Jumaah, 30 Séptémber 2022
Promoção Suplementos Mais Baratos
kahijiStéroid anabolikPanggihan opat jinis siklus anabolik

Panggihan opat jinis siklus anabolik

Waktu maca: 3 menit


Unggal atlit profesional, sareng dina sababaraha kasus amatir, parantos dianggo stéroid anabolik pikeun nangtukeun otot gancang atanapi, sahenteuna, parantos dipikirkeun tentang panggunaan na.

Ieu munafik disebutkeun yen aranjeunna henteu dina sagala olahraga latihan kiwari, sanajan aya ayana dina suplement pikeun meunangkeun massa otot. Tina senam, ngojay, maén bal Amérika atanapi malah olahraga kakuatan sareng ekspresionisme awak sapertos powerlifting sareng binaraga.

Papanggih sababaraha modél tina siklus stéroid anabolik sareng ogé pangaruh sareng struktur utamina.

Ergogenik farmakologis dina gilirannana mangrupikeun cara ningkatkeun poténsi atlit dina sababaraha aspek. Tanpa aranjeunna, urang sigana bakal ngawatesan diri ngan ukur ngagaduhan juara anu sacara genetik. Sareng sésana? Éta mangrupikeun hal anu matak ngeunteung ...

Nanging, kami terang yén, sanaos aya, teu cekap aya panilitian pikeun ngabuktikeun cilaka aslina. Ku alatan éta, nalika dipaké, pencegahan sareng perawatan kedah janten titik awal konci.

Kitu ogé, pangaturan sareng kombinasi ubar kedah janten titik dasar pikeun kéngingkeun kauntungan anu saé.

Siklus stéroid anabolik pikeun gain massa
Daur de stéroid anabolik keur gain massa

Dinten ayeuna, urang bakal terang 4 siklus anu sanés. Penting pikeun diémutan yén dosana relatif sareng panggunaan stéroid anabolik TEU SARAN, langkung-langkung deui tanpa monitoring profesional anu pas. Upami ieu dilakukeun, éta bakal janten résiko anjeun sorangan.

Judul:

  • DSDN - Unggal dinten anu sanés.
  • D - Dinten
  • Sem - Minggu

Siklus pikeun kéngingkeun massa otot kotor

1 - 12 - 1g Téstostéron Cypionate / Sem

1 - 4 - 100mg tina Dianabol / D atanapi 100mg tina Oxymetholone / D

1 - 1g Nandrolone Decanoate / Tanpa

2 - 12 - 300mg Nandrolone Decanoate / Sem

9 - 14 - 100mg Stanozolol / DSDN

Perlindungan sareng sekutu: HCG, Tamoxifen

péér: SERMS

Siklus pikeun gain volume kalayan ingetan anu handap

1-12 - 700mg Téstostéron Enanthate / Sem

1 - 4 - 40mg Dianabol / D.

1 - 12 - 500mg Boldenone Cypionate / Sem

2 - 14 - 250mg tina Primobolan / Sem

5 - 9 - 70mg Turinabol / D.

Perlindungan sareng sekutu: Tamoxifen sareng Xanthonon B12

péér: SERMS

Siklus pikeun watesan otot

1-10 - 700mg Téstostéron Enanthate / Sem

1-15 - Boldenone Unecylinate 500mg / Sem

2 - 10 - 150mg Stanozolol / DSDN

11-15 - 10mg Trenbolone Acetate / D.

12 - 15 - 150mg Téstostéron Propionate / DSDN

4 - 8 - 80mg Oxandrolone / D.

Perlindungan sareng sekutu: Tamoxifen, Xanthonon B12

péér: SERMS

Siklus pra kontes (ieu ngan ukur conto dasar)

Tahap ka-1:

1 - 1g Nandrolone Decanoate / Tanpa

1-12 - 1,5g Téstostéron Cypionate / Sem

1-4 - 50mg Dianabol / D.

1-10 - 350mg Nandrolone Decanoate / Sem

2 - 14 - 200mg Stanozolol / DSDN

Sasak 4-minggu nganggo 60mg Turinabol / D

Tahap ka-2:

1-18 - 700mg téstostéron enanthate / Sem

1-20 - 600mg boldenone undecylinate / Sem

12-22 - 500mg tina primobolan / Sem

1-4 - 50mg dbol / D

19-25 - 700mg téstostéron propionate / Sem

20-25 - 200mg Trenbolone Acetate / D.

19 - 23 - Drostanolone Propionate / DSDN 100mg

8-12 - 60mg Turinabol / D atanapi 100mg Oxandrolone / D

4-20 - 6-10UI GH / DSDN

4-8 - 12 IU insulin / D.

Perlindungan sareng sekutu: Tamoxifen, Xanthonon B12. HCG

péér: Sacara umum, dina tingkat ieu, sasak atanapi pangobatan anu panjang dilakukeun.

Hoyong terang 30 siklus anu sanés sareng diajar kumaha ngagunakeun stéroid anabolik ku cara anu leres?

Ayeuna anjeun parantos maca sadayana ngeunaan opat jinis siklus anabolik, anjeun henteu yakin kumaha ngagunakeunana, kumaha cara ngumpulna. siklus, siklus mana anu kedah dilakukeun sareng sadayana, sanés?

Muhun lajeng ulah cicing! KLIK DI DIEU sareng milari kumaha anjeun tiasa nganggo éta stéroid stéroid anabolik éféktif ningkat massa otot e watesan otot sareng ngawangun otot GIANT!

hiji jalma dugi ka Brazil daék némpél raray na ngajarkeun kumaha leres ngagunakeun stéroid anabolik, dina raraga ngaronjatkeun massa otot sareng henteu ngabahayakeun kaséhatan anjeun.

Éta Ricardo Oliveira sareng anjeunna nyiptakeun Program Formula dos Gigantes, dimana anjeunna ngajelaskeun sacara rinci kumaha ngagunakeun stéroid anabolik pikeun mangtaun massa otot sareng kumaha ngajaga diri nalika sareng saatos dianggo.

Upami anjeun mutuskeun yén stéroid anabolik anu bakal ngajantenkeun anjeun kana awak anu anjeun pikahoyong, tong nyéépkeun waktos sareng ngagunakeunana anu bener sareng épéktip, diajar ngeunaan dosis, ubar, metode panggunaan, épék, aplikasi sareng seueur deui!

Salaku tambahan, anjeun bakal diajar latihan anu leres pikeun jalma anu nganggo stéroid anabolik sareng anjeun bakal diajar a diit bener, kitu ogé pikeun elaborate eta, dina cara basajan tur praktis.

kacindekan

Kuring negeskeun deui yén TIADA panggunaan ubar farmakologis disarankeun sareng ngan kedah dilakukeun kalayan ngawaskeun para ahli anu mumpuni.

Entong nyobaan niru naon-naon anu ditulis di dieu. Eusi na kanggo inpormasi hungkul. Kami henteu nanggungjawaban kanggo panggunaan anjeun tina kontén anu dijelaskeun sareng inpormasi di dieu.

Ngeunaan Pangarang Post

Tulisan anu aya hubunganana

15 KOMENTAR

TINGGALKEUN JAWABAN

Mangga lebetkeun komentar anjeun!
Mangga lebetkeun nami anjeun di dieu




Lebetkeun Captcha Ieuh:

Panganyarna