Kemis, 1 Desember 2022
Promoção Suplementos Mais Baratos
InicioSteroid anabolikPandhuan terapi siklus siklus (TPC)

Pandhuan terapi siklus siklus (TPC)

- Iklan -
Wektu maca: 9 menit

O nggunakake steroid anabolik iku ora bisa dipertanyakan ing lapangan olahraga. Sayange, riset mung sithik lan diwatesi karo etika medis, mula kabeh sing didhasarake adhedhasar sawetara wong sing "nglanggar aturan" sing nggabungake ilmu karo empiris. Nanging siji sing mesthi, sing nggunakake steroid anabolik kudu nggawe apik PR (terapi pasca siklus)!
Dadi apik yen wis jelas, ora ana bentuk administrasi kanggo tujuan ergogenik sing aman banget, utawa bentuk "pencegahan" bali menyang proses sadurunge digunakake.

TPC - Kirim Terapi Siklus kepiye
PTC - Post Therapy Siklus kaya fazer

A terapi post-cycle (TPC), Minangka jeneng kasebut, iki minangka siji utawa luwih tumindak sing ditindakake saka owah-owahan diet lan obat-obatan lan regimen sawise siklus saka bahan kimia anabolik hormonal tiron, ngarahake kanggo ningkataké sawetara acara ing awak luwih cepet lan / utawa èfèktif lan malah ngijini akeh sing kelakon, soko sing ora bakal kelakon alamiah. Iki, saliyane kanggo ngindhari akeh kasus efek samping lan kedadeyan.
Sanajan ora mesthi ana prentah utawa dhasar, terapi post-cycle bisa uga duwe sawetara fungsi ing kasus tartamtu lan kanggo sawetara wong.
Iku amarga, biasane, wektu kasebut nggunakake wektu sing cendhak utawa medium nggunakake koktail zat kasebut, lan banjur mandheg lan tetep suwene luwih "bersih". Ternyata, sajrone urip para atlit profesional, yayasan iki ora cocog banget.
Maneh, kita bakal nemoni perkara sing padha yen olahraga kompetitif ora ana tanpa narkoba. Ing kasus tartamtu, solusi kasebut bisa diarani apa sing diarani "jembatan" utawa "jembatan" sing ana gandhengane antara wektu panggunaan sing luwih abot saka siji partai koktail menyang pihak liyane.

carane nindakake tpc post cycle therapy

Apa terapi post-cycle iku prelu banget?

Kaya sing dikandhakake, biasane sing nggoleki sistem pemulihan ing awak iki pangguna lan dudu atlit profesional.
Dadi, ing kasus iki, ing TPC kudu rampung kanthi apik lan menehi stimulasi. Nanging, kanggo atlit profesional, pancen ora prelu, amarga mayoritas umume bakal nyegah nalika nggunakake.

Lan kepiye cara nggawe TPC?

Dadi kita bisa nindakake terapi post-cycle, kita kudu ngerti sawetara faktor utama, kalebu:
Kepribadian physiobiological, sajrone bakal menehi pedoman suwene suwene awak waras, sepira tekan sawetara obat, oral utawa suntik, wektu panggunaan zat kasebut, dosis sing padha, frekuensi panggunaan, resistensi awak kanggo sawetara obat, lan liya-liyane.
Sanajan pilihan obat sing digunakake ing TPC iku tartamtu banget lan kudu digawe kanthi tliti, kanthi ngerti faktor sing bisa, bisa uga ora mung milih jinis TPC, nanging suwene uga bakal tahan.
Dina iki ana sawetara Model TPC sampeyan ora mung bisa nggawe dhasar apa sing kudu ditindakake, nanging uga nggunakake, sawise kabeh, dheweke wis menehi wangsulan sing apik amarga wis dijlentrehake.
Kauntungan saka ngetutake protokol kasebut yaiku supaya ora mbutuhake protokol sing kakehan, nanging "salinan".
Kelemahane, ing tangan liyane, biasane kedadeyan karo individu sing mbutuhake prilaku kanthi kekhususan tingkat mandiri.
Kerugian liyane yaiku salinan nggawe kita mbayangake manawa wong sing nggawe ora ngerti kekhasane ing subjek kasebut, mula kemungkinane bakal menehi pitulung medis, sing penting amarga pangguna pertama pangguna sing luwih "gratis" sing malah ana atlit paling profesional ing olahraga.

Kuman TPC kanggo Oxandrolone lan Sustanon
TPC Serms kanggo oxandrolone lan Sustanon

Mula, kita kudu ngerti sawetara model utama kasebut, ing ngisor iki:

TPC kanthi Organ Shield lan Recycle

Cara iki minangka pilihan sing apik, kaping pirang-pirang luwih efektif tinimbang nggunakake Pharmacos, iki amarga kasunyatane Perisai Organ saka Purus Labs wis rumus paling lengkap kanggo pangayoman lan detoks awak, mupangat kasebut ora mung mung, bisa njaga sistem kekebalan awak ing tingkat sing dhuwur banget, ningkatake proteksi awak marang radikal bebas, yaiku cara alternatif kanggo njaga tingkat efisiensi lan energi dhuwur.
Wong sing kurang sistem kekebalan awak ora bisa njaga latihan kanthi kinerja dhuwur lan mulane, umume steroid sing ditrapake ora nindakake 100% karya sing kudune.

wis Daur ulang saka Purus Labs duwe tujuan liyane, nanging minangka penting minangka tameng organ nalika kita ngomong babagan PR , amarga nalika Organ Shield nglindhungi awak lan imunisasi, Daur-ulang nduweni kemampuan kanggo mulihake tingkat testosteron lan hormon liyane kaya estrogen kanggo tingkat normal, lan iki kritis kanggo 3 masalah utama related kanggo siklus, kang gynecomastia, libido lan kekuatan. Formula kasebut uga lengkap banget lan kanthi akeh cara luwih unggul tinimbang tamoxifen lan clomiphene. njupuk dipikir ing tabel nutrisi saka Daur-ulang ing ngisor iki lan manawa sampeyan entuk TPC.

Contone 1: SERMS (Salah sawijining sing paling misuwur saiki)

Minggu 1:
1) Clomiphene: 100mg / dina
2) Tamoxifen: 40mg / dina
3) Vitamin E: 1.000UI / dina
Minggu 2:
1) Clomiphene: 50mg / dina
2) Tamoxifen: 40mg / dina
3) Vitamin E: 1.000UI / dina
Minggu 3:
1) Clomiphene: 50mg / dina
2) Tamoxifen: 40mg / dina
3) Vitamin E: 1.000UI / dina
Minggu 4:
1) Tamoxifen: 40mg / dina
2) Vitamin E: 1.000UI / dina
Minggu 5:
1) Tamoxifen: 20mg / dina
Minggu 6:
1) Tamoxifen: 20mg / dina
Total: 28 kapsul clomiphene lan 70 kapsul tamoxifen.

Tuladha 2:

Minggu 1:
1) Clomiphene: 100mg / dina
2) Tamoxifen: 40mg / dina
Minggu 2:
1) Clomiphene: 100mg / dina
2) Tamoxifen: 40mg / dina
Minggu 3:
1) Clomiphene: 50mg / dina
2) Tamoxifen: 20mg / dina
Minggu 4:
1) Clomiphene: 50mg / dina
2) Tamoxifen: 20mg / dina
Total: 42 Kapsul Clomiphene lan 42 Kapsul Tamoxifen

Tuladha 3:

Kuman TPC kanggo Oxandrolone lan Sustanon

Dina kaping 1:
300mg Clomiphene (6 kapsul)
Dina kaping 2 nganti 11:
100mg Clomiphene (2 kapsul)
Dina kaping 12 nganti 21:
50mg Clomiphene (1 kapsul)
Total: 36 kapsul Clomiphene
Obat liya isih bisa dilebokake ing pirang-pirang kasus gumantung saka individualitas fisiobiologis masing-masing. obatan iki nglawan atrofi testis, kayata, contone, HCG, obat-obatan kanthi fungsi nyandhet prolaktin, obat-obatan penghubung, kayata dianabol, ing antarane opsi lan kombinasi tanpa wates liyane.

Apa wanita butuh CPD?

Ya, kira-kira, kita bisa ujar manawa TPC bisa dienggo kanggo wanita, paling ing paling kasus. Luwih penting tinimbang mikir bab TPC, iku ati-ati lan kontrol ing Efek samping sajrone siklus saka steroid, uga, nalika sampeyan mutusake kanggo mandheg, nyuda dosis kanthi bertahap, nganti tekan tahap sing resik lan kanthi alami bisa ngimbangi sumbu hormonal maneh
Mula, ana sawetara referensi sing nuduhake manawa panggunaan kira-kira 20 mg tamoxifen bisa digunakake kanggo wanita supaya bisa nambah profil lipid, nyegah klempakan lemak amarga efek rebound lan kontrol estrogen sing akeh banget, diwenehi pangolahan saka wangi-wangi. Nanging, bisa uga pengurangan iki tiba-tiba lan nyebabake karusakan luwih akeh kanggo wanita, amarga estrogen penting banget ing awak, utamane yen dheweke pengin fungsi reproduksi. Alternatif liyane ing kasus iki bakal dadi kira-kira dosis saka 100mg saka sitrat clomiphene, Nanging, iki uga minangka alternatif sing ditentang karo kasunyatan sing padha ing ndhuwur.
Penting, kanggo elinga yen tamoxifen lan clomiphene minangka obat sing digunakake para wanita lan panggunaan sing gampang ing siklus-siklus ora mesthi nambah tingkat hormon androgenik ing awak kanthi nyuda estrogen. Sampeyan bakal gumantung karo jumlah hormon sing ana ing awak nalika digunakake, mulane ujian penting banget.
efek sisih uga bisa teka saka Mudhunake SHBG, nambah tingkat saka testosteron gratis. Panganggone 100 ~ 200mg saka Epironolactone saben dina bisa uga dituduhake, nanging ana prekara sing kudu diamati: Obat-obatan kanthi efek antiandrogenik iki uga bakal nyebabake katabolisme otot, nyebabake asil sing apik bakal ilang lan bisa nambah akumulasi lemak awak. dadi maneh sing paling penting yaiku kudu ati-ati sajrone siklus. supaya sampeyan nandhang sawetara efek samping.

Kepiye aku kudu ngerti protokol TPC sing paling cocog kanggo aku?

Kaping kabeh, wanita kudu nganggep kemungkinan ora duwe CPT adhedhasar narkoba, mung fokus ing zat alami (antioksidan, asam lemak esensial, infus, lsp). Kanthi cara iki, awak bakal pulih lan sampeyan bakal kurang mabuk. Elinga yen karo diet sampeyan wis entuk 70% saka TPC. Yen wis kabentuk kanthi apik lan nyedhiyakake nutrisi sing penting kanggo awak, mesthine luwih saka separo.
Nanging, ing sawetara kasus, sampeyan kudu nggunakake obat, nanging kanggo ngerteni manawa perlu banget, kinerja ujian dadi penting. Bebarengan karo iki, sampeyan kudu ngawasi kanthi apik dening para profesional sing bisa ngerti tes kasebut lan ngatasi kahanan kasebut, saengga bisa menehi cara paling apik kanggo sampeyan nggunakake zat sing dibutuhake kanggo pulih.
Os Protokol CPT bakal beda-beda gumantung karo apa sing ditindakake awak., ora ana aturane. Dadi, kabeh alternatif sing kasebut ing kene bisa uga cocog kanggo sampeyan, utawa ora, gumantung karo ujian kanggo ngerti kepiye awak "ana ing jero" sawise pungkasan siklus anabolik.

Nggunakake utawa ora nggunakake clomiphene kanthi tamoxifen?

TPC - Kirim Terapi Siklus kepiye
TPC - Kirim Terapi Siklus kepiye

Salah siji kontroversi paling gedhe ing TPC lagi ngrujuk nggunakake lan clomiphene lan tamoxifen (Novaldex).
Apa kudu digunakake bebarengan utawa ora? Yen ora, kabeh TPC sing dikenal minangka "SERMS" bakal ambruk?
Kanggo ngerti lan mangsuli pitakon kasebut, mula kudu luwih ngerti babagan tumindak masing-masing ing organisme, apa ora?
Loro-lorone duwe struktur kimia sing padha, nanging kanthi fungsi sing beda. Clomid biasane digunakake minangka obat sawise siklus steroid anabolik lan tamoxifen minangka anti-estrogen.
Loro-lorone, kira-kira digunakake kanggo normalake normal produksi testosteron endogen. Loro-lorone uga tumindak amarga ora nyandhet enzim aromatase, nanging luwih becik ngrebut reseptor estrogen, nyebabake ngalami ora aktif amarga disuse dhewe.
Wiwit steroid aromatizable, kang zat, sing bisa ngaktifake kegiatan saka progesteron, estrogen lan hormon wadon liyane.
Antarane steroid kasebut, sing paling umum lan nguwatirake yaiku nandrolone, minangka kandelutawa dianabol e minangka testosteron umume, sanajan ing ester propionat.
kanggo tujuan nyuda gynecomastiaKhusus, uga nambah produksi testosteron alami awak ing siklus pasca, anti-estrogen kayata Cytadren utawa clomiphene dhewe digunakake.
Nanging, obat duwe fungsi sing beda-beda lan, kanthi mangkono, bisa tumindak kanthi tujuan sing padha (ing kasus iki, nyuda kemungkinan pangembangan ginekomastia), nanging kanthi cara sing beda.
Inhibitor aromatase, kayata Cytadren, tumindak kanthi nyandhet enzim aromatase, sing tanggung jawab kanggo konversi estrogen. Dadi, iki ora tumindak kanthi bener karo estrogen, nanging kanthi enzim sing bisa "ngaktifake".
Nanging yen Tamoxifen lan Clomiphene pokoke padha wae, napa ora mung nggunakake siji utawa liyane? Wangsulane: Efektivitas.
Nalika Clomid butuh paling ora 100mg / dina supaya bisa ngelingi efek sing bisa ditindakake, tamoxifen ora mbutuhake luwih saka 20-40mg / dina, saengga bisa migunani banget. Kajaba iku, tamoxifen mbantu ngontrol tingkat kolesterol ing awak, sing dhasar dhuwur ing periode pasca-siklus, amarga hormon sing diturunake lipid, kayata testosteron.
Isih ngomong babagan gynecomastia, ing Trenbolone, contone, yaiku a steroid sing ora aromatize. Nanging, bisa nyebabake tingkat prolaktin ing awak mundhak.
Dadi, tamoxifen utawa clomiphene bakal dadi obat sing ora efektif, mbutuhake sawetara penghambat / regulator prolaktin, dudu aromatase.
Mula, babagan kasunyatan nggunakake clomiphene lan / utawa tamoxifen, disimpulake manawa kudu ngerti obat-obatan lan panyebabe ginekomastia, amarga utawa ora aromatisasi, sadurunge diwiwiti karo jinis obat apa wae. Ora kabeh CPT bakal rampung karo rong obatan kasebut, dadi tetep waspada.

Kuman TPC kanggo Oxandrolone lan Sustanon
Kuman TPC kanggo Oxandrolone lan Sustanon

HCG:

O hormon gonadotropin manungsa utawa HCG minangka hormon peptida sing niru LH, hormon sing tanggung jawab kanggo stimulasi gonad manungsa. Iki uga minangka tandha penting ing tes kehamilan kanggo wanita.
Nalika tingkat testosteron mudhun, amarga kurang saka LH ing awak, utamane ing periode pasca-siklus, iki bisa nyebabake gonad nyuda ukurane, lan efektivitas uga nyebabake hypogonadism.
O hypogonadism, kanggo nyingkiri utawa nyingkiri nganti (ora ing kabeh kasus, amarga ana kasus hypogonadism sing ora bisa dibalekake), butuh stimulus luwih gedhe, kanthi LH utawa HCG.
Iki amarga tingkat saka produksi testosteron langsung digandhengake karo ukuran testis.
O HCG banjur dadi obat sing, digunakake dening akeh, mung ing siklus-siklus, nanging, uga tamoxifen, sing bisa lan biasane digunakake sajrone lan sawise siklus zat hormonal ergogenik hormon, HCG uga bisa digunakake sajrone, uga sawise siklus, efektif banget ing kaloro kasus kasebut.
Sajrone siklus, dosis sing biasane digunakake udakara 250 IU saben 4 dina, kanthi rata-rata 500 IU saben minggu.
Nanging, dosis iki ing sawetara kasus bisa ora efektif, lan banjur dosis sing paling efektif lan umume digunakake yaiku 500UI ing wektu sing padha.
Cara katelu kanggo nggunakake HCG, yen sampeyan miwiti pungkasan siklus, yaiku ngetung 40UI sajrone dina pantang LH, yaiku yen 45 dina "telat" ing siklus sampeyan, dietung rata-rata taun 1800IU HCG Elinga yen dosis ing ndhuwur 5000IU TIDAK dituduhake ing 4 ~ 7 dina suwene paraga. Elinga panyimpenan HCG ing REFRIGERATOR.

Kuman TPC kanggo Oxandrolone lan Sustanon
Kuman TPC kanggo Oxandrolone lan Sustanon


Nanging,
O nggunakake steroid mbutuhake ati-ati lan protokol panggunaan, sing biasane kurang mbebayani yen dikombinasikake karo wong lan / utawa profesional kanthi ilmu lan praktik sing dhuwur.
Dadi, salah sawijining cara sing digawe kanggo nyuda kerusakan zat hormon ergogenik yaiku sing diarani Terapi post-cycle (TPC), sing tujuane minimalake efek siklus sabanjure.
Nanging, ora mung kontroversial, nanging protokol realisasi bisa uga beda-beda miturut kabutuhan lan ciri fisiobiologis, uga karakteristik siklus sing ditindakake. Banjur kita bisa duwe sethithik ngerti babagan sawetara perkara kasebut.
Penting, kanggo negesake manawa kabeh sing ana gandhengane adhedhasar empirisisme lan nglanggar etika, mula ora ana sing kabukten ilmiah.
Mula, aja nyoba ngetutake protokol kasebut tanpa tuntunan lan perawatan medis sing tepat! Kesehatan sampeyan sing penting!

Babagan Penulis Posting

Artikel sing gegandhengan

98 KOMENTAR

  1. Aku nggunakake enant lan masterom sajrone 3 minggu. 0.5 ml saben kaping pindho saben minggu. nanging aku mutusake mandheg amarga rasane ora kepenak, apa aku kudu nindakake tpc?

    • Halo Maret!
      Nanging sing paling becik yaiku nindakake, nalika aku kudu nindakake tes hormonal lan ati kanggo ndeleng regane, sawetara wong resisten lan ora ngganti poros hormonal, nanging, ing kasus tartamtu, biasane cukup kanggo ngilangi poros hormonal lan bakal kapitunan yen sampeyan ora nglakokake TPC.
      Ngrangkul!

  2. Apa TPC sing duwe organ laboratorium Purus lan bayangan organ cukup? Siklus kasebut yaiku Deposteron / Trenbolone / Hemogenin / Dianabol lan Creatine…. Aku umure 40 taun, apa TPC kanthi bayangane organ….?

NINGGALKE JAWABAN

Mangga ketik komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene




Ketik Captcha ing kene:

Paling anyar

Komentar Anyar