Kemis, 29 Séptémber 2022
Promoção Suplementos Mais Baratos
kahijiStéroid anabolikDianabol (Metandrostenolone): Obat anabolik anu paling sering dianggo pikeun kauntungan otot!

Dianabol (Metandrostenolone): Obat anabolik anu paling sering dianggo pikeun kauntungan otot!

Waktu maca: 15 menit


Kang Dianabol , ogé dipikawanoh ku nami methandrostenolone, nyaeta salah sahiji stéroid anabolik pangalusna dipikawanoh tur dipaké diantara binaragawan. Éta sabab anjeunna anu kadua anabolik dijieun di laboratorium ti téstostéron, salah sahiji hormon paling dihasilkeun ku lalaki.

Kusabab pangaruh anabolikna ageung sareng langkung gancang, éta dianabol ieu kacida ditéang sanggeus ku jalma anu hayang ningkatkeun maranéhna massa otot jeung kakuatan, supados kinerja latihan langkung luhur, ningkatkeun hasil anjeun kalayan gancang sareng signifikan.

Os kauntungan Dianabol anu ogé dipikawanoh (teu keur nanaon nu loba hayang), tapi salian ieu épék desirable, aya ogé sababaraha Pangaruh samping husus pikeun anabolik ieu. Urang kudu nyaho dua sisi tur tingal naha atawa henteu pamakéan na patut eta.

Dina artikel ieu kami geus disiapkeun pituduh lengkep ngeunaan Dianabol: kauntungan utama na, efek samping na (pikeun lalaki boh awéwé), bentuk pamakean, kamungkinan kombinasi sareng seueur deui!

 

Sajarah Dianabol

Methandrostenolone, atanapi dianabol, munggaran didadarkeun dina 1955. Éta diluncurkeun dina pasar ubar resép di Amérika Serikat dina 1958, dina nami mérek Dianabol ti Ciba Farmasi. Ciba mekarkeun methandrostenolone kalayan bantuan Dr John Ziegler, anu janten dokter pikeun sababaraha tim Olimpiade AS, kalebet angkat besi.

Ziegler sadar yén Rusia parantos parah nyiksa téstostéron dina atlit kakuatanana (salawasna, leres). Numutkeun ka Ziegler, hormon éta ngagaduhan épék samping anu katingali, sareng saurang atlit gaduh pembesaran anu jero pisan tina prostatna anu anjeunna kapaksa ngompol kalayan bantuan kateter.

Nalika damel sareng Ciba, perusahaan nguji stéroid (saméméhna disintésis) anu ngirangan androgenicity dibandingkeun téstostéron, tapi kalayan ngajaga harta wangunan massa (anabolisme). Hal ieu dilakukeun ku cara ngarobah struktur kimia dasar téstostéron dina cara nu dirobah na métabolisme jeung disposition dina awak. Kalayan bantosan Dr. Ziegler, Ciba geus dibawa ka pasar salah sahiji "stéroid anabolik paling éféktif" jeung pangobatan lisan. stéroid geus dipikawanoh: methandrostenolone, hadé katelah Dianabol (diana pikeun intimates).

Kasuksésan ubar éta gancang sareng jauh. Dr atlit. Ziegler anu gancang nyieun strides hébat dina karir kalapa maranéhanana kalayan bantuan ubar. Numutkeun laporan, Ziegler ogé katingalina kagum pisan, sahenteuna sakedap.

Tapi dina awal taun 1960an, éta mimiti katingalina sapertos Dianabol parantos memicu gelombang panyalahgunaan stéroid dina olahraga kalapa. Saran munggaran Ziegler ngusulkeun ngan ukur 5 mg sapoé atanapi paling seueur 15 mg. Nanging, rekomendasi ieu seueur dipaliré ku atlit, anu ngembangkeun stratégi dosis sorangan (sareng berpotensi bahaya). Dokter. Ziegler henteu lami janten teu nyaman ku panyalahgunaan narkoba sareng janten sora anu sabalikna tina ngadopsi olahraga. Dianabol siga Frankstein stéroid: panyipta na kaleungitan kendali kana tindakanana.

Dina taun 1967, sakitar 10 taun saatos mimiti dianabol ngenalkeun atlit, FDA katégori dikutuk panggunaan stéroid anabolik dina olahraga. Awal taun 1965, dianabol mimiti murag kana "bolong rupa" Administrasi Pangan sareng Narkoba (FDA), anu naros ka Ciba pikeun netelakeun panggunaan médis dianabol, anu dinyatakeun salaku "bantosan pikeun pasién di nagara-nagara lemah".

Dina taun 1970, FDA nampi yén dianabol mangrupikeun "sigana épéktip” dina pengobatan osteoporosis post-ménopause, kakurangan hipofisis sareng dwarfism. Parobihan ieu ditingali dina rekomendasi obat resép salami taun 1970-an, sareng Ciba diidinan neraskeun ngajual sareng diajar agén éta.

Dina awal taun 80an, FDA parantos mundur "sigana épéktip"Ngeunaan dwarfism sareng kakurangan kelenjar hipofisis sareng terus meksa Ciba pikeun klarifikasi langkung jauh, anu henteu kantos sumping, teras, dina 1983, Ciba sacara resmi mundur dianabol ti pasar AS.

Mungkin kurangna kauangan finansial ngabantosan aranjeunna, sabab Ciba kedah nanem modal artos supados ubar disatujuan. FDA mundur sadaya generik sareng bentuk methandrostenolone ti pasar AS di 1985, waktos nalika seueur nagara-nagara Kulon ogé ngaleungitkeun ubar, mendakan ayana na diyakinkeun utamina ku olahraga doping. Methandrostenolone masih dihasilkeun ayeuna, tapi ilaharna di nagara anu langkung seueur peraturan "liberal" pikeun ubar resép, sareng ku perusahaan anu masih resep ngaladénan pasar olahraga bawah tanah.

Naon ari Dianabol?

Sacara kimia, molekul dianabol henteu langkung ti molekul téstostéron sareng beungkeut ganda dina karbon 2, sahingga ngagaduhan épék lalaki kirang, tapi nahan sipat anabolikna.

Salaku tambahan, gugus métil dina karbon 17 ditambihkeun janten ngalangkungan metabolisme hépatik sareng, saatos éta, ngalaksanakeun fungsina.

Ku alatan éta, lisan Dianabol komo dianabol suntik nyaéta anabolik anu dikenal salaku 17-taun.

Babandingan androgén (ciri lalaki) tina Dianabol nyaéta 40-60, janten ngagaduhan kaitan anu handap pikeun reséptor androgén upami dibandingkeun sareng téstostéron.

Tabel gizi, bahan sareng komposisi

Pangaruh Sisi Tabel Gizi Dianabol
Dianabol Méja gizi Pangaruh samping

Mangpaat Dianabol

Dianabol mangrupikeun turunan téstostéron. Sapertos kitu, éta ngagaduhan poténsi anabolik pikeun sababaraha faktor anu téstostéron ogé ngamajukeun.

Anu mimiti kusabab anu penting ningkat dina sintésis protéin. Akting dina inti sél, dianabol ningkatkeun sinyal sahingga sintésis lumangsung dina kecepatan anu langkung luhur. Janten, jaringan otot ngalaman sintésis anu langkung ageung, ningkatkeun pamulihan anjeun sareng adaptasi langkung gancang kana rangsangan, promosi teu ukur dina hipertropi, tapi ogé hyperplasia (enlargement sababaraha organ). Marengan ieu, aya hébat kanaékan tingkat ingetan nitrogén dina otot, nyayogikeun lingkungan anabolik anu saé.

Titik anu kadua nyaéta yén Dianabol ngirangan kadar glikogénolisis, nyaéta ngarecahna glikogén. Glikogén mangrupikeun salah sahiji anu tanggung jawab pikeun volume otot, pikeun ingetan cai dina jaringan otot ogé pikeun suplai énergi kana otot, pastina, kalayan konséntrasi anu langkung luhur dina lingkungan otot, urang kéngingkeun hasil anu langkung nyugemakeun.

Dianabol ogé mangrupakeun anabolik dipikaterang pikeun ningkatkeun kakuatan sareng poténsi ingetan cairan, mantuan pikeun nyegah karuksakan gabungan, nu bisa disababkeun ku  kakuatan nambahan.

siklus Dianabol biasana nyadiakeun hasil dina waktu anu pohara pondok, nu oge benefit a. Contona, kalawan 4 minggu maké dianabol, gains of 4-6kg kahontal. Éta pisan sababna naha ciri ieu promosi gains jadi gancang yén Dianabol dipaké dina awal sababaraha. siklus.

Ari Dianabol kanggo naon?

Dianabol biasana dipaké mimitina dina siklus, salaku "ngamimitian. Dosis rata-rata pikeun siklus awal Dianabol nyaéta 50-60mg per dinten, sareng pikeun jalma anu langkung maju, dosis 100-150mg per dinten relatif umum.

Sanajan ilaharna dipaké dina siklus tina bulking (gain massa), éta tiasa dianggo ogé sacara strategis ku jalma anu aya dina jaman motong (lemak leungitna).

Dina pamotongan, éta tiasa ngahidrat plasma (zat organik anu aya dina getih) sareng langkung saé nampi zat sanés. Dina kasus ieu, dianabol dipaké dina dosages pisan low, wae sabudeureun 20-40mg per poé salila 3-4 minggu. Ogé bisa dipaké dina kasus dimana nu diit eta diwatesan sarta pikeun jalma anu teu boga betah sapertos gaining beurat, sabab mantuan kalawan ingetan cairan sarta bisa dipaké pikeun make aran leuwih "pinuh", kalawan penampilan dénsitas otot hadé.

Nalika dianggo pikeun bulking, éta tiasa digabungkeun sareng stéroid anabolik sanés, sapertos: nandrolone Atanapi anu oxymetholone (sanaos henteu disarankeun nganggo dua 17-aa dina siklus anu sami).

Paduli siklus anjeun, ayana sababaraha téstostéron (Éster ilaharna panjang nalika bulking sarta sedeng atanapi pondok éster nalika motong) penting salaku Dianabol bisa ngabalukarkeun suprési serius tina sumbu HTP. nyaho leuwih naon Dianabol pikeun.

Kumaha cara methandrostenolone ayeuna?

Methandrostenolone sayogi pikeun manusa sareng sato (pamakean sato). Komposisi sareng dosis tiasa bénten-bénten dumasar nagara sareng pabrikna.

Methandrostenolone dirancang salaku anabolik stéroid lisan ngandung 2,5 mg atawa 5 mg stéroid per tablet (dianabol aslina). Merek modern biasana ngandung 5mg atanapi 10mg per tablet.

Methandrostenolone ogé tiasa dipendakan dina persiapan suntik hewan. Ieu ilaharna dumasarkeun kana larutan berminyak anu ngandung 25 mg / ml stéroid.

diajar dimana meuli Dianabol.

Pangaruh samping

Urang terang yén dianabol seueur manpaatna, tapi disarengan ku éta, aya ogé sababaraha efek samping. Janten urang kedah terang naon ari aranjeunna, pikeun ngarti naha pantes ngagunakeun anabolik ieu.

Hayu urang buka aranjeunna:

Estrogén

Dianabol gaduh pangaruh éstrogén anu luar biasa, hartosna éta tiasa nyababkeun tingkat hormon bikangna ningkat pisan nalika panggunaan sareng saatos panggunaanna ogé.

Methandrostenolone mangrupikeun stéroid anu sedeng éstrogén. THE gynecomastia éta sering janten perhatian nalika siklus sareng tiasa muncul mimiti pisan (khususna nalika dosis anu langkung luhur dianggo).

Dina waktos anu sasarengan, ingetan cai bisa jadi masalah, ngabalukarkeun leungitna noticeable tina watesan otot. Jalma sénsitip kituna meureun hoyong tetep éstrogén di pariksa ditambah hiji anti éstrogén kayaning Nolvadex atanapi Proviron. Pilihan anu sanés nyaéta nganggo panghambat aromatase salaku Arimidex (Anastrozole), anu mangrupikeun ubar anu langkung épéktip pikeun pangendali éstrogén. Inhibitor aromatase, tiasa, rada mahal sareng pangaruh négatip dina lipid getih.

Andrébolik

Sanaos diklasifikasikeun salaku stéroid anabolik, épék dina sisi androgén (ciri lalaki) masih umum pikeun zat ieu.

Ieu tiasa kalebet kulit berminyak, jarawat sareng rambut naék dina awak sareng raut. The stéroid anabolik androgens ogé bisa worsen bulu leungitna di budak lalaki. Individu sénsitip kana épék androgenic of methandrostenolone bisa ngagunakeun anabolik milder kayaning Deca-Durabolin (nandrolone).

Awéwé ogé kedah disarankan ngeunaan épék virilizing tina stéroid anabolik androgén, anu tiasa kalebet a jero sora, henteu teratur menstruasi, parobahan tékstur kulit, rambut dina raray sareng ngagedéan klitoris.

Hepatotoxisitas

Methandrostenolone mangrupakeun sanyawa c17-alfa alkylated. Parobihan ieu ngajaga ubar tina teu dinonaktifkeun ku ati, ngamungkinkeun perséntase anu saé pisan zat na lebet kana saluran getih saatos administrasi oral. Jinis stéroid ieu tiasa pisan hépatoksikik, nyaéta, nyababkeun masalah kana ati.

Paparan anu berkepanjangan atanapi dosis tinggi tiasa nyababkeun karusakan ati sareng, dina kasus anu jarang, ngancam jiwa. Disarankeun konsultasi ka dokter sacara berkala dina unggal siklus pikeun ngawas fungsi ati.

Henteu disarankeun pikeun nyampur Dianabol sareng anabolik sanés anu 17-aa, siga stanozolol ou oxandrolone. Salaku tambahan, anu panggunaan pelindung ati sareng kinerja pamariksaan périodik penting.

Diantara pelindung ati ieu, urang tiasa disebatkeun silymarin (200mg per dinten). Langkung palindung ati alami sapertos téh téga, téh artichoke sareng tèh espinheira suci ogé tiasa ngabantosan.

Diét anu saé sareng konsumsi cai anu cekap ogé penting pikeun kaséhatan ati anjeun.

Kardiovaskular

Stéroid anabolik sareng androgén tiasa gaduh épék ngabahayakeun kana koléstérol. Ieu kalebet kacenderungan nurunkeun HDL (koléstérol alus) sareng ningkatkeun LDL (kolesterol jahat).

Methandrostenolone ngagaduhan pangaruh anu kuat dina pangendali kolépik hépatik kusabab tahan strukturna pikeun dégradasi ati sareng rute administrasi. Stéroid anabolik jeung androgén ogé tiasa mangaruhan négatip tekanan darah sareng trigliserida, ngirangan rélaxasi endotel sareng ngabantosan hypertrophy ventrikel kénca, sadaya faktor poténsial dina ningkatkeun résiko panyakit kardiovaskular sareng infark miokardial.

Salaku tambahan, paningkatan tekanan getih tiasa kajantenan, utamina dina jalma anu predisposed ku ningkatna ingetan cairan.

Pikeun ngabantosan ngirangan ketegangan kardiovaskular, disarankeun pikeun ngajaga program latihan kardiovaskular aktip, salawasna diresepkeun ku saurang ahli Pendidikan Jasmani, sareng ngaleutikan asupan lemak jenuh, koléstérol sareng karbohidrat saderhana nalika nginum obat, ngalengkepan diét sareng Omega 3 sareng antioksidan, sapertos Lipid Stabil atanapi produk anu sami.

Suprési téstostéron

Sadaya stéroid anabolik sareng androgén nalika dicandak dina dosis anu cekap pikeun ngamajukeun penekanan otot (turunna) produksi téstostéron endogén (alami), ieu moal bisa dihindari. Metandrostenolone henteu terkecuali, sareng dipikaterang pangaruhna kuat kana poros HPT (hypothalamus-pituitary-testicular).

Studi klinis anu tunduk kana 15 mg unggal dinten ka lalaki salami 8 minggu nyababkeun tingkat téstostéron getih turun ku 69%. Tanpa intervensi zat stimulan téstostéron, tingkat kedah balik deui normal dina 1-4 bulan ti akhir panggunaan.

Éta sababna disarankeun nganggo dianabol SELALU dibarengan ku téstostéron, bahkan dina dosis anu rendah. Saatos siklus dianabol, perlu dilakukeun TPC (post-cycle terpia). Sareng kedah diperhatoskeun yén HCG éta lumaku pikeun ngarangsang produksi LH sareng FSH anu dina gilirannana jawab merangsang gonad pikeun ngahasilkeun téstostéron sareng spérma.

Pangaruh kana sistem gastrointestinal

Dianabol tiasa nyayogikeun sababaraha rasa teu nyaman lambung di jalma anu langkung sénsitip atanapi anu ngagaduhan sababaraha jenis panyakit, sapertos maag atanapi gastritis (sanaos saraf)

Individu ieu kedah ati-ati pikeun henteu nganggo Dianabol nalika puasa sareng teras, aranjeunna kedah milarian sababaraha pelindung dina témbok lambung upami aranjeunna raoseun teu raoseun, sapertos omeprazole Nanging, pangobatan ieu kedahna waé dianggo upami teu ngarareunah.

Kumaha ngagunakeun Dianabol?

Panilitian parantos nunjukkeun yén nyandak stéroid anabolik oral sareng tuang tiasa ngirangan bioavailabilitasna. Ieu disababkeun ku sifat larut lemak hormon stéroid, anu tiasa ngijinkeun sababaraha obat ngaleyurkeun sareng gajih diet anu henteu dicerna, ngirangan nyerep na dina saluran pencernaan. Kanggo panggunaan maksimal, stéroid ieu kedah dilaksanakeun dina beuteung kosong.

Satengah-umur dianabol téh ngan 3 mun 5 jam. Jadwal dosis sakali sapoé (diambil ngan sakali) bakal ngahasilkeun a concentração tina variabel ubar dina tingkat getih, kalayan naék sareng turun sapopoe. pamaké kedah ngabagi asupan tablet anjeun siang tibatan ingesting sadayana dina waktos anu sami pikeun nyobaan ngatur konsentrasi dina getih.

Biasana dosis 15mg per dinten parantos nunjukkeun épék anu luar biasa, tapi éta langkung épisién pikeun kéngingkeun massa otot panggunaan tempat antara 25mg-30mg per dinten. Dina praktékna, jalma tiasa nganggo 50-150mg sapoé dianabol, tapi résiko épék samping teuing sareng henteu disarankeun tanpa pengawasan médis sareng tés.

Dianabol ngagabungkeun ogé sareng rupa-rupa stéroid anabolik sanés, tapi parantos kabuktosan janten pikaresepeun pisan nalika dicampur Deca-Durabolin (nandrolone). Babarengan, anjeun tiasa ngarepkeun kauntungan luar biasa dina otot sareng kakuatan, kalayan efek samping henteu langkung parah tibatan éta sareng dianabol nyalira. Pikeun kauntungan massa murni, éster téstostéron jangka panjang sapertos enanthate atanapi cypionate tiasa dianggo.

Waktu deteksi dianabol dina awak anjeun kurang leuwih 6 minggu sanggeus ingesting dosis panungtungan of anabolik. nyaho leuwih kumaha carana nyandak Dianabol.

Kumaha cara ngarakit siklus Dianabol?

Rakitan siklus mangrupikeun bagian anu paling hese pikeun aranjeunna anu mutuskeun nganggo stéroid anabolik sareng nguntungkeun hasil, tapi tanpa épékna. Hal anu paling leres nyaéta milarian dokter sareng dipandu, tapi kami terang yén di Brasil ieu rumit. Kaseueuran henteu terang nanaon tentang panggunaan stéroid anabolik sareng anu henteu nunjukkeun ku étika propésional.

Kusabab kitu kuring mutuskeun pikeun nyiptakeun Formula Program Raksasa, dimana kuring ngajar murid kuring ngeunaan panggunaan stéroid anabolik anu bener, efektif sareng aman.

Dina Formula dos Gigantes anjeun bakal diajar kumaha nyetél siklus anjeun, kumaha nyampur stéroid anabolik sareng anjeun bakal gaduh sadayana dikunyah pikeun anjeun. Siklus siap, kalayan dosis, waktos pamakean, jam pamakean, bentuk pamakean, panyalindungan unggal siklus, péér unggal siklus sareng seueur deui. Sadayana supados anjeun tiasa nganggo sadar sareng efektif.

Salaku tambahan, anjeun ogé bakal nampi diét siap-siap sareng latihan siap-siap, pikeun langkung ngamaksimalkeun hasil anjeun hasil!

Anggoan Dianabol ku awéwé

Henteu seueur laporan ngeunaan panggunaan dianabol ku awéwé, tapi éta jauh ti sabab anabolik anu dituduhkeun, kusabab épék androgénna (ciri lalaki) bakal nyababkeun virilisasi anu hébat, sakumaha tumuh rambut, kentel soanten, ngirangan dada, robih aurat, teu subur jeung sajabana

Dianabol ogé mangrupikeun zat anu ngamajukeun kauntungan ingetan cairan, hartosna pikeun kaseueuran awéwé éta hartosna ngaleungitkeun faktor éstétis anu paling dipikahoyong.

Sacara umum, urang tiasa mertimbangkeun yén dianabol mangrupikeun anabolik anu kuat pikeun awéwé, kumaha ageung kauntungan sareng tujuanana masing-masing. Pilihan sapertos a oxandrolone, stanozolol atanapi nandrolone katémbong langkung giat sareng kirang résiko pikeun awéwé.

Ku alatan éta, entong nganggap nganggo dianabol upami anjeun awéwé!

Dimana mésér methandrostenolone / dianabol kalayan harga anu pangsaéna?

Bentuk farmasi sah tina methandrostenolone jarang. Pangobatan Kulon parantos ngaleungitkeun stéroid ieu, nyatakeun yén éta henteu ngagaduhan nilai terapi anu nyata. Ayana poténsialna katingali ngan ukur pikeun panggunaan éstétika sareng atletis sahingga, anjeun moal mendakan dianabol sah anu diproduksi di Amérika Serikat, Kanada atanapi Éropa Kulon. Ubar ieu didamel sacara éksklusif di daérah sapertos Asia, Amérika Kidul (terbatas) sareng Éropa Wétan. Malire naon waé anu dilabélan salaku Itali atanapi Spanyol, éta bubu! Aranjeunna moal sah!

Patali sareng sababaraha produsen obat anu sah di pasar hideung, anjeun mendakan pil terkenal Thailand, Anabol (Dispensary Inggris). Kusabab pemalsuan anu nyebar, pabrikna parantos ngawangun tilu bentuk kaamanan. Anu kahiji nyaéta stiker holografik. Kadua, tablet éta sorangan dicitak dina bentuk oray perusahaan. Akhirna, bungkus 1000 tablet ngagaduhan logo perusahaan dina tutup plastik.

Catet yén Anabol seueur pisan paménta yén sababaraha pemalsu canggih ngadoplikasi hologram British Dispensary, kalayan pewarna khusus tablet sareng pot plastik dicitak ku logo perusahaan. Éta katingalina mirip produk aslina, tapi sadayana, dugi ka ayeuna, gagal dina detil leutik. Pastikeun pikeun ngabandingkeun fitur produk anjeun sareng Anabol anu asli dina poto aslina anu aya dina internét. Catet yén produk éta ngagaduhan seueur nomer anu dicitak ku komputer sareng tanggal kadaluarsana.

British Dispensary ogé ngasilkeun vérsi 10 mg anu disebat Anabol 10. Produk ieu ngagaduhan fitur kaamanan anu sami sareng produk biasa, tapi dina bungkus anu langkung alit, konéng sareng bodas, kalayan tablet anu sami, bentukna, janten versi 5 mg, sareng nyandak logo perusahaan anu dicitak dina éta. Hijina bédana nyaéta warna na, anu konéng tibatan pink.

Generik "Rusia D-Bol" (METAHAPOCTEHOROH) masih diproduksi di Rusia ku Akrikhin (nami na sigana Akpnxnh dina Sirilik). Kotak ayeuna warna na ungu sareng masing-masing aya 10 strip 10 tablet. Ieu populér pisan di Brazil dina taun 90an, katelah "dianabol Rusia" anu kawéntar sareng, sapertos kitu, éta ogé palsu. Kaseueuran palsu mangrupikeun salinan alit tina aslina, sering sumping dina botol pil leupas tibatan leuleuy.

Ieu sanés nyatakeun yén vérsi anu dilucuti tina tablet pastikeun mésér anu aman, nanging, ati-ati pikeun ngabandingkeun produk anjeun sareng poto aslina. Pabrikanna parantos ngamimitian ngadamel vérsi produk ieu pikeun pasar Ukraina sareng nami dina bungkus na akpixih. Sababaraha "ahli clueless" salah ngaidentipikasi éjahan ieu salaku cacad, percanten éta kasalahan nalika nyerat Akpnxnh, tapi éta henteu.

methandon e melic ti Thailand mangrupikeun barang anu sah, sareng sumping dibungkus dina wadah masing-masing 1.000 pél. Duanana produk kawilang jarang di pasar hideung, sanaos duanana dipercaya diproduksi. Kadua produkna ngagaduhan 5 sisi (pentagon) anu pink sareng mirip pisan. Methandon (anu biasana janten pil bodas polos) mawa hurup "ES" terukir dina éta.

O naposim, Versi Romania masih sayogi. Éta aya dina kotak bodas, ngandung 10 pil segitiga. Catet yén Naposim anu saleresna ngagaduhan tanggal sareng nomer nomer dina dua tungtung na. Sababaraha pemalsuan di jaman baheula teu nganggap ieu, nempatkeunana ngan ukur dina hiji tungtung. Salaku tambahan, aya "tip" alit (ngabentuk puting alit) di tengah unggal gumpalan pil dina Naposim anu saleresna.

Palsu tina produk ieu didamel tanpa tip ieu sareng lancar dina gumpalan pél. Ogé, pastikeun yén segitiga dina pél anjeun seukeut sareng rata. Palsu anyar-anyar ayeuna parantos katingali sareng katingalina langkung mirip lencana Star Trek tibatan segitiga. Ogé, perhatoskeun yén sababaraha strip dipendakan kalayan nami umum metandienone tibatan metandienonum, kantun kumaha perusahaan labél produkna pikeun ékspor.

Danabol DS ti Body Research / March Farmasi, perusahaan di Thailand ogé sayogi. Tablét didamel dina bentuk haté anu bénten-bénten, sareng tablet biru leutik.

O anabolex 3mg ti Républik Dominika mangrupikeun beuli anu aman. Catet yén unggal tablet ngandung tambahan 1,5 mg Periaktin, Dianggo salaku stimulan napsu. Éta mangrupikeun antihistamin sareng tiasa nyababkeun rasa ngantuk.

Métanabol ti Polandia mangrupikeun mérek sah anu sanés, tapi pastikeun mésér ieu ngan ukur dina 20 pil, sapertos anu ditingalikeun dina perpustakaan gambar di internet.

Farmasi Balkan di Moldova ngajantenkeun methandrostenolone disebat danabol. Datang dina palét plastik tina masing-masing 20 tablet.

Jinan Farmasi ngadamel versi 10 mg di Cina kanggo diekspor, disebatna Anahexia. Éta aya dina lambaran sareng strip palastik masing-masing 20 tablet.

Pidéo sareng Ulasan ngeunaan Dianabol

Pidéo ieu dirékam ku Jason, sanés kuring. Éta ngajelaskeun sakedik ngeunaan Dianabol (methandrostenolone), dina bentuk anu langkung ngirangan sareng henteu nganggo seueur detil, nalika kuring nuliskeun tulisan. Tapi pikeun anu henteu resep maca pisan, tiasa janten kasempetan pikeun diajar ngeunaan Narkoba.

Kuring janji yén moal lami deui kuring bakal ngarékam pidéo anu lengkep pisan (sapertos tulisan ieu) sareng kuring bakal nyayogikeun anjeun kana saluran Tip Binaraga dina youtube.

Profil Metandrostenolone

Ngaran molekul: [17a-métil-17b-hidroksi-1,4-androstadien-3-hiji]
Beurat molekul: 300.44
Formula: C20H28O2
Titik Fusion: N / A
Produser: Ciba (Asalna)
Tanggal pembuatan resmi: 1956
Dosis épéktip: 25-50mgs (dosis handap 5mg sareng saluhureun 100mg dilaporkeun)
Satengah hirup: 6-8 jam dina bentuk lisan. Sareng antara 48-72h dina bentuk suntik.
Deteksi waktos dina awak: Langkung ageung ti 6 minggu
Indéks anabolik / Andrérobik (Variasi): 90-210: 40-60
Hepatotoxic: nuhun
Rasa: nuhun
robah jadi DHT: teu
jerawat: nuhun
Ingetan cai: nuhun
Tekanan tinggi: nuhun

kacindekan:

Stéroid anabolik ieu asalna ti Rusia, tapi sacara resmi didamel di Amérika Serikat, mangrupikeun stéroid anabolik pangpentingna saatos téstostéron, sareng bantosan pisan pikeun atlit dina Olimpiade anu lumangsung dina perang dunya kadua. Nyatana, éta ngan ukur ubar anabolik kadua anu didamel saatos téstostéron.

Presenting efek samping sedeng-ukuran, pamakéan na kiwari dijieun ku atlit jeung atlit paling béda, utamana dimaksudkeun pikeun ngaronjatkeun massa otot jeung dina periode pondok, kitu ogé kakuatan. Nyaho langkung seueur ngeunaan efek samping Dianabol.

Nanging, dina dosis tinggi, anu Dianabol éta tiasa janten ubar anu toksik pisan (sareng kanyataanna parantos aya, kusabab éta mangrupikeun umur 17aa) sareng nampilkeun penindasan anu kuat pikeun produksi hormon LH, FSH, Téstostéron sareng hormon penting sanés.

Émut upami: Halaman wéb binaraga binaragawan henteu nyarankeun panggunaan zat naon waé! Salawasna konsultasi ka propésional anu kompeten. Tulisan ieu kanggo pangaweruh narkoba hungkul.

terang langkung seueur ngeunaan harga Dianabol.

Ngeunaan Pangarang Post

Tulisan anu aya hubunganana

71 KOMENTAR

    • Halo, urang teu lulus sagala jenis protokol pikeun pamakéan stéroid anabolik. Dina hal ieu, kuring nyarankeun program Formula dos Gigantes pikeun pamahaman hadé ngeunaan kumaha carana ngadamel siklus sarta rojongan husus sarta husus pikeun anjeun. Turutan tautan pikeun ngaksés program: https://formuladosgigantes.com/

    • Hai Pedro. Hapunten, tapi kuring henteu ngagaduhan cara pikeun masihan anjeun inpormasi sapertos kitu, kuring miharep anjeun ngartos. Hatur nuhun pikeun kapercayaan anjeun sareng ayana dina eusi kami! Peluk

  1. Hapunten abdi nganggo dianabol salami 3 dinten
    tapi kuring ngarasa lapar pisan
    saré seueul
    kakuatan saeutik dina latihan
    naon anu kedah abdi lakukeun?

TINGGALKEUN JAWABAN

Mangga lebetkeun komentar anjeun!
Mangga lebetkeun nami anjeun di dieu




Lebetkeun Captcha Ieuh:

Panganyarna