Minggu, 25 Séptémber 2022
Promoção Suplementos Mais Baratos
kahijiTip BinaragawanPanggihan 3 stéroid anabolik paling mujarab pikeun motong

Panggihan 3 stéroid anabolik paling mujarab pikeun motong

Waktu maca: 3 menit

Pikeun maranéhanana anu teu bagian tina dunya bodybuilding, éta pisan umum pikeun mikir yén stéroid anabolik ngan ngawula ka nyieun individu "raksasa", nyaeta, aranjeunna ngan ngawula ka ningkatkeun beurat awak. massa otot. Sanajan kitu, ieu teu sabaraha dunya stéroid anabolik jalan.

Memang aya periode nu atlit ngalakukeun siklus maranéhna pikeun ngaronjatkeun volume otot, nu disebut bulking. Sanajan kitu, aya ogé moments katuhu pikeun nyieun siklus leungitna gajih awak, nu urang sebut motong.

Mantuan kami ningkatkeun ku rating artikel kami

Motong mangrupikeun salah sahiji période anu paling hese pikeun atlit binaraga atanapi hobi. Salian ngagem fisik anu luhur, faktor émosional sareng psikologis tiasa ngarusak sadayana prosés sareng nyababkeun hasilna. Ku alatan éta, perlu disiapkeun duanana fisik jeung psikologis saméméh venturing kana motong.

Pikeun mantuan Anjeun kalawan hasil anjeun, kami geus disiapkeun keur anjeun daptar 3 pangalusna stéroid anabolik pikeun periode motong. Ku cara éta, bakal langkung gampang pikeun anjeun milih milik anjeun, sabab anjeun kedah milih ngan ukur 3.

Kita Hayu on?

1 - Stanozolol

O Stanozolol atawa Winstrol, sakumaha eta populérna dipikawanoh, mangrupa salah sahiji stéroid anabolik pang éfisiénna lamun datang ka motong. Éta mangrupikeun zat anu gaduh kakuatan nyerep anu luhur ku awak, nyababkeun pangaruhna langkung gancang ditingali.

Ku alatan éta, Stanozolol ngamungkinkeun pamaké pikeun nyieun siklus loba pondok tur kalawan suplement pikeun meunangkeun massa otot sajaba ti rupa-rupa wangun administrasi.

Diantara kauntungan utama na, urang tiasa nyorot:

Pamakéan Stanozolol bisa ngabalukarkeun Pangaruh samping kayaning karacunan ati, disregulasi hormonal komo ngaronjat tingkatan kolesterol goréng. Pikeun épék ieu bisa mitigated, salawasna ngamangpaatkeun ditangtoskeun péér.

péér

Ngalakukeun PR ieu 2 poé sanggeus ahir siklus.

  • ngagunakeun narkoba Tamoxifen (30mg) pikeun 30 dinten (1 bulan).

2 - Masteron

Masteron nyaéta a anabolik anu épékna diwujudkeun dina jangka panjang. Éta henteu heran yén atlit binaraga utama ngagunakeun éta 4 dugi ka 6 minggu sateuacan kajawaraan.

Ieu mangrupakeun zat nu nyadiakeun pamaké kalawan paningkatan dina massa lean, sahingga maranéhna métabolisme meunang leuwih gancang. Ku cara éta, awak bakal ngaduruk langkung seueur gajih, anu tujuanana sadayana. suplement pangalusna pikeun meunangkeun massa otot teu motong.

Mangpaat utama Masteron nyaéta:

  • Ningkatkeun kakuatan;
  • Teu aromatize;
  • Teu nahan cairan;
  • Ngaronjat dina massa lean;
  • Definisi otot anu langkung ageung;
  • Mayor Ngaduruk Gajih;
  • Diantara anu sanésna.

Zat ieu teu matak dipaké ku awéwé, sabab mangrupa anabolik jeung épék androgenic, nu ngamajukeun ciri lalaki di pamaké.

Ku cara kieu, awéwé anu ngagunakeun éta tiasa ngalaman efek samping sapertos deepening sora, pertumbuhan rambut kaleuleuwihan, réduksi payudara, teu saimbangna hormonal, masalah kasuburan, sareng anu sanésna.

Sajaba ti éta, aya efek samping nu bisa disababkeun boh lalaki boh awéwé, kayaning mecenghulna sababaraha jenis kanker, jerawat (jerawat), kulit berminyak, bulu leungitna, jeung sajabana.

péér

Mimitian PR ieu 10 dinten saatos siklus anjeun, suplement pikeun gain massa otot.

  • ngagunakeun narkoba Tamoxifen (40mg) pikeun 60 dinten (2 bulan).
  • Poé 1 nepi ka 56 = HCG 1000IU 3-4x saminggu.

3 - Trenbolone

A Trenbolone Ieu mangrupikeun salah sahiji zat anu paling sering dianggo ku atlit (profésional atanapi amatir) salami periode motong. Ieu salah sahiji stéroid anabolik paling éféktif kumaha carana meunang massa otot gancang di dunya olahraga.

Sanajan pohara kapaké dina periode leungitna gajih awak, Trenbolone mangrupakeun anabolik kacida anabolik. (éta langkung anabolik tibatan téstostéron).

Salila période motong, Trenbolone loba dipaké sabab dibangkitkeun mangpaat handap pikeun awak:

  • Harti awak;
  • Akselerasi métabolisme;
  • Langkung ngaduruk gajih;
  • Méi pengeluaran énergi;
  • Ningkatkeun kinerja dina latihan;
  • épék anabolik;
  • Diantara anu sanésna.

Kawas Lolobana stéroid anabolik, Trenbolone nyadiakeun épék androgenic hébat, nyaeta, ciri jalu. Ku alatan éta, pamakéan na teu kudu dipigawé ku awéwé pikeun nyingkahan épék kayaning sora jero, kaleuwihan bulu; réduksi payudara, kasusah dina meunang hamil, antara séjén.

Lalaki ogé bisa kakurangan tina sababaraha efek samping jeung pamakéan na kayaning ngaronjat tekanan darah, bulu leungitna, jerawat (pimples) antara séjén. Pikeun ngirangan épék ieu, sok nganggo TPC.

péér

Mimitian PR ieu 10 dinten saatos siklus réngsé.

  • ngagunakeun narkoba Tamoxifen (40mg) pikeun 60 dinten (2 bulan).
  • Minggu 1 nepi ka 8 = HCG 1000IU 2x saminggu.

kacindekan

Dina artikel ieu anjeun ngagaduhan uninga 3 tina stéroid anabolik pangalusna dipaké dina période leungitna gajih awak (motong). Nanging, penting pikeun nerangkeun yén panggunaan bahan-bahan ieu waé henteu cekap pikeun ngahasilkeun hasil.

Perlu aya kombinasi latihan anu leres, nutrisi anu saé sareng, tangtosna, siklus anu anjeun pilih, naha éta dina daptar ieu atanapi henteu.

Lain hal: pernah eureun ngalakukeun TPC (Post Cycle Therapy), sanggeus unggal siklus anabolik naha pikeun motong atawa bulking. Kalawan efek samping disababkeun ku zat ingested atawa nyuntik bakal kirang.

Siklus saé!

Ngeunaan Pangarang Post

Tulisan anu aya hubunganana

TINGGALKEUN JAWABAN

Mangga lebetkeun komentar anjeun!
Mangga lebetkeun nami anjeun di dieu




Lebetkeun Captcha Ieuh:

Panganyarna