Minggu, 25 Séptémber 2022
Promoção Suplementos Mais Baratos
kahijiBinaragawanKai Greene: diajar ngeunaan sajarah predator

Kai Greene: diajar ngeunaan sajarah predator

Waktu maca: 5 menit

Salah sahiji atlit anu narik perhatian duanana pesaing sareng masarakat anu umum dina umumna sareng pangaruh anu kuat pikeun aranjeunna nyaéta kai Greene, hiji atlit anu ngahontal évolusi signifikan sarta ascension dina waktu anu pohara pondok, overcoming kasusah, overcoming halangan tur salawasna pilari pikeun ngalakukeun pangalusna na. Kalawan controversies, mitos jeung gambar keuna, Kai Greene ayeuna diantara TOPs of Mr. Olympia, anjeunna hiji atlit of renown hébat sarta hormat, anjeunna ngamekarkeun kagiatan séjén salian ti binaraga, sapertos seni visual sareng anu ogé parantos ngembangkeun sisi tambahan anu henteu acan dipikanyaho, nyaéta pangusaha kalayan merek énggal na. suplemén, Dinami Otot.

kai-greene-history

Nyanghareupan seueur teuing aspék panasaran, dina tulisan ieu kami bakal terang sakedik langkung seueur ngeunaan atlit ieu sareng ngartos sakedik langkung seueur perkawis sejarah sareng lintasan na dina olahraga.

Carita Kai

Kai Greene mangrupikeun urang Amerika anu dilahirkeun di New York, Brooklyn, tanggal 12 Juli 1975. Sangsara panolakan ku kolotna sareng kulawargana, dugi ka umur 10 taun, atlit anu masih atlit sareng budak ngora ngumbara di antara panti asuhan sareng saung, ngalangkungan kasusah anu ekstrim sareng tanpa kaayaan kauangan anu hadé atanapi bahkan salamet, kadang-kadang.

Justru kusabab alesan ieu Kai Greene mutuskeun pikeun ngamimitian latihan binaraga, salaku cara kabur psikologis. Nganalisis sacara saksama, urang tiasa ngarujuk kanyataan prakték binaraga atlit éta kalayan kanyataan ngembangkeun "kakuatan", boh pikeun membela diri tina kasusah kahirupan atanapi bahkan nunjukkeun dirina minangka jalma anu kuat sareng nyiptakeun halangan pelindung dina dirina. Kai Green ogé ngembangkeun sababaraha karya seni rupa, dina raraga ngungkabkeun parasaanna, anu sering ditempelkeun dina jiwana, numutkeun anjeunna.

Prestasi sakolana henteu pernah pangsaéna. Anjeunna sanés murid anu gaduh peunteun anu saé, atanapi anu saé pamekaran akademis. Sanajan kitu, bakat na pikeun bodybuilding dimaksudkan yén sababaraha guru SMA bisa ajak anjeunna pikeun ngamimitian competing. Anjeunna nyandak "pelesir" pikeun ngabandingkeun physique dimekarkeun-Na jeung budak umur na, sarta beuki anjeunna dimekarkeun, beuki manéhna nempo pikagumbiraeun jeung status di dinya. Numutkeun dirina, latihan beurat ngajantenkeun anjeunna langkung percaya diri sareng mimiti ngajantenkeun anjeunna percanten ka dirina sareng ngabayangkeun masa depan anu saé.

kai-greene-19-taun

Kai Greene parantos gaduh pandangan anu saé ngeunaan olahraga, sabab sanaos anjeunna ngora anjeunna mimiti ngumbara pikeun bersaing sareng nalika anjeunna ngahontal fisik anu pangsaéna (dina waktos éta) meunang tempat kadua dina kompetisi, éta strategis pikeun "lirén bersaing. "Sakedap, pikeun ngadamel perobahan jasmani anu nyata sareng ngembangkeun dina cara anu nyata, ningkatkeun massa otot éksponénsial sarta ngahontal prominence unparalleled.

Dina waktos ieu, anjeunna pendak sareng Institusi Pendidikan Pesaing di Brooklyn, dimana anjeunna pendak sareng atlit hébat anu ngabantosan anjeunna pikeun ngembangkeun langkung saé anu pangsaéna: awakna, nyiptakeun kalolobaan genetik alamna.

Dina yuswa 19, anjeunna parantos profésional bodybuilding alami, tur éta salah sahiji bodybuilders bungsu di dunya dina waktu éta. Ieu, tangtosna, narik panon loba individu, kaasup pangusaha jeung panitia.

Dina féderasi alam anu masih alami, Kai Green mangrupikeun juara tina sadayana kajuaraan anu anjeunna ilubiung sareng tujuanana anu paling utama nyaéta meunang Tim Universe, anu mangrupikeun kajuaraan binaraga binaraga alam anu paling hébat dina waktos éta. Kalayan éta, anjeunna bakal kéngingkeun gelar amatir di IFBB. Dina taun 1999 anjeunna meunang kategori kelas berat di Team Universe sareng diulem pikeun bersaing di Slowakia di Dunya.

Anjeunna masih dina 40 luhur dina waktos éta sareng alesan éta, salami 4 taun deui anjeunna damel pisan pikeun ngembangkeun awak anu langkung saé tibatan anu parantos dipimilik dina waktos éta. Anjeunna mangrupikeun targét pikeun kritik anu teu kaétung sareng sajajalan anu ngajantenkeun anjeunna sakedik nyerep sareng nyandak éta salaku stimulus pikeun maju sareng ngahontal hasil na, saatos Kai Greene terang pisan yén éta perlu.

Dina 2004 Tim NPC parantos aya gerbang pikeun IFBB sareng perhatian Kai Greene tos ka federasi éta. Kalayan éta, anjeunna damel sataun deui séhat sareng saatos 5 taun tanpa bersaing, anjeunna meunang tilu kali ku kaputusan sebulatim wasit, anu ngabawa anjeunna ka IFBB kalayan gelar PRO.

Kontroversi ti Kai Greene

Kai Greene mangrupikeun atlit anu pinuh ku kontropérsi sareng teu leres. Dicandak salaku "budak lalaki miskin anu nungkulan watesan kahirupan", urang moal tiasa nganggap anjeunna kitu. Kai Greene saatos kéngingkeun gelar kahiji dina hirupna, ngamimitian naék anu saé sareng henteu ngalaman seueur kasusah deui. Ayeuna, anjeunna masih nunjukkeun gambar "kasangsaraan", tapi hayu urang nyanghareupan éta, atlit sacara praktis sadaya aksés kana sagala anu dipiboga ku pesaing sanésna.

Anjeunna ogé teras-terasan disimpen salaku tilas budak lalaki, kanyataan anu henteu dikonfirmasi. Nanging, aya sababaraha gambar Kai Greene nari di klub wengi, anu henteu ngajantenkeun anjeunna janten budak lalaki. Nyatana, ieu pangaruh pisan pikeun pagelaran artistik Kai Grene di panggung, ngalibetkeun jogét, somersaults sareng petualangan sanés anu pikaresepeun ku para penggemar.

tarung-kai-greene-phil-heath-mr-olympia

Dua kontroversi terakhir anu ngalibetkeun Kai Green nyaéta ngeunaan Mr. Olympia 2014, anu anjeunna ngangsonan sainganna Phil Heath sareng duanana ngadiskusikeun dina Rapat Olympia sareng dina tahap awal, sareng di pamungkas Mr. Olympia dimana Kai aya dina impasse pikeun bersaing atanapi heueuh, tapi éta tungtungna henteu bersaing, numutkeun IFBB kusabab kelalaian atlit éta, numutkeun atlit kusabab kabandungan IFBB sareng numutkeun para spekulan, cara pamasaran perusahaan suplemén kadaharan énggalna sareng hanjelu kusabab teu ngagaduhan sopan santun pikeun perusahaan di pameran Mr. Olmpia.

Paduli mitos atanapi bebeneran, Kai Greene ayeuna tiasa dianggap atlit anu terhormat sareng atlit anu pikaresepeun panon pameget sareng ngantunkeun sadayana jalma teu ragu kana naon anu bakal aya wahyu salajengna.

Panempatan utama:

  • 1994 NGA Amérika Kawarganagaraan
  • 1996 WNBF Pro Alam Dunya - 1
  • 1997 Kejuaraan Tim NPC Tim Semesta - ka-2
  • Kejuaraan Tim NPC 1998 3 - ka-XNUMX
  • Kejuaraan Amatir Dunya 1999 - 6
  • 1999 Kejuaraan Tim NPC Tim Semesta - ka-1
  • 2005 New York Pro - 14th
  • 2006 Iron Man Pro - T20th
  • 2006 Shawn Ray Colorado Pro / Am Classic - 14th
  • 2007 New York Pro - 6th
  • 2007 Keystone Pro klasik - ka-3
  • 2007 Shawn Ray Colorado Pro / Am klasik - ka-1
  • 2008 New York Pro - ka-1
  • 2008 Arnold klasik - ka-3
  • 2009 Grand Prix Pro Australia - ka-1
  • 2009 Arnold klasik - ka-1
  • 2009 Bapak Olympia - ka-4
  • 2010 Arnold klasik - ka-1
  • 2010 Grand Prix Pro Australia - ka-1
  • 2010 Bapak Olympia - ka-7
  • 2011 New York Pro - ka-1
  • 2011 Bapak Olympia - ka-3
  • 2011 Sheru klasik - ka-3
  • 2012 Mr. Olympia - 2
  • 2012 Sheru klasik - 2
  • 2013 Mr. Olympia - 2
  • 2013 Arnold klasik Éropa - 2
  • 2013 EVL's Prague Pro - 1st
  • 2014 Mr. Olympia - 2

Ngeunaan Pangarang Post

Tulisan anu aya hubunganana

2 KOMENTAR

  1. Kuring resep pisan (Kai Greene), tapi kuring henteu ragu henteu leres-leres ngaganggu kuring, tapi nyatana: naha carita ieu yén anjeunna homoseksual leres-leres leres atanapi ngan ukur jalma-jalma anu nyarios?

    • Ngeunaan gosip, sigana anjeun aya dina situs anu salah. Anjeun kedah ningali Toda Remaja atanapi anu sanés.

TINGGALKEUN JAWABAN

Mangga lebetkeun komentar anjeun!
Mangga lebetkeun nami anjeun di dieu




Lebetkeun Captcha Ieuh:

Panganyarna