Kemis, 29 Séptémber 2022
Promoção Suplementos Mais Baratos
kahijiStéroid anabolikAnggo stéroid ku sanés atlit

Anggo stéroid ku sanés atlit

Waktu maca: 3 menit

Pastina, upami urang niténan masarakat dina gim latihan beurat naon waé, urang bakal ningali yén seuseueurna henteu nunjukkeun ka atlit profesional sareng ieu parantos adat. Jelas, kondisina henteu tiasa bénten-bénten, kumargi, salian ti sababaraha anu leres-leres milih karir atlit, panyebaran gim pikeun kasihatan anu hadé sareng kaséhatan parantos ningkat beuki narik minat pamirsa tina katégori anu paling béda, ti barudak, nonoman. , jalma ngora, déwasa sareng sepuh ogé. Ieu, tina sadaya ras, jenis kelamin, profési sareng ciri anu béda.

stéroid anabolik

Sanaos diversifikasi masarakat, seuseueurna anu urang mendakan di jero gim henteu milari performa anu luhur (atanapi anu dikenal salaku olahragawan), tapi, sakumaha ceuk, tujuan anu kirang spésifik sapertos ngan saukur ningkatkeun kaayaan fisik, ngaganggu akal sareng… tangtosna, penampilan fisik anu saé. Sareng dina titik ieu kuring nyebatkeun yén masalah urang mimiti timbul sareng kuring naros: Sakumaha tingkat milarian penampilan fisik ieu anu dipikahoyong, dina nyanghareupan tekanan anu ditumpukeun ayeuna ku masarakat, tiasa nyababkeun individu éta ngorbankeun anu utama anu sanés barang-barang kahirupan salaku anu utama: Kaséhatan?
Abdi émut yén nalika ka tukang, nalika netepkeun tujuan pikeun lebet ka gim, individu bakal milari sakumaha bersihna pikeun ngahontal cita-citana. Pasti, seueur jalma ieu mimiti ngarusak diri nalika aranjeunna sadar yén jalan éta henteu gampang sapertos kitu. Sedengkeun sababaraha nyerah, anu sanésna, saatos sababaraha lami, parantos langkung sakedik jauh tibatan anu kedah dipibanda sareng anjeun terang anu kuring carioskeun. Nanging, masalahna tangtos kirang serius sareng / atanapi sahenteuna langkung kamuflase, margi, inpormasi (sareng inpormasi sering lepat tina sumber anu goréng) jarang sareng sakedik disebarkeun. Nanging, ayeuna, kalayan sadayana téknologi sareng média kabuka, saha waé tiasa nyarios, ngalakukeun atanapi ngarekam naon waé anu dipikahoyong, tiasa pangaruh dina cara anu négatip, khususna jalma ngora, tapi bahkan anu déwasa atanapi anu paling "polos".
Teu heran yén ayeuna individu geus mikir ngeunaan naon anu kudu dipigawé saméméh, lamun manéhna hayang mikir ngeunaan latihan jeung, leuwih saeutik (tangtu) ngeunaan dahar jeung disiplin diri pikeun ngahontal cita maranéhanana dina cara padet jeung, paling penting sadaya. : Kalayan kaséhatan. Sareng kuring nyarios kieu, sabab seueur anu henteu sadar kumaha ngabahayakeun panggunaan sababaraha metode anu teu pantes, naha éta latihan atanapi suplemén (utamana ergogenic) atawa malah ngarujuk kana stéroid anabolik. Sareng anu terakhir, langkung seueur, janten "umum" sareng sering.
Jalma-jalma sadidinten sareng beuki sacara harfiah "nempatkeun burit payuneun gorobag". Aranjeunna hilap yén kahirupan hirup jauh tibatan ngan saukur ngahontal hiji atanapi tujuan anu sanés, tapi saperangkatna. Kami beuki niténan yén disiplin, usaha sareng sadaya aspek ieu diperhatoskeun. Jujur, teu aya anu sanés hoyong terang kumaha tuangeun leres, ngalatih leres, beristirahat leres. Aranjeunna nyimpulkeun bentuk anu saé dina gelas, pil sareng formula anu edan.
Barudak, anjeun gaduh kahirupan sateuacanna. Henteu kedah nganggo jinis-jinis zat sapertos ieu, utamina tanpa pitunjuk anu pas anu ngan ukur tiasa diresepkeun ku dokter anu kompeten di daérah éta, ogé, anu damel khusus sareng ieu. Janten cobian janten jalma anu masuk akal sareng jalma anu leres-leres ngasilkeun. Entong pikir yén jalan anu pondok nyaéta kanyataanna jalur anu bakal masihan anjeun hasil sareng kapuasan.
Ieu tiasa janten pedang bermata dua.
Pikirkeun deui!
Latihan anu saé dina bentuk anu hadé sareng kaséhatan!

Ngeunaan Pangarang Post

Tulisan anu aya hubunganana

8 KOMENTAR

  1. Hapunten Marcelo, tapi sigana anjeun rada munafik. Sadayana terang yén nalika ngeunaan kaayaan fisik sareng penampilan fisik atanapi estetika, mata pelajaran naon waé bakal tunduk kana zat terlarang, nalika aranjeunna hoyong milarian hasil anu gancang atanapi sustainable. Sareng sakumaha disiplin diri salaku poko, kadang-kadang hésé pikeun ngahijikeun latihan sareng padamelan sareng tuangeun biasa. Sareng upami situs anjeun mangrupikeun situs kiat, ogé lumaku pikeun anu sanés atlit, mimitian ku émut yén jalma-jalma ieu damel , sareng mustahil pikeun ngahontal diet idéal, sareng jadwal latihan anu ideal. Sadaya ieu nyababkeun urang nganggo zat ieu atanapi "jalan najis". Masih, saha waé anu nganggo AE kedah dibarengan ku dokter.
    -
    Oke, buka jalan anjeun sareng anggap balukarna.
    www.facebook.com/marcelosendon

  2. Kuring resep sikap Sérgio Schweinere dina nunjukkeun pendapatna ... bahkan langkung saé waleran ti… Éta pisan, hayu urang tukeur pangalaman sareng sudut pandang ... Nuhun, kuring resep kana tulisan éta…

  3. Tulisan anu saé Marcelo, kuring nyorot frase ieu tina téks anu cocog sareng kanyataan hébat:
    Abdi émut yén nalika ka tukang, nalika netepkeun tujuan pikeun lebet ka gim, individu bakal milari sakumaha bersihna pikeun ngahontal cita-citana.
    Ayeuna konsepna bénten-bénten pisan, kaseueuran jalma anu nyandak atanapi hoyong nganggo bahan ieu ti mimiti pamula dugi ka tingkat menengah, seueur anu hoyong ngagunakeun bahan-bahan ieu dina hubungan anu mimiti sareng aktivitas fisik sareng, di luhur tina éta, hiji panyawat anu caket. absurd hoyong terang sabaraha beurat anjeun bakal kéngingkeun dina waktos anu parantos ditangtoskeun, teu kakantun faktor sapertos latihan, istirahat sareng tuangeun.
    Abdi resep pisan naon anu ditulis Sérgio, tapi kuring mikir yén sababaraha alesan henteu ngakibatkeun anu sanésna, sanaos sesah hirup jalma éta, éta masih beurat pisan pikeun ditempatkeun dina skala.

  4. Dikirim pisan! Teu aya anu munafik ngeunaan éta! Anjeunna ngan ukur ngingetkeun jalma ngora anu asup kana gim sareng saatos 3 atanapi 4 bulan aranjeunna parantos badé ngalakukeun "siklus".
    Kuring henteu sadar stéroid anabolik sabab kuring henteu kantos nganggona, tapi kuring sadar kana diet serius, latihan sareng suplemén!
    Kuring parantos latihan salami 3 taun sareng sababaraha parantos rusak sareng dina waktos éta kuring diajar jalur anu leres tina batu.
    Kuring moal bohong, sabab dinten ayeuna kuring resep ngagunakeun EA tapi tetep asup ka pipikiran kuring yén kuring tiasa langkung jauh tibatan anu tiheula na sareng hiji dinten kuring bakal mikir ngeunaan EA deui.

  5. Selamat !! Kuring resep kana tulisan éta, éta dumasar kana hiji kontéks anu parantos diwartakeun di akademi dina taun-taun ayeuna, éstétika langkung ti sadayana, sanés kasihatan. Unggal kecap, frasa, disimpen dina cara anu paling saé sareng transparansi pikeun pamiarsa. situs.

  6. Anjeun terang pisan yén kaseueuran pangguna stéroid moal janten saingan binaraga. Naha anjeun henteu pikir urang kedah ngagaduhan inpormasi anu saé ngeunaan cara numpak sakumaha aman-gancangna? Naha anjeun pikir henteu konyol upami teu malire yén mayoritas pangebom sanés pesaing? Dina pamanggih kuring langkung saé yén jalma anu terang ngeunaan subjek tiasa nyarioskeun hal-hal sacara terbuka. Barudak, ku henteu terang éta tiasa ngahasilkeun seueur kotoran.
    ---
    Masalahna nyaéta urang kedah ngartos yén situs éta kabuka pikeun sadaya jinis jalma, ti anu paling siap dugi ka paling henteu siap. Janten rumit pikeun nyarios sapertos kieu sacara terbuka, sabab anu paling henteu siap-siap tiasa néwak, ngadamel, ngagunakeun sareng ngagaduhan masalah anu serius, sakumaha anu dituduhkeun ku urang. Salajengna, urang tempatna di Brazil sareng urang kedah nuturkeun hukum di dieu, dimana panggunaan sareng hasutan pikeun ngagunakeun narkoba tangtu dilarang. Kuring sok nyarios yén kami henteu nolak panggunaan, tapi éta hal anu sami kedah dilakukeun ku dokter profesional di lapangan, sacara ati-ati sareng éfisién.

  7. Kuring panasaran kunaon piala juara anjeun langkung berharga tibatan harga diri kuring?
    ---
    Naha harga diri anjeun langkung penting tibatan kaséhatan anjeun? Upami kitu, anggo sareng nempatkeun kaséhatan anjeun dina résiko.

  8. Halo, abdi hoyong terang upami stéroid anabolik nyababkeun kecanduan atanapi kecanduan? Kuring henteu kantos ningali saha waé anu nyarioskeun perkawis éta sareng kuring hoyong terang pendapat anjeun.
    -
    Numutkeun kuring, éta sabab anjeun sok hoyong hasilna langkung gancang. Ngeunaan sistim saraf pusat, No.

TINGGALKEUN JAWABAN

Mangga lebetkeun komentar anjeun!
Mangga lebetkeun nami anjeun di dieu




Lebetkeun Captcha Ieuh:

Panganyarna