Jumaah, 30 Séptémber 2022
Promoção Suplementos Mais Baratos
kahijiTip pikeun mangtaun masalKengingkeun Jisim Otot: Diajar 7 Tip Gancang pikeun Ngasilkeun Massa

Kengingkeun Jisim Otot: Diajar 7 Tip Gancang pikeun Ngasilkeun Massa

Waktu maca: 3 menit


Dinten ayeuna urang badé nyarioskeun perkawis anu diperhatoskeun pisan sareng dipilarian ku rupa-rupa atlit, urang bakal masihan tips ngeunaan kumaha meunang massa otot. Ningkatkeun massa otot anjeun henteu gampang, sabab éta peryogi disiplin, nutrisi anu saé sareng latihan anu saé.

Diajar 7 tip binaraga gancang pikeun kéngingkeun massa otot

Anjeun teu bisa gagal pariksa kaluar tips pangalusna dina internét pikeun gain massa otot. Kenali ayeuna lima tip gancang sareng dasar pikeun pamula mangtaun massa otot ku cara anu paling pas ...

1 - Dahar saé

Kadaharan mangrupikeun sumber kahirupan utama, salian ti oksigén sareng cai. Dahareun masihan urang tanaga jeung gizi pikeun ngawangun sarta ngalaksanakeun peran biologis dasar pikeun ayana kahirupan.
Kusabab éta henteu tiasa bénten, tanpa diét saimbang sareng mikro-nutrisi sareng makro-nutrisi anu cekap, janten MUNGSA ngawangun massa otot.

2 - Bobo saé sareng istirahat

Saré hartina istirahat ampir sakabéh fungsi awak. O sare Éta ngagaduhan peran dasar pikeun kabersihan méntal sareng pikeun saeusi awak. Salaku tambahan, nalika bobo, urang ngatur ngaleupaskeun hormon unik pikeun ngawangun massa otot, Ngaduruk Gajih jeung anabolisme sacara umum. Janten sare sahenteuna 8 jam sadinten.

Penting pikeun dicatet yén bobo ogé henteu ngan ukur hartosna waktos (anu kedahna teu kedah digedéan), tapi kualitas bobo ogé.

3 - Ngalatih leres

Latihan atos murag kana taneuh. Latihan anu leres henteu kedah latihan anu beurat. Sareng, latihan anu beurat henteu ngan ukur ngalebetkeun beban sareng ego, tapi gerakan, variasi, periodisasi sareng faktor sanés anu leres dilakukeun. Ku alatan éta, salawasna berorientasi diri sareng propésional anu saé sareng diajar ngahargaan kapribadian biologis anjeun. Kanggo anjeun kéngingkeun massa otot, latihan mangrupikeun salah sahiji faktor utami. Janten tetep tengetan, tong nyerah!

4 - Inuman cai

Sakitar 70% awak diwangun ku cai. Otot ogé dasarna diwangun ku cai. Salaku tambahan, sanyawa ieu penting pisan pikeun ngajaga prosés metabolisme, ogé pikeun ngaleungitkeunana. Tanpa cai, sigana moal aya homeostasis, sumawona anabolisme. Sakitar 35ml cai per kg (dinten) cekap.

5 - Eureun latihan aérobik kaleuleuwihi

Éta leres, latihan aérobik henteu cocog mangtaun massa otot Lamun dipigawé kaleuwihan.. Aérobik ngaduruk glikogén jeung asam amino ranté cabang dina otot urang, teu aya deui jalan Anjeun bisa leungit beurat sarta meunang massa dina waktos anu sareng. Janten pilih hiji atanapi anu sanés.

Nanging, tong hilap, bahkan di off yén anjeun peryogi bagian haté anu saé pikeun kéngingkeun hasil anu saé.

6 - Tuang Protéin!

Protéin mangrupikeun gizi anu paling penting nalika ngeunaan mangtaun massa otot. Katuhu sanggeus anjeun ngalatih, nyaeta, ngancurkeun serat otot, perlu gizi pikeun wangunan otot sareng éta tempat protéin asup. Jadi ingesting protéin sanggeus latihan penting pisan pikeun ngawangun otot. massa otot.

7 - Tetep fokus

Tetep fokus kana tujuan anjeun tiasa janten tugas paling hésé sanés ngan ukur pikeun atlit, tapi pikeun jalma biasa. Dahar rutin, istirahat sareng latihan leres-leres pikeun seueur jalmi janten monoton sareng rada teu hasil. Tapi tanpa sagala pangorbanan éta kauntungan bakal minimal.

Ieu henteu hartosna anjeun kedah janten budak pikeun tujuan anjeun. Nyaho kumaha ngukur hal-hal ogé penting pisan pikeun tetep.

Bosen latihan, tuangeun sareng nambihan tapi henteu kantos ningali hasilna?

Upami anjeun bosen "dahar leres", nambihan naon anu dicarioskeun ku jalma-jalma sareng latihan anu dipasihkeun ku guru gim anjeun, tong hariwang, kuring gaduh solusi pikeun anjeun! Solusi anu parantos ngabantosan seueur jalma pikeun ngahontal hasil, sacara alami, ngan ukur nganggo latihan anu leres, nutrisi anu leres sareng suplemén éféktif. KLIK DI DIEU sareng milarian naon anu kuring nyarioskeun.

Henteu aya deui hayam sareng ubi amis unggal dinten… Henteu aya deui protéin whey sepanjang waktos… Waktosna pikeun anjeun diajar naon anu leres-leres mujarab pikeun Hypertrophy Sampurna sareng ngalaksanakeun ngan ukur anu tiasa dianggo, tanpa ngabuang waktos sareng sadaya omong kosong ieu anu diomongkeun ku jalma-jalma. Teu asup akal ka anjeun? Anjeun kabetot? Janten KLIK DI DIEU sareng diajar ngeunaan Program anu bakal ngarobih kauntungan otot anjeun!

Émut upami: Langkung ageung pangorbanan, kauntungan langkung ageung.

Upami anjeun masih gaduh kasusah dina ningkatkeun massa otot, baca artikel ieu sarta manggihan kasalahan anjeun:

 

Ngeunaan Pangarang Post

Tulisan anu aya hubunganana

101 KOMENTAR

TINGGALKEUN JAWABAN

Mangga lebetkeun komentar anjeun!
Mangga lebetkeun nami anjeun di dieu




Lebetkeun Captcha Ieuh:

Panganyarna