweke wis ora tumindak maneh ing awake, dheweke bisa dingerteni. Lan iki minangka pitakon sing kudu dievaluasi kanthi tepat yen atlit pengin nggunakake stanozolol utawa zat liyane.

Profil Stanozolol

Jeneng molekul: [17beta-Hydroxy-17-methyl-5alpha-androstane [3,2-c] pyrazole]
Bobot molekul: 344.5392
Formula molekul: C22H36N2O
Titik didih: N / A
Produsen: (Asli) Sterling
Penciptaan ing: 1962
Dosis sing efektif (pria): 50-100mg / dina
Dosis sing efektif (wanita): 2.5-10mg / dina
Setengah urip: 8 horas
Deteksi wektu: 3 minggu (lisan) nganti 9 minggu (suntik)
Rasio Androgenik / Anabolic: 30: 320

Kesimpulan

O stanozolol minangka salah sawijining obat anabolik sing paling misuwur lan paling populer ing saindenging jagad.. Minangka turunan DHT, nyengkuyung bathi massa tanpa lemak sing padhet lan garing, ora aromatisasi lan ora nyebabake masalah kayata owah-owahan tekanan, ing antarane efek samping liyane sing parah, keprihatinan paling gedhe yaiku sanajan ana owah-owahan kardiovaskular sing disebabake dening peningkatan LDL lan pangurangan HDL , paningkatan tingkat DHT (utamane wanita) lan efek hepatotoksik, amarga dadi 17 aa.
Amarga minangka obat sing entheng, akeh sing ora ngati-ati kanggo nyegah efek samping, uga mbutuhake perlindungan intra-siklus lan mulane bisa ngrusak awak lan kesehatan kanthi skala gedhe. Pilih Formula Giants supaya sampeyan bisa nggunakake kanthi bener, mbantu ing entuk massa lan tanpa ngrusak kesehatan.
Mula, yen sampeyan pancene pengin nggunakake bahan iki, mesthi golek pandhuan lan produk sing cukup sing bisa uga duwe asal usul, amarga ana jumlah palsu ing pasar saiki.
Hargai kesehatan sampeyan lan pikirake kritéria sing dibutuhake kanggo nggunakake cara sing paling sithik kanggo dheweke.
Latihan sing apik!

Babagan Penulis Posting