Rebo, 17 Agustus 2022
Promoção Suplementos Mais Baratos
Waktu maca: 2 menit

Stanozolol (Winstrol): Kumaha Candak, Manpaat, Efek Samping

Antara éta stéroid anabolik paling umum, dipikawanoh tur dipaké dina dunya olahraga teh stanozolol , leuwih dipikawanoh ku ngaran dagang na Winstrol®. Anu ieu...

Pitunjuk Pasti pikeun Nutrisi: Léngkah demi Léngkah

Abdi teu tiasa mikir bodybuilding tanpa kecap langsung datang ka pikiran kuring. gizi. Ieu mangrupikeun bagian tina prosés anu nutup, sareng ...

Klinis, nutrisi olahraga atanapi pangetahuan diri?

Mun anjeun geus kungsi ngagabung a gym, eta geus pasti geus ngusulkeun konsultasi a ahli gizi olahraga sareng, upami anjeun panginten henteu kantos gabung ka gim, ...

DESAIN RUMAH

LATIHAN

Pelatihan ABCD

Dina pelatihan ieu, urang bakal ngatur rencana anu dituju hipertropi kalawan tilu ngarecah mingguan, salah sahijina di tengah pasti tina sirkuit mingguan. Set, pangulangan sareng ...

cicing jeung urang

16,985nu mikaresepngaraosan
5,186pengikutngiringan
658palangganNgadaptar
-Pengumuman-wel_img

Bérita paling énggal

Anabolik

Dianabol (Metandrostenolone): Obat anabolik anu paling sering dianggo pikeun kauntungan otot!

Nyaho sagalana ngeunaan stéroid anabolik Methandrostenolone, hadé katelah Dianabol. Diajar kumaha nyandak éta, mangpaatna, efek samping, dimana mésér sareng seueur deui!

Abdi hoyong nyandak "bom"!

Frase ieu parantos nyarios sababaraha kali dina kaayaan anu béda. Éta tiasa diucapkeun ku jalma anu bosen latihan sareng nganggap éta ...

Oxymetholone (hemogenin): anabolik pikeun kauntungan masal

Salah sahiji anu pang ditéang sanggeus stéroid anabolik ku jalma anu hayang mangtaun massa otot nyaéta Hemogenin (Oxymetholone). Ieu teh "Allah" gain otot mangrupa salah sahiji ...

Panggihan opat jinis siklus anabolik

Unggal atlit profésional sareng, dina seueur kasus, amatir, parantos nganggo stéroid anabolik pikeun ngahartikeun otot gancang atanapi, sahenteuna, parantos dipikirkeun ...

Anggo stéroid ku sanés atlit

Tangtosna, upami urang ningali masarakat dina gim binaraga, urang bakal ningali yén seuseueurna henteu aya hubunganana sareng atlit profésional sareng anu parantos ...
-Pengumuman-wel_img

resep kabugaran

Urang terang yén pikeun ngahontal tujuan, penting pisan yén urang gaduh seueur fokus, tekad sareng, tangtosna, nuturkeun diit sing sehat, nu nulungan urang...