Jumaah, 30 Séptémber 2022
Promoção Suplementos Mais Baratos
kahijiStéroid anabolikDiajar kumaha Ngurangan ingetan Cai disababkeun ku Téstostéron

Diajar kumaha Ngurangan ingetan Cai disababkeun ku Téstostéron

Waktu maca: 6 menit


The quest pikeun gain massa otot gancang, éta henteu salawasna nguntungkeun… Utamana pikeun jalma anu henteu terang naon anu aranjeunna laksanakeun, kanyataanna, sapertos anu seueur. binaragawan anu neangan teh pamakéan stéroid anabolik Téstostéron, sarta tungtungna jadi beuki bareuh (kalayan ingetan cai) tibatan anu dibayangkeun.

Kaleuwihan ingetan cairan ngabahayakeun teu ukur keur watesan otot, tapi ogé bisa ningkatkeun tingkat tekanan darah, ningkatkeun beurat, tiasa nyababkeun nyeri sirah, bareuh sareng sajabana..

Ku alatan éta, urang kedah ngagaduhan kendali kana ingetan cai urang (sakumaha hesena), ku kituna urang tiasa ngamangpaatkeun anu saé siklus jeung teu ngarugikeun kaséhatan urang.

Barina ogé, naha mungkin pikeun ngajaga akumulasi cai dina kontrol? Naha aya bentuk téstostéron anu nyababkeun tingkat handap cairan ingetan? Naha aya cara pikeun ngaoptimalkeun pangasilan massa tanpa lemak tanpa nambahan jumlah cai anu disimpen dina awak anjeun teuing?

Cicing sareng kuring dina tulisan ieu terang sadayana ngeunaan topik anu penting pisan ieu!

Naha téstostéron nyababkeun ingetan cai?

A ingetan cairan tiasa disababkeun ku sababaraha faktor, sanés ngan ukur pikeun panggunaan stéroid anabolik. Pamakéan sababaraha hormon tiasa ngaganggu ADH (hormon anti-diuretik), nyababkeun awak ngaleungitkeun kirang cai, nyababkeun ingetan cai, anu urang sebut ingetan cai.

Sareng ieu kajantenan henteu ngan ukur kusabab parobihan dina ADH, tapi ogé kusabab konversi kaleuleuwihan téstostéron dina éstrogén, nyaéta hormon anu cukup gampang nyababkeun ingetan cairan ku cara anu luar biasa pisan.

langkung ngartos ngeunaan ingetan cairan

Sakitar 300-600 mg téstostéron anu dianggo parantos cekap nyababkeun parobahan natrium sareng kalium dina awak, ngahasilkeun lingkungan anu seueur cai sareng, dina waktos anu sasarengan, sakedik ngaleungitkeunnana.

Kaseueuran pangguna tina anabolik tiasa ngagaduhan épék anu luar biasa ieu nalika énggal, sareng ieu cenderung ngirangan sakedik waktos, nanging, éta beda-beda ti hiji jalma ka jalma.

Faktor anu paling nyababkeun ingetan cai pikeun pangguna anabolik nyaéta:

  • Parobihan dina sékrési ADH;
  • Pangabutuh anu langkung seueur pikeun hidrasi otot (kusabab kanaékan sintésis);
  • Akumulasi glikogén;
  • Ingetan ciptaan anu langkung ageung;
  • Konversi téstostéron kana éstrogén.

Ieu sababaraha alesan kunaon ingetan cairan anu pikasieuneun tiasa kajantenan. Nanging, ngan ukur terang alesanna henteu ngabantosan. Éta sababna dina topik salajengna anjeun bakal diajar sababaraha cara pikeun ngirangan tingkat ingetan cairan.

Cicing sareng abdi!

Naon anu kedah dilakukeun pikeun ngirangan tingkat ingetan cairan?

Biasana, teu seueur anu kedah dilakukeun dina tingkat ingetan, sabab ieu mangrupikeun hal anu samentawis sareng sangat individual. Nanging, sababaraha hal anu bakal urang tingali di handap ieu moal tiasa diémutan sabab penting pisan.

- Kontrol konsumsi natrium

Ayeuna, umum pisan pikeun jalma anu ngagaduhan diet hypersodium (teuing natrium) sareng éta sanés hal anu saé. Kaleuleuwihan tina natrium asalna tina pangan industri, dilestarikan sareng olahan, sareng anu sanésna, parantos nyababkeun tingkat na langkung ningkat.

tip pikeun ngirangan ingetan cairan: ngirangan konsumsi natrium

Ieu kusabab, pangan ieu parantos ngandung dosis natrium anu saé dina komposisina sareng, sasarengan natrium anu parantos aya dina salad umum sareng rempah-rempah kahirupan sapopoe, tingkat na langkung saé.

Ku alatan éta, sahenteuna nalika ngagunakeun anabolik téstostéron sareng, hoyong ngendalikeun ingetan cai, cobian nganggo sababaraha panganan ieu.

NGARTI >>> Rempah tanpa natrium: Naha ieu penting pikeun binaragawan?

- Ngurangan asupan karbohidrat saderhana

A insulin mangrupikeun salah sahiji hormon anu paling pakait sareng paningkatan ingetan cairan jeung, meureun ieu ogé alatan kamampuanna pikeun nyimpen glikogén anu mawa cai.

Diantara karbohidrat anu paling sering dianggo pikeun paningkatan dadakan ieu insulin nyaéta karbohidrat saderhana. Nanging, éta ngan ukur "ngabahayakeun" nalika dikonsumsi kaleuleuwihan sareng insulin disumputkeun dina jumlah anu seueur.

Salian karbohidrat basajan sorangan, éta karbohidrat teuing (kami henteu nyarioskeun ka anjeun nyandak karbohidrat tina diit) ogé nyababkeun tingkat insulin naék pisan.

Ku alatan éta, kontrol anu hadé kana jinis sareng jumlah karbohidrat penting pisan pikeun mastikeun hasil anu saé dina ngendalikeun ingetan cai tina cairan.

NYAHO >>> Jinis karbohidrat anu béda sareng terasrasakeun macronutrient ieu langkung saé!

- Ningkatkeun konsumsi cai

Kaseueuran jalma henteu nahan cairan kusabab kaleuwihan natrium, tapi kusabab kurangna asupan cai. Ngonsumsi jumlah cai anu handap sapoé nyababkeun awak anjeun mimiti ngaleupaskeun ADH sareng ngahindaran diuresis, anu nahan uyah sareng cai dina awak.

konsumsi cai biasa tiasa ngirangan résiko nahan cairan

Upami awak anjeun ngagaduhan cai sakedik, anjeun badé nyimpen jumlah anu anjeun gaduh, sareng ieu bakal ngagambarkeun sabaraha cai anu bakal dipikagaduh.

Janten, upami anjeun leres-leres henteu hoyong nahan teuing cairan, mimitian nyaluyukeun asupan cai sadidinten anjeun! Pasihan awak anjeun sajumlah cai anu saé sareng éta moal ngagaduhan alesan pikeun nahan gizi ieu.

Dianjurkeun >>> Pitunjuk asupan cai dasar pikeun binaragawan

- Saluyukeun jumlah, waktos sareng jinis téstostéron dina siklus

Naha nganggo éster pondok atanapi éster panjang, overuse (sareng kanggo waktos anu lami) téstostéron pakait pisan sareng ingetan cairan. Ku alatan éta, beuki lila paparan anjeun kana zat éta, beuki seueur jumlah cai akumulasi dina awak.

Jalma anu ngalakukeun siklus kualitas sahingga nganggo sababaraha téstostéron, moal lami-lami deui, janten pikeun maksimalkeun pangaruh épétika, pamakean éster anu langkung pondok pantes.

Diantarana, urang tiasa mikir ngeunaan propionate atanapi di phenylpropionate, anu bahkan ngagaduhan tingkat uyah murni anu langkung luhur (kusabab éster és karbon kirang). Éstér langkung lami sapertos cypionate atanapi anu ngaleutikan biasana mawa tingkat ingetan cair anu langkung luhur.

- Pamakéan infusions

Teh sareng infus, sajaba beunghar ku phytonutrients (antioksidan, pembakar gajih jsb) ogé bisa mantuan merangan ingetan cairan.

Sababaraha pilihan anu saé nyaéta green tea, infus tina waru, infus tina batu pegat téa jeung sajabana

sababaraha teas tiasa ngirangan ingetan cairan

- Anti nyungkeun rasa

O éstrogén mangrupikeun salah sahiji hormon anu paling aya hubunganana sareng ingetan cairan.

Nganggap yén awak condong sacara signifikan ningkatkeun konvérsi téstostéron kana éstrogén dina awak, nalika aya tingkat luhur téstostéron dina getih, panggunaan sababaraha anti perasa, sapertos letrozole atanapi anu anastrozole tiasa éfisién.

Anjeun henteu kedah (sareng henteu tiasa) ngirangan kadar éstrogén anjeun teuing sabab ngagaduhan fungsi biologis ogé. Nanging, ngendalikeunana dina tingkat anu cekap mangrupikeun strategi anu saé pikeun ngirangan ingetan.

Dupi abdi tiasa nganggo diuretik?

Diuretik dipikaterang pisan pikeun ngaleungitkeun cai tina awak, tapi seueur jalma henteu terang kumaha aranjeunna leres-leres jalan.

teu binaraga jeung, dina kalolobaan olahraga, ieu ngan dipaké (jeung lamun perlu) dina tahap ahir persiapan mana atlet kudu ngaleungitkeun cai tina awak dina jumlah badag sarta dina periode pondok waktu.

panggunaan diuretik tiasa merangan ingetan cairan - ngartos

Tapi, éta henteu hartosna yén anjeun kedah nganggo dina waktos anu sanés atanapi bahkan anu kedah anjeun anggo. Éta pakait sareng kaleungitan uyah, cai sareng nutrisi ageung dina awak, anu ngarusak kasihatan sareng kinerja.

Dina hal ieu, panggunaan na henteu disarankeun. Komo nalika anjeun nganggo téstostéron éksogen (téstostéron suntik) atanapi bahan sanés.

Sareng naon cara anu paling épéktip pikeun ngendalikeun ingetan nalika siklus anabolik?

Cara anu pangsaéna pikeun ngalakukeun pangendali ieu, salian ti tips di luhur, anjeun terang naon anu anjeun lakukeun, sacara épéktip. Nyaéta, pikeun gaduh siklus anu terstruktur, kalayan dosis anu leres, waktos panggunaan anu leres, bentuk panggunaan sareng anu sanésna. Ngagaduhan diét terstruktur anu bakal ngémutan panggunaan stéroid anabolik anjeun sareng gaduh latihan anu ngabutuhkeun Anjeun pikeun maksimal, sahingga anjeun tiasa ngaleungitkeun cairan nalika latihan.

Sareng cara anu paling saé pikeun anjeun gaduh ayeuna nyaéta ku Formula Program Raksasa! A Program dimana kuring bakal ngajarkeun anjeun ngeunaan panggunaan stéroid anabolik anu leres, sareng kuring bakal nunjukkeun kumaha gaduh siklus anjeun, diet sareng latihan anjeun sadayana leres pisan!

Salian ingetan cai, kuring bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngadalikeun Pangaruh samping yén stéroid bisa ngabalukarkeun, sarta kuring bakal némbongkeun Anjeun kumaha éta mungkin meunang nepi ka 10kg massa otot dina 12 minggu, ngaminimalkeun résiko tina ngagunakeun stéroid anabolik sareng ngamaksimalkeun hasil anjeun.

kacindekan

Téstostéron nyaéta hormon utama anu aya hubunganana sareng fisik anu saé. Nanging, éta tiasa gaduh sababaraha efek samping nalika dikonsumsi suntik, sapertos kasus ingetan cairan.

Kusabab kitu, terang faktor ieu, alesan ieu sareng terang cara pikeun nyingkahanana bakal penting pisan pikeun ngajamin hasil anu saé sareng kaséhatan anu langkung saé.

Siklus saé!

Ngeunaan Pangarang Post

Tulisan anu aya hubunganana

5 KOMENTAR

  1. Inpo alus teuing, Abdi hoyong ménta inpo nu langkung lengkep ihwal kontrol ingetan cairan dihasilkeun ku téstostéron. Abdi yuswa 59 taun, abdi ngagaduhan beurat ti saprak umur 20, ngan ukur 5 siklus kusabab masalah retensi cairan, kuring henteu hiperténsi, tapi kaayaan ieu nyababkeun élévasi TA kuring.

    • Halo, ingetan cairan gampang dikontrol. Anjeun kedah nginum seueur cai, 35 kali beurat anjeun (hasilna dina ml). Paké pangan fungsional kawas ajo, bonteng, perejil, sandía. Ngalakukeun bodybuilding sareng aérobik

TINGGALKEUN JAWABAN

Mangga lebetkeun komentar anjeun!
Mangga lebetkeun nami anjeun di dieu




Lebetkeun Captcha Ieuh:

Panganyarna