Kemis, 6 Oktober 2022
Promoção Suplementos Mais Baratos
kahijisupleménMinyak atsiriMinyak atsiri Copaíba: Kanggo naon sareng manpaatna?

Minyak atsiri Copaíba: Kanggo naon sareng manpaatna?

Waktu maca: 4 menit

 

Minyak Copaiba mangrupikeun basa Brasil, asalna ti daérah Amazon sareng dianggap seueur janten salah sahiji minyak penting anu paling narik, kusabab sipat-sipatna luar biasa pikeun ngubaran sababaraha masalah dina awak manusa.

Diekstrak langsung tina copaibeira, tangkal asli daérah Amazon anu ngagaduhan jinis résin atanapi geutah anu parantos seueur dianggo ku urang India bahkan ku sato dina raraga pangobatan alami ngalawan tatu sareng inféksi.

Dasarna, minyak copaiba praktis produk siap-dijieun, diekstrak dina a concentração hébat langsung tina tangkal.

Nanging, ku prosés industri dimungkinkeun pikeun langkung konsentrasi minyak ieu yén pepelakan nyalira nganteurkeun sareng ngahontal kauntungan anu langkung saé kalayan jumlah produk akhir anu dikirangan.

 

Naon ari minyak atsiri Copaíba?

Minyak copaiba ngagaduhan sababaraha ciri anu hadé, nyaéta penyembuhan, langkung resep ngaleungitkeun jamur sareng baktéri tina awak sareng ogé ngabantosan fungsi awak anu langkung saé sacara umum.

Ambu na mangrupikeun ciri khas sareng kai, janten seueur jalmi ogé ngaanggona salaku panyedap alami.

Salaku tambahan, éta ngagaduhan fungsi anu ngabantosan pikeun ngendalikeun minyak dina kulit sareng kulit sirah, nyaéta tiasa épéktip dina kasus jarawat, jarawat atanapi bahkan pikeun ngabantosan kakemasan.

Mangrupikeun minyak anu terkenal sareng ogé seueur dianggo utamina pikeun masalah anu aya hubunganana sareng kulit, dimana éta ngabantosan merangan sagala rupa kaayaan négatip sapertos psoriasis, éksim sareng anu sanésna.

 

Minyak copaiba dina buuk

Minyak atsiri tina copaiba tiasa dianggo sasarengan sareng kosmétik, krim atanapi sampo khusus pikeun kulit sirah, pikeun nguatkeun sareng ngajagaan daérah ieu.

Kalayan panggunaan minyak ieu dimungkinkeun pikeun gancang merangan ketombe sareng jamur dina kulit sirah, kusabab minyak copaiba ngagaduhan sipat anu saé pisan dina hal antifungal sareng astringén.

Nyaéta, éta tiasa dianggo dina cara anu saderhana sareng praktis pikeun ngajaga kulit sirah bersih sareng nyegah minyak tina ningkatna, anu sacara alami ngamajukeun rambut anu langkung tahan sareng dirawat kalayan alus.

 

Minyak atsiri Copaíba pikeun kulit

Minyak ieu ogé tiasa dianggo salaku pembantuna anu kuat nalika ngeunaan kualitas kulit ningkat sacara umum, sabab éta ngabantosan ngirangan minyak total kulit sareng sacara otomatis ngirangan ayana jarawat sareng gejala anu sanés.

Salaku tambahan, éta dianggo salaku jinis pangobatan alami ngalawan cacad sareng jinis masalah anu aya hubunganana sareng kulit, sapertos psoriasis, éksim sareng anu sanésna.

Minyak copaiba ogé ngabantosan pikeun ngajaga kulit anu langkung saé, sahingga penampilan na tetep awet ngora sareng pikaresepeun kalayan biasa nganggo minyak atsiri anu kuat ieu.

 

Minyak copaiba pikeun leungitna beurat?

Mangpaat minyak atsiri copaiba pikeun emaciation teu boga bukti husus, sabab pamakéan langsung maranéhanana henteu ngaganggu kana métabolisme awak umum.

Sanajan kitu, ku pamakéan konstan minyak copaiba mungkin perhatikeun hiji pamutahiran hébat dina mood sareng panurunan dina kaayaan hariwang, gejala anu biasana rada umum di individu anu boga binge dahar crises atawa dahar tanpa kontrol wae sahingga jadi kaleuwihan beurat.

Dina kasus ieu panggunaan minyak ieu tiasa ngirangan perasaan kahariwang sareng akibatna ngirangan kamungkinan sababaraha krisis dahar binge bakal kajantenan, nyaéta kamungkinan kéngingkeun beurat ku cara anu teu dikendalikeun pisan dikirangan.

 

Mangpaat minyak atsiri Copaíba

  • Ngurangan prosés peradangan
  • Ngaronjatkeun kualitas kulit
  • Ngepaskeun suasana awak
  • Méré anjeun langkung énergi sareng énergi
  • Ngubaran masalah kulit
  • Disinféksi bruises
  • Ngirangan kagoréngan kulit
  • Ngurangan tekanan getih
  • Ngurangan nyeri rematik
  • Bersantai pipikiran sareng ngirangan kahariwang

 

Kumaha cara nganggo minyak atsiri Copaíba?

Ieu mangrupikeun minyak anu henteu dianggap penting pisan, ogé henteu dianggap sepuh sayuran.

Intina, minyak copaiba mangrupikeun jinis résin, nanging, kusabab konsentrasi anu luhur, disarankeun henteu nganggo langsung dina kulit.

  • Pikeun kasus dimana tujuanna nyaéta ningkatkeun penyembuhan, atanapi kualitas kulit, idéalna nyaéta ngagunakeun sababaraha tetes minyak copaiba anu diencerkeun dina sababaraha minyak nabati anu sanés teras langsung diterapkeun dina situs
  • Pikeun ningkatkeun kulit sirah, perlu éncérkeun dina kosmetik anu sanés, sapertos krim sampo sareng sajabana.
  • Pamakéan oral minyak copaiba henteu disarankeun tanpa naséhat médis, sabab tiasa nyababkeun teu ngarareunah lambung anu serius. Pangaruh samping kayaning diare sarta utah, sabab mangrupakeun produk pisan kentel.
  • Éta tiasa dianggo sasarengan sareng aromatizer pikeun ngabantosan dina ningkatkeun masalah pernapasan sapertos sinusitis, rhinitis sareng colds

Dimana diajar langkung seueur ngeunaan minyak atsiri Copaíba?

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan minyak atsiri copaiba, sareng kagunaanna digabungkeun sareng sababaraha minyak atsiri sanés, kunjungan ka saluran ahli gizi Larissa Scharf dina YouTube.

Ahli profésional ieu dina minyak atsiri sareng kauntungan kaséhatan anu luar biasa, karaharjaan sarta fungsi alus organisme ngajadikeun sadia on channel na hiji tanpa wates of eusi sagemblengna bébas ngeunaan minyak atsiri.

Upami anjeun milarian pilihan anu alami, leres-leres efektif, henteu aya nyeri sareng kabuktian sacara ilmiah pikeun ningkatkeun kaséhatan anjeun sareng kualitas hirup dina cara anu teu acan kantos katingal sateuacanna, diajar langkung seueur ngeunaan minyak atsiri ngalangkungan saluran Larissa Scharf.

Anjeunna ngagabungkeun daptar puter khusus anu ngagaduhan langkung ti 40 pidéo unik sareng éksklusif ngeunaan ragam minyak atsiri anu béda sareng aplikasi sadidinten.

Akses ayeuna ku ngaklik di dieu, sareng mendakan sadaya épék anu saé anu panggunaan minyak atsiri tiasa nyandak kana rutinitas sadidinten anjeun.

 

Ngeunaan Pangarang Post

Tulisan anu aya hubunganana

TINGGALKEUN JAWABAN

Mangga lebetkeun komentar anjeun!
Mangga lebetkeun nami anjeun di dieu




Lebetkeun Captcha Ieuh:

Panganyarna