E enjte, 6 tetor 2022
Promoção Suplementos Mais Baratos
Nisjetrajnimi gatiSugjerim trajnimi për endomorfin

Sugjerim trajnimi për endomorfin

Koha e leximit: 2 minuta

endomorfizmi është biotipi fizik i subjekteve që kanë kocka mjaft të mëdha dhe të forta, por me metabolizëm akumulimi i ngadaltë dhe i lehtë i yndyrës në trup. Ndryshe nga sa mendojnë shumë, endomorfizmi nuk është i favorshëm për përfitime hipertrofi, megjithë shtimin e lehtë të peshës (pesha yndyrore, meqë ra fjala). Me fjalë të tjera, endomorf ai nuk është në gjendje të hajë me bollëk për shkak të akumulimit të lehtë të yndyrës dhe nuk ka tendencë për të zhvilluar muskuj.

endomorf

Për këta individë, a dietë e balancuar PA kufizime makro-ushqyese. Kjo na bën të mendojmë se është thjesht GABIM privojnë endomorfet e karbohidrate, siç është zakon. CHO ndihmon përshpejtimin e metabolizmit dhe, kjo favorizon eliminimin e yndyrës. Dhe është e rëndësishme të theksohet se ÇDO makronutrient i tepërt gjeneron yndyrë. Pavarësisht kundërve, nëse jeni një endomorf, mos u dorëzoni. Më poshtë është një sugjerim stërvitje për ju.

Një stërvitje me fokus në vëllim, gjimnastikë dhe intensitet të lartë ndonjëherë. Me një ndarje ABCD dhe dy ditë të tjera gjimnastikë javore me intensitet mesatar, duke mos ndërhyrë në rikuperim. Është e rëndësishme të theksohet se ky trajnim synon HIPERTROFI në një Endomorfi dhe jo për humbje dhjami.

Trajnimi endomorf

Dita 1 - E Hënë

Ushtrimi:Seri:
zbritje e hapur1X12-1X10-1X10-1X10-1X8
qafë pulldown1X15-1X12-1X10-1X10
pulldown i shtrirë në shpinë1X12-1X10-1X8-1X6
goditje e ulët me trekëndësh4X10
Fije e drejtë me shirit super të ngadaltë të drejtë5X15
fije me çekiç të ulur3X10

Dita 2 - E Martë

Ushtrimi:Seri:
Shtypi i stolit të sheshtë me shtangë dore1X15-1X 12-1X10-1X8-1X6
Shtypi i stolit të shtrirë të shtangës1X 12-1X 10-1X 10-1X 8
Barbell nuk pranoi shtypjen e stolit1X 15-1X 12-1X 10-1X 10
kryqëzimi i drejtë1X 12-1X 10-1X 10-1X 8
Zgjatje triceps me shirit të drejtë në rrotull1X 12-1X 10-1X 8-1X 8
frëngjisht i njëanshëm1X 15-1X 12-1X 12-1X 10

 

Dita 3 - E Mërkurë

30 minuta ecje mesatarisht e shpejtë
25 minuta biçikletë mesatarisht e shpejtë
25 minuta transport i rëndë

Dita 4 - E Enjte

Ushtrimi:Seri:
Karrige zgjatuese1X20-1X20-1X15-1X15
mbledhje falas1X20-1X20-1X15-1X15
Press Leg1X30 - 1X20 - 2X15
tërhiqem në rrotull4X15
Binjakët në këmbë Superseries me binjakë në shtypin e këmbëve4Xfail për secilën.

Dita 5 - E Premte

Ushtrimi:Seri:
Zhvillimi me bar falas pas1X15-1X12-1X10-1X10-1X8
lartësi anësore1X15-1X12-1X10-1X10
Tkurrje me shiritin e përparmë3Xfail
Tkurrje me shiritin W të ulur3Xfail
Lartësi e njëanshme e kundërt e përparme4X10
Kryqëzimi i kundërt në makinë3X15

Dita 6 - E Shtunë

45 min rutine mesatarisht të shpejtë
10 minuta transport i rëndë
15 minuta me biçikletë pa ngarkesë

Kliko këtu dhe njihuni se çfarë është biotipi Endomorph, si duhet të jetë pushimi, çfarë plotësim përdorni dhe shumë më tepër!

Ky artikull është shkruar nga:

Rreth autorit të postimit

Artikuj të ngjashëm

33 KOMENTE

  1. Tashmë, se endomorfi ka kufizime, të cilat do të kushtëzojnë zhvillimin e muskujve të tij, në lidhje me cilën teknikë, nëse ka, do ta mundësonte Atë, në lidhje me hipertrofinë, në mënyrë integrale, pa iu nënshtruar Vetes, në lidhje me ndonjë rrezik?

LËNI NJË PËRGJIGJE

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu
Futni Captcha Këtu:

Me e fundit